Blogi

Näytetään kirjoitukset huhtikuulta 2008.
Edellinen

=vappumyrkkyy=  2

hyvää simaa mutsini krisse on duunannut, täs on kaikkee hullunruohoo seassa tietty. mul ei oo ollut moneen päivään luuria ja tuntuu oudolta joutua kokoajan vastaamaan puheluihin. annan luurin mauzille joka pörrää ihan säpäpinöissään -taas hukannut rahansa ja luurinsa jne. kestää....kestäää...ween ämmät, muttei se mitään -matkailu avartaa.

taas toi screeni kuperoituu maapallon kanssa ja mun on pidettvä penkistä kiinnim etten kaadu maapallon pullistuessa kuperammaksi -tunnen olevani voittamaton ja nuo tytöt puhuvat salattuja kieliä ja menen heidän luo oppimaan.


=tädäää=  2

käkikukkuu kokoajan.
peilityyni järven pinta saa auringon
pronssiset varjot ja kultasilan.
otan taskusta tupakkaa ja sytytän tupakan ja se maistuu täydelliseltä -olen onnellinen ja tajuan haluamani.
Qvistuksen kanssa ollaan tänään tehty kemiallisia kokeita ja harrastettu ihmettelyä. Ihmettelyssä on oltava tarkkana, koska ihmettely on psykedeelistä ja jumallallista. Isot kuperat televisiouutiset kaatuvat päällemme ja kiimaisina haluamme kuulla lisäää kaikkea..
Sarpanevan pronssiset kalvosinnapit rimmaavat puvun kanssa -loistavaa,tädäää on todellakin kevättä kasvattamassa ja kaatamassa meille aarteitaan.

http://groups.msn.com/zombiegallery

http://www.legioonateatteri.fi



=hammaskeijut=  3

tulin taas hammaslääkäriltä kun viimeksi ottivat perkele väärän hampaan (rosikseen asiaa taas)nyt ne sitten otti oikeen. tässä se onkin aika mennyt hampaitten kanssa säätäessä ja kivun unohtamisharjoitteissa. kaliiksihan tämä tulee eilinen 2000 ekuu ja tänään saman verran -täyty taas jutella asianajajan kans siitä väärästä hampaasta..sitä en ainakaan maksa, vaan ne lääkärit saa maksaa:P

yx heidi soitti ja pyysi grillijuhliin, mut täs on pää sekaisin prokaiinista jota on saanut hammaslääkäristä ja muutenkin
voi taas pian jomottaa hammasta tai sitä aukkoo johon ei oo vielä istutettu uutta hammasta -masentavaa...mul on itsetuntokin nollilla ja tunen itseni vammaiseksi kun mussutan jotain ihme kieltää -heidi luuli et mä oon ihan flänässä eikä uskonut heti et oon hammaslääkäriltä tulossa:P


=$$$$=  1

taas elämä maistuu, vaikka hampaanpoisto ja uudentilalle juurruttaminen maksaakin maltaita 2000 euroo%&¤%##KELE!
taas on tullut riistettyä köyhiä et ne sais vappurahaa lähettämällä mulle kultahelyjään postiennakolla.

ostin muutaman siiderin kun en voi syödä mitään. nukahdin taas hammaslääkärissä -se hammaslääkärintuoli on yksinkertaisesti oikein ergonomisesti suuniteltu.


=rahanpesua=  1

tänään oon pessyt rahaa. ei ne mitään kovin rikollisia kai ollut, mut ne setellit kaikki on siinä ja siinä että ne vois vaihtaa pankissa -täytyy testata . siinä oli melki kakstonnii paperirahana jäänyt farkkutakin taskuun joka oli pesukoneessa.

paperirahahana oliskin siistimpi:)

tänään oon tehnyt kaikkee mitä en yleensä helpolla tee etten kelais särkevää hammasta. onnex huomenna on hammaslääkäri. täytyy taas hakee jäätä poskeen -se helpottaa jonnin verran.


=ruutana-allas=  1

tulin oikein urheiluhierojalta ja multa hierottiin joka ainoa lihas viimesen päälle. nyt onkin tosi viritetty ja uudestisyntynyt olo ja tunnen olevani
voimakas ja voin kaataa halutessani vaikka tämän talon:)

suuntaan silti energiaani kärräämällä multaa jota kävin hakemassa muutaman säkin ja lisää haen tuolta tien toiselta puolelta. se on semmosta maata jossa on metaania kun siihen on haudattu lahdattuja sikoja...täällä on ollut joskus teurastamo toimintaa:) nyt mä taas laajennan ikuisuusprojektiani elikkä koiran uimaallas projektia -sinne vois laittaa muutaman ruutanankin polskuttelemaan -nehän fisut pärjää vaikka toi lammikko jäätyi umpeen. nyt mulla on paikka josta v oin kärrätä liuske kiveä vuoraaman loput lammikosta, kun se viimevuonmna jäi hieman kesken.

käsitteellä vois käydä illala katsomassa jos emäsveristen eliitillä olis jotain prokista -siis oltaisko me biisejä duunamassa....mul kun on hirttänyt tän oman projektin kans....parempi hoitaa muitten juttuja ne kun tulee aina väklisinkin tehtyä valmiiksi -omat jotenkin aina kuullostaa et ne vois tehdä paremmin -outoo.

http://wwww.legioonateatteri.fi


=mahdoton zombie=  1

Ei ole muuta kuin hiljaisuus jota me aloimme rikkomaan jo aikaa sitten, takaisin päin. kaikki on niin yksinkertaista, ei ole mitään yllätyksiä lihassa, vain kuola valuu, kumarra sitä jos mieli tekee, mutta se ei ole minun mieli, sillä jos se olisi, olisi se sama kuin nuolisi mattotelinettä talvella. kirjaimet erottavat totuuden, niiden henki elää tästä, kahdesta, viisas ymmärtää tämän hyvin. ja mitä vielä viimeinen sana kuolemasta, miten paljoon olet valmis ja tässä sen kaiken ottamaan vastaan, sitä lähempänä olet mitä haet. tähän on monia johdatuksia. kaikki on niin yksinkertaista, mutta sitä vaikea. mutta ei kärsimys ikuinen, vain sen kysyjän asema on ja se kutittaa etsijöitä. nauratko sinä?

Jos on vain hiljaa, ne tulevat ja mitä enemmän on, sitä kovemmin korvaan huutaa yksi nimi, miksi en vain osaa kirjoittaa sitä, miksi väistän itseäni? teinkö sittenkin liian ison numeron madon päälle astua vesisateella, ääneen rukoilla rahaa, mammonan edessä puhuin absoluutista, vain hampaat lihaani manasin, mitä pyysin, tiedän sen nyt. mutta enään ei pää käänny vasemmalle, lehteen kirjoita lihasta, pikkuisista merkityksistä linna rakennu, edessä minua vie. saat sie kummastella, kattoa, mutta minä en palaa ja minua enään kutsu, minua ole enään, ellet varjossani tahdo tanssia, ilosta hyppiä ilmaan, pilkkana, en välitä siitä. mutta lehti on käännetty, älä epäile.

Kuin ei olisi dualismi itsessään sanasta jo kakanut itsensä näihin myös kirjaimiin, mitä selittää, näkee "vanhana" niiden olemuksen, niiden varjot, jotka "viekkaina" pyrkivät päämäärään. Mitä vain, ja sillä ilman, kirjoittavat ne kaipaukset, joita emme näe, elävät hämärästä, hengittävät siitä. Mutta miten vain tahtoo, kuolleitahan kävelee vastaan tuon tuostakin, siinä mitään uutta ole, päinvastoin. Ja se odotus vain kirjoittaa nimillä ja ne nimet itsessään ovat odotuksen kirjaimia, turhaan totuutta etsiä sanoista, ellei elä niitä ensin. Ja monien elämyksetkin myös hivelevät korkeintaan kikkelin päätä, mikä on muuttunut, voisi vastata, hyvin vähän. Mutta liikkeellä vaian oltava, merkityksiä luotava, Omassa maailmassa elettävä, kuollut piru parka, huutaa omaa tuhoaan, jopa pyytää sitä. kun on kävellyt askeleen, ei voi kääntyä enään takaisin, jotkut tahtovat jäädä, toiset ne ohittavat, mistä kaikki puhe, on matkalta kuultua, tasoissa mitoitettavaa. vain miten pitkällä, seuraa seinän eteen ja tämä on se, miksi minä kysyin nyt, ennen minun kuolemaa, pikkuista hyttysen ininän loppua, Mutta, Jos heräänkin, en ole enään sama. Ja minä tiedän tämän.



=ONEAONEA=  13

eilen yritinm kirjottaa blogii, mut ei siitä tullut mitään
kun se koko aika haihtu. oli vissiin liian lennoaksta juttua siitä kuinka mun piti karata kaupungista pois naisten takia. meinas mennä sormi suuhun yhdessä baarissa ja huusin et hiljaa. ja baarinpitäjä ymmärsi ja pyysi minua poistumaan -muut yrittivät turhaan pyytää baarimiestä perumaan sanojaan...siitä kiitos jollkekin jorgos patjosilee .suusrkiitos!

sit kotiin tuleesa dösassa näin ilmestyksen tai semmosen kalsssikon nuoren marimekon ja tajusin et siinä on freesi nainen mun elämää ja aloin todella leijua ja kävellä päin esineitä ja ihmisiä:)

ostin messsuilta kultaa ja sit tosi siistit pronssikorut...ittelleni ostin pronsiset ja hiddeniittii olevat kalvosinnapit 7 ekulla ku oikein valehtelin.kiitos ÅBO!
-etupäässä en ostanut mitään koksa kaikki oli ylihinnoiteltu ja muutenkin kusetusta. niinku messullla aina pitääkin olla hinnoissa ...siis paljon ilmaa, et saa jutella, mut täällä hämeessä eniten puhuva saa ostaa ja muut joutuvat odottamaan ja sekin kestää......kestää se.

päivän bisnesvinkki:
niin sarpanevaa kandee ostaa suomesta ja myydä vaikka lontoossa

http://groups.msn.com/zombiegallery

TOTUUDENTORVI
TOTUUDENTORVI
Edellinen