Blogi

Näytetään kirjoitukset helmikuulta 2010.
Edellinen

= AinawalmisSotaTilassA aina val.Miina ! =  1

taiteilija ystäväni tuli tsekkaan multa virukset pois jota on vieläkin kokoajan menossa ja lastataan jumaaan viettäväksi olkiluodolle muun ydinjätteen mukana.

tänään taas kelasin et vittu. ei nää snagut toimi enää huomenna ja muutin suunnitelmia silleen ettei tarvi nähdä tietyyjä ihmisä jokka on tietty narkkeja kaikki juuri muita nykyään ollekkaan tai onhan niitä, mut 10 prosenttia väestöstä, muut on piiloaddikteja ja eivät sitä yleensä ees itte tajua ja se vasta säälittävää on. -mahdotontahan niitä on olla huomammaamatta siis oikeita narkkeja -varsinkin os on uskovainen niin kuin mä. tää uskovAISUUS TULI MULE PUUN TAKAAA, VAIKKA ENO ONKIN SELLAINEN, MUT RAAMTUSTAHAN MÄ TYKKÄÄN TAI SIITÄ TARINASTA. MUT TÄÄ ETR VAAN HARVAT JA VALITUT PÄÄSEE SINNE JA ON VIELÄ TIETTY LUKUMÄÄÄRÄ SAI MUT TEKEEN INTUITIIVISESTI NOPEAN JA AINOAN OIKEAN RATKAISUN PELASTAAKSENI MAAPALLON. HYVÄ MINÄ !

ASIASTA TOISEEN; EI SAA SANOO POIKEEEVA -PITÄÄ SANOO ESMES , ET SE ON HIEMAN "ERILAINEN" -SE ON KUULEMMA FIKSUMPAAA JA KUKAAN EI OTA NOKKIINSA VAIKKA OTTAAAAKIN.

JEESUS EI KUOLLUT RISTILLÄ VAAN PAALULLE NALATTUNA.paaalu on ihan semmonen suorakepppi. RISTI KEKSITTIIN, ET IHMISET SAiSI vat SIITÄ KIVAN SYMBOLIN KU HE NIISTÄ NIIN TYKKÄÄVÄT KUIN NIKEN-LOGOISTA JNE.

ystäväni tykkäs kalasopasta ja söi sitä 3 lautasellista -kelasin et perkele tuo tomppa päsee vielä pitkälle! hyvä homma. ihmisten suhtautuminen ruokaaan ja hyvään ruokaan kertoo ihmisestä paljon. yleensäkkin nälkäinen ihminen on nälkäinen kaiken muunkin suhteen siis niinku elämän elämän ylipäätänsä ja ihminen joka ymmärtää tankata kunnolla on aina valmiimpi mihin vaan. sillä kaikkihan on tässä nyt ja huomenna maailma voi olla loppunut tai ruoka ja mikään ei ookkaaan niin demokraattisen itsestään selvää kuin muutos.

nyt me yhdessä kamppailemme näitä mulkkuja vastaaan joita kutsume viruksiski ja mun tarvii merkata aika. helvetin hyvä et tajusin nyt bkatsoa kelloa et tiedän koska ottaa yhteyttä ,etttä samme vihollisen jäljitettyä -yhteiskunnanvihollinen....mitä todenäköisesti...niksalaukaus, joo. kätemme eivät siis ole aivan puhtaat -eivät muutenkaaan. jos odotatte kivisadetta, saatte odottaaa kauan. jos odotattte maailmanloppua satten odottaa kauan ja jos vain odotattate, niin ei siihen niin kauaa meee.

mulla olikin tompan kuva tässä
-ei kai se pahastu jos kysyn hieman jälkikäteen, et laitoin sen tänne niinku yleeensäkkin

pasikuvani. yep, ima  practical terorist and usually working like police, but im swet and running faster and faster, cause im imposible to be lie a human be.,..too simpple man is  one time lightning disco and  waitn for summer like death and someday
pasikuvani. yep, ima practical terorist and usually working like police, but im swet and running faster and faster, cause im imposible to be lie a human be.,..too simpple man is one time lightning disco and waitn for summer like death and someday

=laitoin kylppäriiin lamppuja =  2

kattelin pitkästä aikaa peiliin ja nauresekeleen ( tuo hampaaton mesta on paras siihen sopireteesti sikari.....aaah mä oon ihan merirosvonnäkönen -johny depp on mu rinnalla ku joku barbietyttö jota vois panna perseeseen.ku siel tosi söpön komee jätkä juttelemassa mulle ihan yhtäpehmeitä ku mäkin -en silti oo alkanut muuten ihasteleen itteeeni....ehkä se johtuu siitä tai siitä, mut ooon ihan varma. pelkkä ulkonäkö ei tietty oo mitään, mut kai sekin jotain heijjastaa omistajansa historiasta ettei tarvi selitellä niin paljoo ku yleeensä -hommat tapahtuu tai on tapahtumatta. Välimuotoo ei ooo -ei ooo ollukkkaan koskaan. miksi suotta pysähtelisin -kun matkallakin voin sen saman tehdä ja saada enempikin kun otan vaan mukaaani jos tekee mieli. tietty tehokkuus viiittaa maskulinisuuuten, joten ehkä en tai ees ooo osannut olla kenties koskaaan sujut homona tai femiiininä olessani kuin silleen vanhanaiaksesti. i´m old fashion man.

Joo, mun valkoiseen paitaan voisn laittaa kkuparinvärioset eiku ne saranevan hyvä kalvosinnapit. Ruotsinarmeijjan ranikkovartioston laskuvarjojäääkärien housut on hyvät nahkaremmeineen ja taskuihin mahtuu kaikkee paljon -se on tärkeetä -nyt ei tarvi raahat sitä homomaisesn söpööö kultakassia (kullanvärinen naistenlaukku joka oli siitä hyvä, et kaikki kaverit aluks ainakin häpes sitä -mut hyvin ne tottuuu tilANTEISIIN. nYT TUNNELMA TIETTY ON AINA ODOTTAVAMPOI KUIN EDELLENIN, KOSKA KAIKKI TIETTY ODOTTAVAT KOSKA SE ARTISTINARKKARI-RUNOILIJAHUORa heittää veivinsä tai muuta tyhmäää -tai onhan se aina läsnä kuolema my geniuous frien and my best frien his god. but those bad boy; he kiling me their love. they are ugly and gay. i hate him i mean it -shit , imean.

joo, emmä mikään homofobikko oo, mut mulla ei natsaaa olla ku homonnäköinen muttei toimiis sileen et antads ersettä. kai senkin voi viaksi laskea. Mä tiedän et monen sydän särkyy tästä tiedsa, mutta he heittävät toivonsa sen varaan et hourin sekopäisenä -ja eivät he niin väärässä lekkaaan -emmä niitäkään täysin petä -vaikka petänkin. mutta silti he tukkääävät siitä illuusiosta. kiitos homot ! kiitos kaikille transuille ja homoille sun muilllle puppeleille -emmä teitä tapa ellette tee väärin silleen muuten:D


= nuori vaNhus vanhenee arvokkaasti =  1

En mitää liikoja etuhampaita oo kelannut laittaa irronneiden tilalle ku ehkä yhden ku toi yx on aika mätä. muuten mun uus luukki on ween hyvä ja tää toimiii ihan tarpeex hyvin ja mulle sopii semmmone iso sikari suuhun. sasi tosin olla enempi hopeeta hiuksissa, mut mun käsikirjoittaja ja kirjailijaystävä joka on myös perehtynyt zeni ja taolaisuuden yms. saloihin on innollla mua stailaaamsssa -kuorsaaa tos toisessa huoneessssa.....oon sen luona ja oon viime jajt pelehtinyt muka kavereitten pimuille -ei ne mun kavereita oikeesti ooo. voi olla et hieman lisäilen omianim ku ne lukee tätä, et ne ei järkyttys tästä <<2bulllshitistä><2 niin paljoo. ninkäs mä sille voin ku jokkut vaikka ne olis kuinka miehen näköisenä tämmänen enitinenhomonnäköinen kaunosielu joutuu puuttuu peliiin kokoajan ku klopit teloo itteensä ja tekee kaiken päin helvettiä ja isän pitää näyttää.

><mulla taitaaa olla myös vauvakuume tai joku muu semmonen, koksa mä oon alkanut pikkutytöille isällisemmäks ja annatanut niille nahkaremmii jos ne on alkanut pullikoimaan -vittu mä kaikkia pentuja enää panekkaaan hähäää.<<<<<<<<<<<joo. mä tälleen etukäteen hyvissä ajoin hoidan mun tulevan kuolEman ja viidenkympin kriisit, sillä vuodesta on tulossa työntäytteinen eikä mikäään oon niinkun ennen. soitanhan mä kitaraa ja laulan, mut oon vaihtanut roolia ja käsikirjoitusta -ja oon kurun antanut KIRJOITTAAA hieman JA sanoo mielipiteitään joita uskon JONNIN VERRAN -se on paljon se.

kliiseinen rockelämä on ihan perseestä ja ei huvita pätkääkään olla joku rokkiukko kauniine hepenineen diivailemassa...oon kyllästynyt siihen typeryyteeen. en silti kadu enkä anteeksi pyytele -se ei yksin kertaisesti riitä enää mulle. mä haluuun olla vaan oma itseni ja siinä on kovempi homma ku vois luullla -joutuu nukkuuun normaalisti paljon. kaamnkäytön lopettaminen muttei pilveee. uuusien addiktioiden vallkaaamisessa ja naisissa meneekin eniten aikaa sekä strategiasta selviytyy jehovan todistajana maailmanlopusta 2012 jota kaikki notredamuksesta maijjoijihin ja muihin irmeleihin on ennustanu.
jahven valta kuntaaan valitaan sopiva vähän jengii joku 200.0000 joka on ihan ok ja mä asun siinä maassa niitten upietten jahven todistajien keskuudessa ja no problem -mä tykkään niistä ja ne musta...ei tietty kaikki, mut jehovantodistajapimut on upeennäköisiä mitä oonkattellut viimeaikoina. tietty mä pakanoista tykkään koksa en tunnusta mitään hiippakuntia vaikka joihinkin uskon ihan täpäillä ku on pakkko!:) ja se on upeeta siis se ku ihmiset pelkää kuollakseen kaikkeee mörökölistä saatanaan.

Mä oon kelannut et mä voisn olla semmone puhdassydäminen , mut vernetahrima eko joka ottaa vastuun ja hoitaaa ja hoitaaa. näin.
toivossa on hyvä elää ja ilman pilluu millään ei oo merkitystä muuteskaan. <jos joku luleee et mä oon joku mielipuli tai suurudeeen hullu -en ihmettel sitä yhtään ...ei mul ooo siihenkään mitään järkevää syytä olla ihmettelmässä...se e oo mun juttu. se ei.><hö.ja ääh niistä on hyvä alkaa. meen pelaan aapeliin latinojen kaa boljardia ku niillä on hyviä kielikikkoja kuulemma.

saen tiedän, et lan enmpi profetioimaan ja toiminaan oraakkelina sun muuta mitä täs nyt tulleee mieleeen. meeen intuitiollla tän elämäni loppuun ja sit jääkauteen en palaa takas tai muutenkaaa -maailmalla ei oo mulle mitään opetettavaaa, mut onnex joillakin naisilla on ainaski aina joku ongelma mis voi auttaa. mut kyl noitte tai eitin karvaperseitten ongelmienratkasu on sollaine kivireki jota minun laiseni boheemi ukko ei ala vetään mäkiä ylös. menkööön pulkallla niinku muukkin lapset !

POLTETTIIN PITKÄSTÄ AIKAA OIKEETA PILVEE, EIKÄ SITÄ LEIKKIPILVEEE JA OLI IHAHN SIIISTII.

I LOVE MY LOVE JA NÄEN VALOO !

sillee pyllynaamaa hei. HALOOO. HUHUHUHUH<<<<<<<<<<<<D


=kaukosäädettävyys=  2

BBBBBBBussissaa tänään tuli outo olo et pimut kinnitti muhun liiikaa humiota (mikä oei sinänsä oo ihmeellistä, mut nyt kaikki on toisin) vaikken oon nähny peilii noin viikkooon ja sänki on jo para ja haisen paskalta. ethampaita puuttuu ja muutenkinb oon kelNNUT RAPISTUA OIKEEN KUNOOLLA. MUT NAISET NE VAAN TYKKÄÄÄ SIITÄ KU HAISEE. MUN OLI PAKKO SKARPATA KUN MEINASIN AJATELLA ÄÄNEENN BUSSISSA JA SOITIN MUN HENKISELLE JOHTAJALLLE ESA TIKALLE (SALANIMI) se sano , et ne on siellä autossa samanlaisia aivopasklallakuorimitettuja, ettei ne ees jaksa välittää kelata mitä ne ajattelee susuta. toistin tietty tän silleen et kaikki kuuli -sillä kunnioitan jotain ihmisiä ja hyviä neuvoja ja sit mä kerroin tästä nasijutusta´ihA PIKKASEN KUNNES TAJUSIN PÖTKJÖÄSTÄ, SILLÄ TIESIN MIHIN TÄMÄ JOHTAA JA PITÄÄ JÄÄFDÄ POIS AUTOSTA OIKEELLA PYSÄLILÄ KU MUL OLI KUSKI VASTASSA -ONNEX.HUHUHUH. OLI HILKULLA TAAS. MUT. eikö mitä naapriiin aika lähelle on muutanut joiku muihjja jinkja ukkoo ei olu koktona ja se pyysi käymään juomassaa oluen -meinasin kiekltäytyä, mut kelasin, et eihän mun uuteeen luukkiini kuulu ollla ikäraisiti, vaan arvokkaasti vanheneva ihmien joka ihaikle vielä vanhempiaaan kuin jumalia -niitähän ne....siis ne parhaat.

No tää muija anto bissen ja käski mun avata telkkarin:HÖ! ehän mä ees osaa vata telkkaria, wittu mikä ämmä.yhtä hyvin olis voinut käskeee mun valmistaa sille kolme sinsiä diapami-pillereitä kahvinkeittimellä

-tv-kaukosäätimet on perseestä. muuteskin tommonen teknologia jota on liiaksi autoissa helpottamassa "ajettavuutta" ja muuu paska tyhmentää itseasiassa ihmistä ja ne ei esmes pane niiin paljo ku ennen.No mähän häivyin sieltä vedoten, et koiralla oli joku saatananmoinen hätä. kyl koirat sit oisaa pelastaa isäntänsä -kiitos Muska -meen ottaaa sitä pusun.
hehe ...se oli nuollu just perseensä:D

zomq ja muska
zomq ja muska

= NAINE AUTOSSA =  1

tuli outo ajatusmieleen.; mennä katsomaaan miltä näytän kun en oo partaa tai parraks pian kasvava sänkeäni Ajanut ja silleeen MUUTENKAA IIIISTYTYNYT PUUHAKKAASTI. ja muutenkin luukki on mitä sattuu. enäää en oo silti vihainen. ja naiset tykkääävt silti bussissa vilkuilla ja ängetä jopa viereeni ja aloittaa plaaplaaan -kai se on niin et kun on tämmönern sädekehä niin se haisee ja kauas.

tänään ,mua avastaan käveli just sellasia naisia joitten oon aina halunnut kävelevän ,mua vastaan -täydellistä mut ilmiselvää.HÖ! . mä voi pian alkaa törmäileen niihin enempi ja huhuhuh. nyt skarppaaan ja en rakastu heti kehen sattuuu vaan tosi oikeeesti maltilla -onko semmoinen mahdollista, rakas taivaalinen pillutohtori tai joku muu neropatti????HÖ!!tahtoo vastauksia , koska oon maaaninen taikuri naisten suhteen ja mopo karkaaa enkä tiedä rakadstanko takatumista, rakaastamaista vai ihan kunnnolla oikeeesti. INTUITIO ON TYÖ-KALUNI<3

kysssäri oli tietty retotinen -mahdottomaan ei voi saada kuin mahdottoman bvastauksen -senhämn tajuaaa kaikki.

TOINEN JUTSKA OLIKIN JOKU TYHMÄ JA SE EI SOVIKKAAN NÄIN HYVÄÄN JUTTUUN JOTERN KERRO SITÄ, VAAN PANTTTAAN -NÄIN...PITÄÄÄ HILLITÄ ITSENSÄ:)

SE OLI RUSKEEHIUKSINEN JA SAMMALENVIHERTÄVÄT SIMMUT


=painkiller  1

tilasin nettistä maatalous vimpaimia.RUOHOO; UNIKKOAiLISÄKSI ISTUTA TAI SIIIRRÄN MUMMOLASTA VANHAT MUSTAHERUKKA PUSKAT TÄNNE:,RETIIISEJÄ ; TUPAKKAA; JA...tilailen ja tajuan et nukun taas.Ja tuo pieni kjiinalainen ukko nauraaa pirullisesti ja ilmehtii niinkuin olisin vetänyt liikaa opiaatteja. Mä rakastan valveunia enempi ku hammassärkyä -se on kylmä tosiasia.MUL jäi kaverille kaikki loput kamat ja hyvä niinn -täällä olisin ne hukannut pahemmin -eieln nukuin 15 minnuuutia olesani mäkkärissä yli 20 kertaa ja ne tuli aina herättäään -ne warmaan kelas et mä oon sekasin vaik sillon olin väsynyt vaan ja hieman tramaleja syönyt mut joku 14-16 kpl. Nyt valtion subutexia niinku muukkkin luuserit -siistiii:D musta on vaihteex kiva olla narkkarina kunnolla ja ihan pohjallla ja näää valve unet lämpäisessä kämpässsä -mitä ihminen voi niin vihata jollei tästä tykkäää. oranssi väri pläjähjtää ekana ja sit lähtee unimaailmaan.


= hitaaasti kiiruhtaen =  2

tänään herääminen on tuskallsien hidast. sillä nukahdan lähes välittömästi
kun oon heräämässä. valveunet iemvät mukaaansa ja ovat mukavan lämpöksä -minkä takia mun pitäs herätä. sytytin sikarinjosko se piristäisi. poltin huuleni ikkeni ja hieman ...saavi hain mökiltä vettä veljeni kanssa...se oli oranssi. nonni herätys taas. sormet palavat. tumppaan sikarin. mulla on ollut luuri kädessä, mutta se on tippuillut nlattialle ja sen akku in ironnut tämän tästä. puhelin on latauksessa ja akku on ihan tyhjä. en saa pääähäni minne olis soittamassa.

aINIIN, AJATTELIN TÄNÄÄN HANKKIA JOTAIN DOUPPIA, MUTTA EN NÄYTÄ SITÄ JURI TARVIVAN -ainakaan hidasta. aah kihelmöi ja kutiaaa hieman ja mielikuva naisesta sai aikaan stondiksen.Kellekäs mun pitisoittaaa. mammmammamamamamamamamamam. piriseee. herätys ! tuossa on kahvikaakaota juon huikan. Tänään huvittas olla varustautunut ensiviikon hammaslääkäriohjelmaan ja hoitaa sauhuja ja opiaaatteja ja kaikkee sopivasti -ettei vituttas koko prosessi ja se aika mikä siihen tuhkau´ltuuu-se on useimmiten nöytyyyttävää joten siitä en viitsi valittaa vaikka se. onhan se kiva saada uuusia hampaita, mutta sitten niihin pitäää totutllla jo tänne. herätys ! Nousen ylös ei tästä tuu muuten mitään. annna luurille pin-koodin?mikä s se oli. täytyy tsekata tuosta keksimmäisen laarikon poikkukirjasista eiku lompakoista se. silmät eivät osu oikeisiin nappuloihin. suriseee -mehiläinenaurinko paistaaa ja lämmittää tulin uimasta, mutta olen hikinen HERÄTYS, VITTU SAAATANA!

NYT VEDÄN MUUTAMAN LEUAN JA HAEN KAHVIA , MUT NAAMANI EMN PESE, VAIKKA SIINÄ ONKIN KAKKAOTAHROJA -HALUAN NÄYTTÄÄ TÖRKEEN KOMEELTA PUUTTUVINE ETUHAMPAINENI -dekadessii , yep.
jään ihailemaan karjalasisen tai karwlius tässä lukee käyntikorttia ja plumps. herätys !

soitin aamummalla kun en ollut vielä näin väsynyt mun naisnäkökulmalle ja agentille. sillä olis nopeeeta -ei vaaan kinnosta kún vasta sitten kun aletaan tositoimiiin ja sitä m tjknonni bläkkäri. meen sinne keittiööön.NYT!
herätuys. pelkkä jatus kahvista ja leuanvedoista ei riiitä. syön rauhottavia trivareita 4 kpl -ne yleensä piristää hieman sekä efedriiini (3kpl).

se pin-koodi ! joo keittiössä tajusin et sen on löydyttävä. hehee sehän on mun normilompakossa, joo tässä.koodi oikein. jiihaaa ! ruottalainen selostus kummiskin pilaa -minkä? herätys...herätyksen kello on vasta vajaa 2-hän on kaupungilla ja tavoitan hänet mielummin myöhemmin kotoaaan. vois jatkaa tätä pilkkimistä. Tää on oikeestaan siistiä. en oo näin hyvin saanut kalaa aikoihinja naiset ovat upeita, olisi tyhmää ja vastuutonta alkaa nimittelemään heitä,

systytän röökin ja lisään riskiä palaa itsekkin:D
o vain toeltava käskjäni jokka ovat kovin unisia.enempää en ota lääkett-mrfiini-lääkettä, sillä halveksin olla koukussa rägän jajjj. painan 65 kiloa -samoin eilen...siistiii. aika kuluuu kummastimja utirohrätys...herätys. soitan puhelimellaion tärkeetä , että ihminen on herätys! sain kiinni toisen samalaisen säätäjän ja sanoin et soitan ku oon liikenteessä -ei kannata muuten luottaa narkomaaanin sanaan, kuulemmma.


= VoittajanKatse Päätyy Tasapeliin =  1

Lääkäriystäväni määräs mulle morffiinia ku hymyilin sille ja se huomasi mun hampaat -mikä jo sinällään on siltä saavutus...pidän häntä enempi suomen parhaana blueskitaristina kuin lääkärinä. SE sanoi , et ne on aika kamalan näköiset ja niille pitäs tehdä jotain -kyseli missä ne on mennyt. valehtelin et lätkässä....enhän mä voi sille sanoo, et demonien kanssa tapellessani -eihän se sellasta uskois, joten katuväkivalta ja lätkä kuulosti uskottavammalta selitykseltä sekä pirin aiheuttamat vauriot tietty. se mainitsi taas se kitaristin nimee jota en voi sietää ja vertas mun leegoja sen leegoihin. mä sanoin että sitä ukkoa ei sitten enää mulle nimeltä mainita ja ymmärrys oli saavutettu ja lupasin harkita hoitaa hampaaani

Turhamainen kun oon; oman luukkini kannnalta olisi silti siistimpää ja EPÄJENKKILÄISTÄ PITÄÄ PASKOJA HAMPAITA SUUSSAAN KUIN LÄHTEE TÄHÄN VITUN TEKOHYMYYN MUKAAAN -VAIKKA DIGGAILEN SALASSA BOWIETA KUINKA SE MENEE LÄPI JA VIE MUITAKIN MENNESSÄÄÄN . IHAN HYMYN VOIMALLLA.

Negaatiot on tietttty helpompia ja oon huomannut, et tietty perus negatiivisuus on pakannut elämääni pitkästä aikaa käskyttämään muita silleen, etten juuri puhu ja hymyile niinku ennen. Annan ns. karisman tai auran tai mikä vitun sädehä se nyt sitten se oliskaan hoitaaa hommia ja ihmiset pötkivät karkun ja paskovat housihinsa ja jopa jokku uskovat ja asiat menevät jopa kaaliiin jotenkin- emmä oikeen sillon sanois , et mä oon esiintyvä artisti. se vitun rooli vaatii enempi miellytämistä ja nuolemista jota en voi sietää
ja ymmärrän muutamia sosisopaattimuusikkoystäviäni paremmin joille menestys ja fyrkkka on perseestä -he eivät myy sieluaaan joka koostuuu musiikista. Mun sielu tosin koostuu enempi monestas muustakin kuin musiikista joka joskus on tai useinkin häiriötekijä. naiset tietty kuuluu mun pintamaailman ulkopuliseen elämään jopa enempi kuin pinnaliseen , lineaaariseen monotonisuuteen ja naiset ovat minun oravanpyöriä joilla kokeilen kuntoani -mittaan. tyydytetty nainen ei tyydy ja se pitää liikkeessä jollei oo mitään muuta tärkeempää.

Erilaiset suunnitelmat ja kartat joita viljelen sinne tänne muodostavat pyramidin rakennuskaavoja ja muuta oleellista joita teen lähinnä intiuition pohjalta, koska kaikenlainen koulutus ja ohjeet on itse keksitävä ja pääteltävä, että voisi pitää itseäään edes hieman vapaata tahtoa omaaavana ja persoonallisena ihmisenä.

ERäs ohjaaja olisko ollut taas timo, sanoi kun olin pukukopissa teatterissa ilman vaatteita, et "näyttele et sulla on sellaiset ja sellaiset vaatteeet" -sen jälkeen ymmärsin että oonhan mä joskus nin tehnykkin
-se oli muistutus tai niin kuin kaiku menneiltä ajoilta jostain päin maan kolkaaa jossa jenkit nyt mellastavat.kuljin ajassa pien hetken kunnes "taptap" ohjaaja komensi ja otimme näytelmän uusikksi. näytelmä on elämä ja elämä on näytelmä -piste

Oon vanhanaikainen vaikka elänkin usein tulevaisuudessa ( i feel like james bond)ja suorastaan järkyttyt kun mun fanikkkin on aika usein kaikki homoja ja bi-seksuaaleja ja muita ihme friikkejä tosin nautin järkyttymisestä ja ehkä nämä ystäväiseni haluavat järkytää minua ja ei voi olla muuta kuin siitäkin kiitollinen ja antaa kukkienkukkia ja sateenkaariperheille toivoa onnesta. Mä taas oon normaali naistenmies ja ilman niitä tarvin pari sotaa, turpiin, keikkoja tms. vastaavia hauskoja tai järkyttäviä tyhmyyksiä ja sirkushuveja etupääässä saadakseni jotain mielenkiintoa tähän useimillle nin tylsäään eloon joka joskus tuntuu halvallta toisinnolta ja vituttaa silti se, että seksuaalisia tapumuksia tuomitaaan jyrkästi niinku se , et hieman alaikäinen kukkkaan juuri puhjennut tyttö muuttuu naiseksi ja sitä ei saisi huomioida ninkuin se pitäisin , vaan hävetä muka sitä et olis pedofiili -ikä on numero ja minä puhun sentää jo mmmm15...16-17-vuotiaista joita oon kerännyt ihan vaan sitä varten, et ku oon joskus vanhus (parivuotta)niin ne saa hoitaa mua ja työllistyvät ja "isukki " opettaa heille tapoja, perinteitä, kunnioitusta, vanhankansanviisauksia, taidetta, metafysiikkaaa jne. ja sen, että he sitten valitsisvat kunnollisen miehen itselleen -tunne heistä suurta vastuuta tässä tehtävässä.

Homoilu on joteskin puolinaista ja siksi mä en näe siinä mitään poinnttia, vaan se syö energiaaani turhaan -pitäää priorisoida. Mä oon ollut kuulemma kaks kertaa peräkkkäin man aikasemmissa elämissä ja mulla ei o mitään muuta opittavaa maailmalta ku kulkea intuition varassa. mul on kuulemma tapumus ohjailla ja näytellä johtuen draamaan tajustani jne. näin mun kuruni ja hyväkirjalijaystävini kertoi -hän vahvisti siis sen asian jonka olinkin jo tiennyt. unohtamisen jalotaito ja poisoppiminen on kans tärkeitä juttuja kun malja täyttyy.

minulla on oikeus onneksi olla itseni ja vaikkei olisikaaan; en anna sitä pois edes hengestäni. kyseenalaistan oman kuolemattomuuteni taas ja nautin kun joku välittää minusta niin paljon, että haluaaa vahingoittaa minua keinoja kaihtamatta -se on tavalllaaan rakkautta itse elämää kohtaan ja ei voi muuta kuin nostaa hattua ja toivottaa onnea.

Tämä morfiiini ei poista hammaskipua jota en muutenkaan halua tuntea, vaaan siirrän sen syrjään tuonnemaksi.Tunne itseni tavallaan kuolleeksi ilman kipua, sillä kaikki suuret tunteet vat joteniin mullistavia -eivätkä aiheuta notkumista. inhoan juuri nyt itseäni ja tätä kaikkea mukavuutta ja lämmön tuntua -se on tarkoituskin.säälittävä paskanarkki mitään säälii tarvi -se näyttelee ja keräää huomioo kuin kissa. toinen päivä kolmatta tilasin ajan hammaslääkäriiin, mutta se haluanko olla miellyttävän näköinen ei tunnu kauhean tärkeältä juuri nyt -ei sillä rakkautta mitata, ei seksuaaalisuuutta, vaaan turhamaisuutta -haluan tietää kuinka narsistinen olen ja haluanko jatkaa musiikin parissa vai siirrynkä johonkin muuhun taiteeseen jolla kartoittaa visioitani tulevaisuudesta -mä rakastan mun elämää, vaikkaa tää on joskus joittenkin mielestä käsittämättömän vaikeeksi tekemääni.

Tykkään tehdä asiat huolella ja perusteellisuus vaatii Kaikki näkökulmat joten tieni ei ole kovin oikaiseva, mut joillekkin zen ymmärtäville se on rohkaiseva itsestään selvittämättömänä (historiakirjoittaminen tulevaisuuudellle) jo valmiiissa maailmassa.

pasikuvani. yep, ima  practical terorist and usually working like police, but im swet and running faster and faster, cause im imposible to be lie a human be.,..too simpple man is  one time lightning disco and  waitn for summer like death and someday
pasikuvani. yep, ima practical terorist and usually working like police, but im swet and running faster and faster, cause im imposible to be lie a human be.,..too simpple man is one time lightning disco and waitn for summer like death and someday

LegioonaTeAterissa josssa näytelin kanttori Andya vasrilla Suvi ja oikeella takana Anu -joka vei mut myöemmin joulukirkkoon -kiitos siitä. se oli oikeestaan siiistii. sSuvi taas on rento rapu kuten mäkin ...siis ainakin rapu. joten jtään kehumiset tähän kyseessä oli farssi RUUMIS KATEISSA jota näyttelöimme eikä aina sitä tragikomediaa -täää oli eka näytelmämme ja näin tätä filkalta 5 sekunttia
kunnes en pystynyt enää katsomaan ja ohjaaja oli jo aiemmin "kehunut" kuinka vituilleen ajoitus meni. siis mokasimme tämän kerra jjuuri silloin kun sitä ilmeisemmin kuvattiiin -muutenkin kaikki vasta suurinppiiirtein opettelimme näytttelemään ja emme me toisdta kertaa tehty yhtä mittavaa mokaa -taidoistya en puhu mitään.-olihan siellä joku vanha joukossa, nyt sitä on itse vanha ja kävin teatterimme joulujuhlissa kerrankin (en kolmeen vuoteen ollut käynyt ) mul oli hauskaaa vaikka viivyin puolisen tuntia juhlissa -en oo mikään himojuhlija, mut Timoo ja muita oli mukava nähä ja harmitti ku en nähny Vipee kuin kulisesseissA, Eikkua ja joitakin muita henkilöitä joita olsi HALUNNUT myös halata kunnolla rutistaa.

Kirjoittaessani soi koira sätkii nukkuessaa vasenta taka koipeaaan ja siitä tulee hassu ääni, mut ruma jälki:D

Kommentoi kirjoitusta

=onnnenpoika=  2

tänään on jonkun skooppien mukaan mun onnenpäivä, joten en hautaaenkä piilottele sitä vaan annan sen pikasesti kaikille. kiiitos -yx kivi kivireessä vähempi.
jaa ettei onni paina vai....ei sit, mut mul tulee mahahaaava ku
repeilen tässä vaikka mun pitäs yrittäää olla coolina ja ja snadisti funtsia ku ikä alkaa painaan ja hampaaat hajoo ku niitä kirirstelee ku vituttaa kaiken maailmaan rajaton tyhmyyys. ja sitten kahtoo peiliiin ja huutaaa hampaat veresssä osoittaen et tuossa se dorka on -osoittelen ittteeni
-pahinta vihollista joka yritti tappaa mut sähköllä ja krampeillla.

se vittu valehtelee mulle jatkuvasti ja saa mut ihan sekopäiseksi joten ihan turha mennä muita kiusaamaan, vaan pysyä omissa oloissaaan.
Ei muita viitti pelotellla. Puran raivon pariin etuhampaaseen ja luovun niistä mielummin kuin siteestä niihin ihmisiin joihin tiedän luottaVANI KUNNES HE MINUT TULEVAT KUMMISKIN PETTÄMÄÄÄN.

Onnex kaikki on jo menneisyyttä ja kiitos hammaskeijjulle tästä ja olen ylpeä uudesta miehekkääästä lookistani enkä välitä paskaaakaan siitä jos joku siitä ei tykkkää. pää asia on et haisen.onnellnen osaa olla kuka tahansa pässi joka ei ota tosissaan, vaan antaa tilaa -tilaa itselleen mitä tilaa.

UUUsi maailman järjestys tai maailmankirja on kirjoittamatta tai....sitä ei oo kasattuna silleen et se säilyis tarpeellisen ajan ennen pian tulevaa seuraaavaaa maailmanloppua 2012. mä luulen että tuo vuosi räjäyttää tajuntani orgasmiatomeiksi ja vapaudun järjettömiltä tuntuvista tehtävistä.

tai tietty voishan sen maailakirjan kirjoittaa. jumalat on vaan nykyään niiin helvetin laiskoja mitä oon seurannut -nukkuvat paljon.


=pyramidin salaisuudet=  1

OOn ollut verkosta irti, mut eilen sit sorruin taas tähän
verkkostzydeemiin ihan siksi, et netti-ihmiset ovat oikeita ihmisiä ja enhän mä voi olla matkoillla, erakkona tai vaan muuten eri sfääreissä ellen ilmoita et oon poissa kuaemmmankin voi olla vaikeeta joskus tietää), ettei joku sattuis huolestumaan -ihminen on itsekäs otus.

Oikeestaan mä oon käsitellyt kuolemaani ja sopii hyvin kun alkaaa etu hampaat oleen yhtä siistissä kuosissa ku lätkäpelaajilla. Aluksi sitä tieteskin nyyhkii itsesäälissä ja on muuteskin naurettava vaikka se ei tosin huvita yhtäään -varsinkin jos sattuu ymmärtää tuntea kipua ja ihmisille luontaista turhamaisuutta.

kurun ja kirjailija ystäväni on ainut ihminen jonka oikeestaan oon päästänyt viiikon aikana tääällää amazoniassa käymään. sen kanssa ku ei tarvi jutella paskaa -ja se on paljon vaadittu. Onhan mul kavereita, mut ne on oikeeestaan tavallaaan nuorempia ku mä vaikka olis vanhempia -ei tietty kaikki. Niin ja kyllä ne ymmärtää, et emmä voi olla jatkuvasti ainavalmiina juuri tässä -vai voinko????-paha

Fillosofia ja elämän tai elämien tai eläimien tai minkä tahansa ohjaaminen
haluamaansa suuntaaan vaatii lisää viisautta ymmärtääkseeen paremmin kokonaisuuksia ja mahdollisuuksiaan ja silloin pintamaailma unohtuu turhuuksineen syömästä ja hajottomasta energiaa.

Emmä varsinaisesti mikään masokisti oo vaikka haluan ryvettyä ja unohtaa itseni pois joksikin aikaa ja latautua seuraavaaan kohtakseen lineaaarisella elämälllä jonka ymmärrän olevan illuusiota suurimmilta osin. Nautin leikkiä myös ihan normijutuilla ollakseni onnellinen niin kauan kuin mua huvittaa kyseinen riemu. Ellei pysähdy koskaan miettimään syntyjä syviä, niin tulee pysäytetyksi -kiire ja muu unohtuu kummasti ja taas arvomaailma menee taas kokonaaan uudestaan tarkasteluun ja tehdään tilanne katsaus....niin ja mieli voi kummati muuttua matkalla.

Osa ihmisistä eli melki kaikki 99 prosenttia (karkeesti)
arvioiden toimii lauman mukana vaikka toisin väittää ja käyttäytyy ennalta arvattavasti kuin robotit -he voivat jopa nauraa , että täällä maanpäällä on maanulkopuolsia tai luulevat voittavansa, vaikka ovat jo hävinneet.

Itsekidtus/Kidutus esim. on hyvä menetelmä ja ymmärrän miksi sillä voi koetellla esim. todellista uskoa ja lojaaliutta ikään kuin jeesustella. kuoleman tai kivun pelko jne. ovat ihmisen heikkouksia joita pitäs osata käyttää voimana. VALTA ENSISIJASSA ON VASTUUTA OMASTA ITSESTÄMME??? Voihan siitä syytellä ja kiitellä jumalia ja se on jokaisen oma valinta.

Itse rapu-tiikerinä koen olevani turhamainen kissa joka voi lojua viikkotolkulla maiskutellen jotain näennäisen epäoleellista tai oleellista asiaa jonka hän voi saada toimimaan tai sitten ei. Rajaton aika tai sen jonkinlainen hallinta on aika tärkeetä ja tietty varmuus taikka usko, että asiallla on merkitys. Jos asioitaan en merkkaisi huolellla kuten kolleillla/koirailla on tapana ei olisi paikkaa mihinkä palata, vaan reviiri olisi ilmeisemmin vallattu, tuhottu jne.

Kissat rakennuttavat pyramideja joita saamme ihmetellä ja kysyä Miksi???Viisas ei kysynyt ensimmäistä kertaakaan, on präntätty jonnekkin raamattuun.

Edellinen