Blogi

Näytetään kirjoitukset maaliskuulta 2009.
Edellinen

=TEV-JET=  3

Perkele, tein ikkunalaudalle vähän viherkasvizydeemejä ja kaadoin telkkurin,
nyt on sit ihan turha katsoo lätkää -digiboxit on ihan perseestä muutenkin....oikeestaan ihan hyvä, sillä tellkurikaan juuri mitään anna ku imee aivot liiallisena käyttetynä. Tänään nukun edelleen univelkojani poiis ja luen välillä kirjaa -jos sattuis viisastuun.

Mä luen taikatemppukirjaa, joten en nukahda ihan helposti kun tarvii välillä säätää niitä temppuja.
Olishan se hienoo tehdä ihan kunnon taikatemppuja, eikä aina niitä jossa taikuri itsekkin hämmästyy.




= kylmärinki perseessä =  3

eihän nää vauhti- and opiaattilaskut missään tunnut
-muttei huvita kauheen montaa leukaa esmes vetää ja räkää on
kokojajn poskella. saatanan huorat sun muut tuklkiii mun mesen nyt niin, et on pidettävä se pois pöäätä niinq aina muutenkin.

valittamatta paras -varsinkin ku ei juurikaan ooo valitettavaa. sain hukuttuu pikkasen univelkojakin ku on tullut ympäri vuorokautisia vuosia.

TAAS NIISTÄÄN -tarviiki syödä hieman edfedriiniä.


= textiiä avaruuden ulkopuolella =  5

Heräsin puolitoista tuntia sitten -ne univelat
kandee maksaa ettei tipu bönariin ja lujaa ku on muutenkin mennyt ihan tarpex lujaa. nyt vois oikeestaan sanoo viimein ehkä olevansa jotenkin cool.
kirjoitin puhtaax yhden engl. kielisen biisn spaceen, mut se katos kyberavaruuuteen ja täyty mennä koiran kans ulos vähän jäähdytteleen -se toimii näillä ilmastoilla hyvin. Timosta ja Vipestä(LegiopnaTeatterin voimahahmoja...isä ja äiti) katselin keskustelu ohjelmaa -ne on kans aika maanisia edelleen ja hyvä niin.

heräsin silleen, et täällä oli kaikki mahdolinen sähkö päällä ja valoo ainakin tarpeex ja lämpöö -oon ainakin rentoutunut ja oon todellakin Amazonian keskustassa RonssonCityssä -kaupungin vanhaa satama-alueatta kutsutaan Hulluuden Luovaksi Satamaksi

http://legioonateatteri.fi


= pakko olla narkkari, pakko olla artisti =  3

Tänään sain hoidettua asiat -paits se ween haatattelu-zydeemi unoihtu jo kolmannen kerran.
eilen...kai...olin käsineen ja parin muun kaa yöelämää viettämässä ku oli niin hyvää poreilua, et oli pakko raahata jostain naisia joka ukolle.
montussa(tre) oi karaoke ja omnnex ne lopuivat melki heti kun oltiin tultu ja sain aneten raahattua autoomme (1987 ford transit...semmonen haarmaa ja kolhuinen) tää mun löytö taas toimi shoualallaja asuu tukholmassa -se oli käymässä siskonsa luona.

kelattiin tässä pimun kanssa , et se vois hoitaa meitin pohjoismaista kiertuetta yhdessä mun broidin kanssa joka 2,5 kuukauden päästä alkaa siis ween rundi, mut voi olla et sekin myöhästyy -jumaltenkin pitäs taas nukkua ja mul on univelkoja 5-vuoden ajalta kun tarkemmin ajattelee -sitä enne mä en kiihottaviin päihteisiin juurikaan koskenut vaan notkuin.


= jumalat ovat hyvässä kuosissa =  9

Meidän jumalien aika on monasti liian kallista aivan jokapäiväiseksi.
Meillä on paljon säädettävää ja vastuu soittaa ovikeloa ja puhuttaa kännykällä.
Vastuu ilkuu lapsosten silmissä ja soittaa pääsi täyteen zombie-muusikkia vittuilakseen
silleen, et on nöyrryttävä ja mentävä peiton alle herätäkseen taas johonkin täysin tuntemattomaan tapahtumaketjuun joka ei tunnukukkaan enää samalta unelta kuin aiempi.

Teille opetetaan harhaoppia joka kertoo vaatimattomuuden kaunistavan !
Paskat !
Teille opetetaan, että rehellisyys perii maan.
Paskat !

ollaan hyvässä kuosissa -sähköiskut on ihan yes jos ne tulee tasawirrasta, mut voimawirta onkin weri juttu...sit tarvii roudari tai siis karvaa apuun.
ollaan hyvässä kuosissa -sähköiskut on ihan yes jos ne tulee tasawirrasta, mut voimawirta onkin weri juttu...sit tarvii roudari tai siis karvaa apuun.

tässä mul ei oo mitenkää hirvee jumaluus
mielessä, vaan tää keväinen pee ja juuri
saamani se päivän ekan sähköiskun
aiheuttama eufforia ja trauma.


= rahan-kanssa-juokse-mäen-jeje =  3

Iiiiiiiiiihana aamu tai päivähän jo on. 15. 25 joo aika paljon kai. Heräsin siihen kun miika soitti ja sano, et sen pomo ajoi sen kotia nukkumaan. Niin, hyvä sain taas univelat kuitattua -mul on pankki tänään silleen kiinni,et en anna luottoo 8ainakaan paljoo), mut velkoja saa maksaa kylläkin takasin.....kunhan mun ei tarvi juosta rahan perässä
-siitä mä en tykkää yhtään. Mä tykkään siitä kun raha juoksee mun perässä.

Perkele silikonia unohtu ostaa. nyt en pääse minareilla mäkeen....toinen minisuksen tossu on irti sukesta. mut otan koirani muskan ja menemme "aamukävelylle"...kellot on perseestä ja köyhiä varten. mul on tänään jo eilen ja muutenkin koitan olla vaihteex aikaani edellä ja saada jotain suuria mullistavia visioita päähäni -koiran kanssa aamukävely voi olla hyvä idea...tai voishan sitä ottaa nuo tossut tuosta ja juosta -siel voi olla aika liukasta muuten. illlalla vois käydä jossain tietotoimistossa säätämässsä. ainiin se ween haastattelu pitäs duunata -oon sitä jo kerrtaaalleen siirtänyt.

lenkin jälkeen vois kirjottaa aamulehden blogiin ja lähtee käymään kylillä , tutuilla, toreilla ja niin poiis päin

Zomq on tekeytynyt yksityisetsiväksi
Zomq on tekeytynyt yksityisetsiväksi

= mannaekiininen maailmankuva =  6

kävin basistilla ja törmäsin siellä semmoseen irmeliin et lämähdin uhan..tuijjotin sen saisareita 15 minuuttia enne kluin nostin katsettani kun tämä kaunotar sanoo olevansa kristiina. sit se pyytäää mua katsoon sitä silmiin -silmien vöäri on harmaasta ja sinisestä aina vihreeseen mahdollinen, mut jos ne onkin rukeeet ei se mua haittaa. mul on sen puhelin numero ja voi olla , et siitä tyulee sanomista kun sen on jonkun tutun muusikon tytär....no näytti se seitsemäntoista viiva 19 -weeltä , mut miten noita ees kelaa...poaits että jokku munkaverit paheksuvat mua -vitunkaksnaamaiset mäntit:):P eivais emmäkäään kyl ihan kaikille muijjille esmes antas mun ottopoikaani michaelia.

vittu on vähän paska sanoo, sille, et älä syö niitä pameja kuin jotyain ryynejä kun itselläni on samoja kolmiolä'äkeitä, ....mut emmä niitä 15 kerralla syö -vittu siitähän tulee ihan talutettavaksi ja käänettäväksi avuttomaksi. ihan kuin olids joku syklivauva sen perään pitää katsoo . vittu täyttyy aina sanoo ja tarkastaa koko nuorukainen ettei mopokarkaa käsistä -no itte ollut ihan samalainen ja hyvöä et oon hengissä, mut en mä toivo et mun poika tekis jotain uutta ennätystä kuinka paljon kestää -rajojensa kokeilu pitäs kanavoida johonkin kehittävään.

mutten möä käytä sana äpärä kestään enää -mä yritän ees jossain olla tasa-arvoinen ...mitä se nyt sit tarkoitaakin. oon opettanut sitä lukemaan kasvoilta ja miettimäään minkä näköinen ohikiitvä peba on säväyttävä.

jokkut hipit ei osaa pukeutua sänkyyn tarpeex seksikkääästi ja sit se kuinka hitaasti voi kiduttaa et seisoo. kokeilemme erilaisia taktiikoita naisten suhteen kuinb formulloissa kokeillaan erivovuuksia renkaissa ja sit voi aina tulla sadekelin renkaat onkin tosi vappopua -sen nimi on kristiina ja se asuu jossain mannerheimintiellä tyai espalla tai jossai siellä...täs kerkii mieli ja naiset vaihtumaan nopoeeesti.

aah poltan joonkasen. huomnenna vois hoitaa taui tänäänkin sen haastattelun alta pois -ei muil mitään kuumetta ollut vaan tarpeeksi jotain palaa päässsä....nyt alkaaa kyllästytäään se.

ostin ja euron nkappalae kalevala sormuksia ja riipuksia pronssisisa ja hoeisia. tTampereen radiokirppikseltä saa joskus jotain koruja ihan ilmatteex...sellaisia koruja joita kannattaa keräillä kun niistä maksetaan hyvin. mä myin kaverille..mmm yhelle laitahyökkääjälle yhden kalevala sormuksen 40 eurolla. euron saa vähintään kominkertaistumaan ja ..mmm 7 sormusta on pronssia ja ne voids myydä satasella jos ostaa kaikki. 2 hopeista sormusta annan vaikka irmeleille.

Soitin juuri michaelille ja se sano menevänsä huomenna pohjustamaan jotain tauklunkankaita -se maalilee kans -mutsini vois jedata sitä kuinka kehystetään ja pohjistetaan -itse en viitti säätää kuvaa ku tietskarilla. mut on se hyvä et nuorella on muitakin harrastuksia kuin biletystä ja sen jälkeen sormisuussa 5 päivää haluten bileitten jo alkavan -työ on jotain.älyttömän vastenmielistä ja huvittaa vaan räkiä kattoon ja syyttää yhteiskuntaa ja missejä siitä kun ne ei tuu hakemaan sua pois suieltä jonka unohdit kun olit syönyt liikaa ryynejä---- 5-vuotta on kulunut ja kasivuotta meni silleemn, ettei muistanu,missä bändeissä on soittanu ja/tai laulanaut ja kenen kans on ollut studiolla ja kaikkee muuta sotkua. NYKYÄÄN MUL ON HIEMAN SELKEÄMPÄ*ÄÄ -mut kyllä se silti vieläkin tuntuu kestäävän.

Joo, nyt mä muistan tän kristiinan jostain.....mä oon aika poika valokuvailemaan -onhan sekin kehittävä puuha -ei toi kyl mikään alaikäinen oo?

http://portti.iltalehti.fi/oma/showLuomus.do?id=42ef08c51f59aec701202b3dbc9027e7


=debby osas ostaa biltemasta !=  2

jaahas oli tipahtanut taas -notkuttaa jostain syystä....täs keyboardissa. lähetin pimun ostaan biltemasta mulle semmosen toisen (yks mul tossa semmonen on) semmosen keltasen halogeenivaloständin jossa on 2 kpl 250 watin valaisinta. se tuli jo!!!!
ja sil on se standi valoineen ja polttimoineen tossa -naisex aika fiksu.
se tykkää sisustella tätä mun nattarivaloilla enempi toimivaa tropiikki huonetta, mut tää valo tulee kuvaus ja studiohuoneeseen ja siellä pitää ola kirkasta valoo eikä aurinkolamppuu, ettei hikoile niinq täällä kasviossa

täs onkin tavanomainen depi säätö päällä
-aina peppu pystyssä säätämässä.

Edellinen