Blogi

Näytetään kirjoitukset joulukuulta 2009.
Edellinen

= Uutisia =  1

Tää voi tuntuu itsekkäältä, mut jos ei itsellään oo asiat kondiksessa on vaikeempi jedata muita -ei toki mahdotonta.

Heräsin ja tiedän, et mun on JAtkettava kirjettä jota kirjoitan aidalle ja erikseen hänen tädilleen olgalle -olga.heh....se kuullostaa tuulesta temmatulta, mut kuvissa hän näyttää kaikkea muuta kuin olgalta. ei paha siis. nonni, mun pitäs skarpata vituxeen ja oon korviani myöten tässä liisterissä. ne ja mä eli ME ollaan sitä mieltä et mun pitäs olla strong and wise man tässä tässä surussa ja tilanteeessa jotta klaaraan kaikki asiat silleen, et kukaan ei tuu hujjatuksi -perintöasiat sun muut järjestelyt.. (uuden tyttöystäväni faijja kuoli jouluna)
kuten muistaakseni oon selittänyt ja mun pitäs astua puikkoihin -en todellakaan halua missata mitään tässä enempiä ja vasuuu painaa ja on vitun vaikee olla vaan ja odottaa kunnes tilille on tontut pistänyt sen verran rahaa , et mä pääseen aikanaan hoitamaan shouta jota on helvetin ahdistavaa säätää täältä käsin. en ukso mahdottomuuksiin.

Otan hieman amerikan aunen hotapulverii...ei mitään erityisen hyvää, mut pitää järjen liukkaana ja jos se ei auta pysäytän ajan että kerkiin väistämään luodin ja niin pois päin. on hyvä, et on keksitty eri metodeja jokka auttavat monissa asioissa etenemäään hitaasti kiiruhtaen kohti voittoa tai tuhoa. tärkeintähän silti on ON

mä nyt voin olla pikkumainen ja pilta joittenkin uudetkin vuodet helposti pyytämällä omiani takasin. mä koitan olla olemamatta kohtuuton, mut mä tiedän et raptessa roiskuu ja tää ei tuu oleen helppooo. sain nukuttua kolmetuntia univelkaa pois, et pystyn taas ajattelemaan kirkkaasti.
mul pitää olla vastauksia jokalähtöön .-se kuuluu mun rooliniini täs sä maailmassa ja ei mua ees huvita purnata vastaan ku teen mitä teen kuitenkin...mul ei oo tapana valittaa ku lääkärisssä eikä sitäkään tullut viimeks mitään.se lääkäri käski mun hoitaan lääkeeeni kadulta ja oli vittuuntunut muutenkin ku mä en kuulemma voi hukata 140 pilleriä noin vaan -eihän toi nyt oo mitään! mä pystyn halutessani hukkaan kaiken ihan kaiken hukkaamalla itseni ihmisten huolilla esmes.

Tää info-piste joutuu hakeen velkojaan tänäänkin sietä ja täältä ja hymyilee vitukseen vaikka sydän itkee ja vituttaa niin satanasti. onx se sitä empatiaa ja eihän sitä voi olla liikaa vai voiko , tuumin. minunlaisiani jeesuksia on muitakin ja me ymmääräme vituxeen vaikkemme tajua mistään mitään ja anamme ihmisille sen mitä ne odottaa tai mitä ne todella tarviii -eikä sitä mitä ne luulee tarvivansa, ja sit joku juudas tulee aina puskan takaaa, joo.

Taikurin on hämmästytettävä jatkuvasti itseeään tänäänkin, et sais ees jotain aikaan. ei mul kiire oo, mut aikataulu on aikataulun mukainen ja jos sitä ei joku käsitä, et mulla ei oo nyt varaa leikkiä kivaa ja en oookkaaan se mukava gubbe joka kertoilee niitä hölmöjäjutttuja ja on muuteskin niin vitun uskomaton ja kaikkeee.-jokapaikanhöylä -master of none, joo.

MAKSAKAA VELKANNE JA SEiSKÄÄ SaNOJENNE TAKANA JA VOITTE TAAS HENGITTÄÄ. ELKÄÄÄ MENKÖ HETI KARKUUN, TÄÄ ON PIENI PALLO MISSÄ ME ASUTAAN . EI LAPPI OO PITKÄLLÄ KU MÄ SANON NIIN EI SIPERIA OOO PITKÄLLÄ KU MÄ SANON NIIN KAIKKI ON TÄSSÄ TAI PITÄS OLLA. MÄ EN TYKKÄÄ JOSSITTELUISTA JA MUISTAKAAN SELITTELYISTÄ. MÄ TYKKÄÄN KU TEHDÄÄN ASIOITA JOITA ON SUUNNITELTU TAI LUVATTU.

Jos on jotan asiaa facebook on keksitty ja luurit ja jokunen kaveri joka tietää mun numeron jos menee sormi suuhun.

Sydäntä lämmitää kun ihmiset ovat alkaneet hoitamaan pikku vippejään takaisin ja palauttamaan multa kadonneita tavaroita tai korvaamaan mulle aiheuttamiansa vahinkoja.Ovat kysybneet voivatko auttaa ja kaikenlaista. Se tuntuu mukavalta kun joku välittää ja on vilpittömin mielin
eikä kerrää mitään karmapisteritä jossain karmapelissä ja kelaa et tekee vaan hyvää, et silekkin sit heti tehtäis sitten otain yvää ku se on tehny oikeen paljon hyväää ja nyt olis sen vuoro tai vis olettaa ainakain et hyvinhän tässä nyt joka tapauksesa kummiskin käy.

on vaan helvetin tyhmän tuntuista todistella kuinka nero oon ja kehua itseään, vaik se on järkevääkin. kuulemma.
Emmä ala imemään vieläkään peukkua ja mul menee loistavsti paremmin kuin koskaaan ja mulle maksetaan kerrankin takasin sitä mitä oon tilannut ja mä kusipää saan nyt ansioni mukaan ja voi tapahtua mitä vaan -eli ihan normii. PITÄÄ VAAN HUUTAA,. VAIK ÄÄNI ONKIN HIEMAN PASKANA VIELÄKINn!

kyl mäkin jossain averilla vissiin oon viettämässä uusiavuosia ku niitä on ihan mukava vietää...en vaa oo kerennet juri mitään juhlia suunneteleen
-jos joku luulee, et mä oon jotenkin ahdongossa, niin erehtyyy."Mul on selainen kaveri jolla on ongelma..se on kovin tuttu ja...plaaaplaaplaa"

Vaikka oonkin hieman kiireinen ja rauhaton. Toivotan sinne ja tänne Menestyksekästä Ja Onnelista Uutta Wuotta ! Kaikille Tutuille ja Tuntemattomille jo nyt. paremmpi ajoissa ku liian pitkälti jättää asioitaan hoitamatta. NÄIN SE VAAN ON.


= kivireki =  1

huhuh.yksi kivi putos sydämmeltä pois ku hyvä muusikko ystävä lupas hoitaa velkansa ajallaaan -mä pelkään itteeni kun oon perimässä velkojani joita ei oo ihan vähää, mut joskus sekin paska homma on tehtävä. mä kun en paljoo ihmettele ku ,mä otan pois omani keinoja kaihtamatta. niin se vaan menee. ihan sama kuka olis vastassa. emmä ees ajattele itteeni. ´

emmä niitä rahoja itteeni varten muutenkaan hae. mä vaan oon se johon moni luottaa hädän hetkellä kun ja tarvii rahaa tai neuvooo. mulla on oltava ,et muilakin on. emmä tiedä tykkäänkö mmä tästä roolistani ollenkaan. mut se vaan on mun juttuni ja se sitä. eihän tää o mikään makuasia edes. ihmiset tarvii jonkun kiinnekohdan ja ihmisen joka ei petä.

PERIAATTEET JA VASTUU KUULUU NÄIHIN KAPTEENI KOUKUN HOMMIIN JA PITÄÄ OLLA AINA WALMIS KAIKKEEN. VITTU KU RAUHOITTAVAT LOPPUIVAT JA PITÄÄ VAROO ETTEN MAANISENA IHMISENÄ KILAHDA LIIKAA...HEH...JA SE ONKIN HIEMAN VAIKEETA TÄSSÄ KOHTAA KUN OLLAAN LIKEELLÄ HITAASTI, MUT KIIRUHTAEN.

OIKEESTAAN RAUHOIT5TVAT ON IHAN PERSEESTÄ JA MUA KIINNOSTA MUUTENLAAAN RAUHOITTUA SILLEEN -TÄÄL ON PERKEELESTI HOMMII TEFTÄVÄNÄ JA AHDISTUNEENA TULEE PAREMPIA BIISEJÄKIN.

VOI MENNÄ LAITTAA MONOT JALKJAAA JA MENNÄ ULOS HIIHTÄÄN JA OTTAA TÄÄ PÄIVÄ KOKONAAN ITSELLEEEN JA AAAMYÖLLÄ BVASTA KIRJOITTAA SE KIRJE LOPPUUN -SE ENNÄTYSPITKÄ BREIVI AIDAN TÄDILLE

eikueitää oo piiiros vaan mun kesäinen lookki, mul vihreetätkkia  päällä ollut yhteen aikaan. nyt mul ri mooo enäää punainen letti vaan oman värine nruskeemusta. ja takitkin on kuparinvärisiä mustavalkoisia jne. oon alankanut suunnitteleen mitä laiat
eikueitää oo piiiros vaan mun kesäinen lookki, mul vihreetätkkia päällä ollut yhteen aikaan. nyt mul ri mooo enäää punainen letti vaan oman värine nruskeemusta. ja takitkin on kuparinvärisiä mustavalkoisia jne. oon alankanut suunnitteleen mitä laiat

= jeesuskompleksi =  1

Perkele eihän semmosia sanoja joita mun pitää kirjoittaaa oo olemassakaaan. mä kirjotin mun Iraidani tädille -joka on lähin ja ainoo ihminen joka huolehtii mun elämäni naisesta kun mä ihmettelen vittu täällä ja kerään rahani pois, joten jos tunnet minut zombien, jounin, koukun ja tiedät että olet minulle hieman velkaa ollut pitempääkin, että tuskin ehkä muistankaan, miin erehdyt. Minä ,muistan kaiken. raha-asioissa mä en osaaa sekoilla vaikka uuten olisinkin sekavam nut se on vaikutelma joka kuuluu mun roooliini tässää maailmassa. Mua pidetään hauskana ja mukavana ukkona, mutta jokkut kyllä tietävät tai vaistoavat, et mun kanssa ei kannata pelleilllä tositilanteissa ja mulla voi olettetu huumorintaju loppua sekkunnin sadasosassa ja kilahdan jostain asiasta jossa minä koen , et mulle on tehty vääryyyttä. tulee mittari täyteen tai sit se on niitä periaatejuttuja joissa on tehtävä mitä miehen on tehtävä -tänään yx mun hyvä kaveri .se lähti eilen karkuun ku oli textannut mulle aamulla että se ei pysty ku vasta torstaina vaikka jo jouluaaton jälkeisenä päivänä annoin sille ihan omasta hyvydestäni lainan maksu aikaa maanataihin etten olis kohtuuton. . mä oon aina kun sillä on ollut hätä heittänytyt sille sen pyytämän summan ja vielä lisää ettei koirat kuse kintuille ja saa hoidettua itsensä pois velkakierteestä jonka se on mulle pystyssä -mut onhan se aika hauskaakin antaa itseelleen rahaa jota ei sitten saakkaan niin paljon ku se mäntti mulle mulle valehteli. mä osaan olla vittumaisen kiero ja nautin oikeastaan leikkiä idioottia joka tuntee oikeasti halua olla jeesus.
TERVEISIÄ PISPALAAN!

aida
aida

Joo, tieto voi lisätä tuskaa ja on parempi ettei kaverit tiedä ihan kaikkee ja niitten joittenkin kanssa kuten muusikoitten yleenöä on vitun vaikee tehdä rahaa, koska ne haluu kaikki heti ja nyt....semmosta kädestä suuhun toimintaaa jota mulla on tapana häikäilemättä käyttää hyväkseni.

"tekis vetää snagut .....ei mul oo rahaa...ainahan sulla on tarjota...ainahan sul on rahaaa. ainahan sul on tupakkaa, ...ainahan sul on asiat ja talous kondiksessa." näin musta kelataan ja pidetään itsestäänselvyytenä, et mulla on muutenkin kaikkiin probleemin ratkaisu -henkivartijanikin esitteli, mut jollekkin tutulleen ja sanoi" tää zombi tai koukku tässä toi tietään sitten kaiken jos on jotain kysttyvää asiata kuin asiasta. Mun sydäntä lämmitti kuulla sellainen asia joka vallitettavan usein todellakin pitää paikkansa, mut erehdyn mäkin usein yleensä ne on mkyllöä, sit jotain nauisjuttja ja mun pahin vastustaja on semmonen kakspäinen mulkkudemoni joka on auna rakastunut. nyt se on kadonnut. tai mä en ihan oikeasti tiedä, vaikka perkele tiedänkin, että oon pian naimisissa ja pokaan itslelleni naisen -toivottavsti olen oikeassa. mun nainen on just niin täydellinen ku voi kuvitellla ja sen täti( ihan ---em sanokkaan panatava..mmm vaan iha nn upea hänkin -slaavilien kauneus on joteskin syvällisempää)...mun ehkä pitää muutua hieman tai sitten ei) on huolissaan että oonko mä mies joka pystyy Aidasta huolehtimaan. OLEN.

Mun vaan pitäää alkaa oleen silleen tahdikkaampi, etten edes kirjoita sekasena niinku nyt kirjettä -viimex tuli pieni sekoilu tai sanaharkka ku kirjoitin pireissä. mul on nyt SANAKIRJA jota en oo käyttänyt puoleen vuoteen iHAN SEN TAKIA, ET MÄ TUUN VARMAAN TÄYDELLISESTI YMMÄRRETYKSI JA UNOHDIN SELLAISEN SANA KUIN ESMES ENGLANNIKSI vastuu!!! WIKPEDIASTA EN toistakertaa lottoo sanoja ja muuteskin mä on kirjoitellut bjotain cickneytä ja joujou-kieltäni sinne, etr ne pitää kmjua ihan moukkana. Ne on jotain aristokrattea ja niiil on arvomaailma semmonen kuin mullakin loppupeleissä ja osaavat myös olla todella vanhanaikaisia. se on muuten MUODIKASTA OLLA VANHANAIKAINENA..ai miks ...siks kun mä sanoin. mä vaikutan enempi ku kuvittelinkaan tai kyl mö sen tiedän, mut koitn huijjata itteeni. Nyt mun pitäs kertoo Aidan tädille. että mä oon vanhanaaikanien hoieman maaninen naistennaurattaja jolla on paha jeesuskompleksi....siis tykkään auttaa hädässä olevia ja mulle soitetaan ja kirjoitetaan ympäri maailmaa ja KYSYTÄÄN NEUVOA asiasta kuin asiasta ja ihan kun olis dalailama, VAIKKA MUN PUHELIN NUMEROO EI OO MISSÄÄN YLEISESSÄ JAOSSA, MUT YKS E-MAIL-KYL ON JA JOSKUS SE ON NIIN TÄYNNÄ KAIKKEE
paskaa pimuja jokka koittavat huijjata jeesustaan. harmi ku en saa laittaa uusia kuvia mula olis tossa muutama ihminen jokka rarvis oikeestikkin laittaa julisesti esille sillä he ovat vaaraksi monille herkkä ja väärä uskoilselle! Täytyy taas nöyrästi olla polivillaa ja rukillla armoo medeilts täällä city.fiisssä, et saan ilmatteex kirjoittaaa tätä blogia jota kirjotan itseni lähinnöä takia, mutta minusta tuntuu et tuhlaan silti tärkeetä aikaa jauhamalla paskaa eik ees huvita korjata kirj, virheitä tai lukea mitä on kirjoitanut, koksa se vie liikaaa aikaa ja virheitten korjaaminen ihan älyttömästi.mut jokkut kels tätä webtaiteiluna ja tajuavat , että täällä on piilossa asioita jotka ovat toimivia metodeja jota kun osaa käyttää on kaikki ovet auki ja kaikki mahdollista. sitä on vaaan vaikea monien tajuta kuinka helppoa kaikki on jos osaa olla tosi vaikea.
ja toisin päin sama on täysin eriasia ja ymmärtämisen ja tajuamisen välinen rokin on jo monille aivopestyille liian vaikeaa tajuta.

Tyhmyys ja laiskuus sekä tyytymättämyyss ovat asioita jokka voi potkaista kuin jalka palloja pois elämästään. Täytyy olla tyly ja sanoia että " sä olet niin tyhmä, etten mä pysty sua mitenkään auttamaan silleen , että pystyisit itse auttamaan itseäsi, vaan sulla mättää jatkuvasti ja se johtuu siitä että et halua riitävästi ja sullA ei oo voimaa ja pelkäät asioita joita eoi ole kuin sun omassa pienessä luolassa ja luulet olevasi joku saatnaaakin mahtavampa sonni, vakkka valitat enepi kuin pikkutytöt" tää kuuluu muntoineenkuvaan potkia ihmisä jokut nousee jokut ei -tyhmyyskin on ansaittava.

mä en kirjoita ennen aidan tädille ennen kun oon selvinnyt näistä notkuista...se oli lukenut mun kireitä ja päätteli niistä aiva oikein. venäläiset jokkut osaa olla pirin fiksuja. sen naisen takia taidan lopettaa tän tyhmän subun vedon johon olen kuin varkain taas koukusssa tää tuntuu vielä pikkasen hyvältä, mut alkaa jo muuteskin lylöästytätämään. en ymmärrä ihmisä jokka pelkäävät kullakseeen loettaa subunvetoa ja sitten he kulevat näittenvaikutuksenalaisina joihinkin muihin ränniin vedttyyn kamaan .hyvin normityyli delata .Vauhtiakaan en tarvi, sillä minähän olen maaninen muuteski. ehkä rauhoittavia silloin tällöin on ainoa kemiallinen juttu jota oikeasti tarvin sietääkseni enemmän,
etten kilahda enkä telo ketään taiu hajoita mitään. munj latteva lemaan kunnon aviomies! Mä oon ihan tosissani ja mä tiedän kuinka monet utut tätä lukiessaan kelaavat et joojoo -nauravat salaa sekänii takana. niin minäkin jos olisin itse itseni kaveri. mut kyl mä oon ennekin tehnyt pysyviä ja hyviä ratkaisuja -toki myös huonoja, mutten kadu mitään, niinku editpiaf laulaa.

mä alan rukoileen. Tää mun uusi naiseni on mulle enkeli joka tekee musta jotenkin paremman ja päämäärätietoisemman
Aida tekee musta isomman ja vahvemman. ihmeellinen nainen jolle mä hakkeni. Mä haluun jakaaa kaiken sen kaa ja ottaaa siltä poois surun taakkaaa ja kantaa sitä ja seistä naiseni rinnallla kuin mies -eikä mua huvita ollakkaan enää sama narkkari. musahommia mä en silti lopeta
ja pikku flirttailua joka kuuluu siihen. pitää koittaa olla jauhamatta itselleen paskaa. Mä ooon onnekseni pitänyt aina vaaan entisestään huolta siitä, että fyysinen kuntoni on hyvä ja maanisuuteni m un pitääkohdentaa työntekoon ja finanssipuoleen ja maanviljelyyn asekäö kivien ja kullan ostamiseen ja välittämiseen ismoomassa mittapuussa eikä näpräillä pikkusummila, sillöä nyt on aika tehdä kkun vielä voi.
Mun Oma Aidani on samaa mieltä siiinä, ,että, kovat ajat ovat vielä edessä ja maaimantalous tulee romahtamaan -sitä minkäin olen toivonut ja tiennyt , että H-hetkeen ei ole kauaaa ja nöäin kaikki median luoma illuusio ja muu paska katoaa ja koittaa uusi aika ja tunnen kuinka me olemme kuin uuudisraivaajat jossain siperiassa ja sieltä voi löytää vaikka kulttaa ja sitä uskoa on kaksinverroin. olen maailna onnellisin mies. tästä on syytäkin kiittä iltarukouksessa ja jättää tää notkuilu, koska mulla on ihan uus lääke joka pitää minusta vaikkei mulla olisikaaan rahaa, mutta tädin mieliksi mä kyllä aion takoa sitä hieman ja antaa nillee jotaqin siistiä lahjaksi...emmä tarvi mitään mul on perhettä....mieitn vaan ,et haluisko mun oma äitee lähtee venäjälle, mut sil on täällä omat seurapiirinsä ja mä taas tykkään olla liikeessä joten ei mulle tuota suurta ongelmaa hoitaa aioita niin, että en pystyisi huolehtimaan kolmen naisen kahden kissan ja yhden koiran sekä tietty muutamasta lapsesta joita haluun ehdottomasti duunata. mä voin tulla miksikäö mä haluan ja tunnen paisuvani silaksta riemusta. en toivo edellenkään mitäään ylimääräistä.kun rukoilen.ne normit, et kaverit pysyis kondiksessa ja vois hyvin ja lähimmät pysyis hengissä ja onellisina vaikkka ookin pitermmän rassittava ja tietty voimaa kaikille....mmmmm ja tulis paljon kiltttejä lapsia.

hook jones
hook jones

mut silti maksakaa velkanne. niitä tullaan hakeen. tiedätte kyllä ketä mä tarkoitan te muutamat kurjat. mä en tee kun yhden poikkeuksen ja yhden velan annan anteeksi, jotta sääntö näin ollen olisi täydellisempi.
en oo kohtuuton, joten teillä on aikaa kerätä 2 kuukautta aikaa paitsi sillä ukolla siellä pispalassa on vain muutama päivä joten hurru-upiii ettei tuu nuppiin. ja muista se ween pesola on myös oltava kun sitä tullaan hakemaan. toivottavasti ei tarvi liikoja siivota, mut se voi valitettavasti olla hyvinkin mahdollsita, mut mähän varoitin.


1 plus 2 on 12  1

heitin pois pillerit vex ,kun venakkoni soitti 20 Min sitten...se vähÄn ihmetteli ku mä kähisen ja puhun pari oktaavia tavallista matallammalta. alkoi heti neuVooN, Mitä mun pitää juoda ja syödä. SYÖDÄ!!!! ehän mä oo syönyt mitäään pariin päiväään -se ymmärsi mua -naiset osaa olla ihmeellisiä. sitten se sano, että ei mun tarvi tulla heti moskovaan kun sitten ku oon saanut itteni ja ääneni kondikseen. senhän tässä romuna pitäs olla...en yleensä häpee vaan käytän sitä häikäilemättä ammatissani hyväksi, mut nyt oli taas peilliin katsomisen paikka.

no, nyt ahdistus on poissa ja mä meen nyt lämmitämään lanttulaatikoita sun sellASTA JOULUMURKINAAA.


nolla  1

syön morfiinipillereitä ja rauhoittavia. kun ei oo mitäään vahvempaa ahdistukseen tai tähän mikään auta.

ei se mun venakkoni oo vieläkään ilmoittanut itsestään -vitun huono mennä sinne jos sitä ei saa kiinni luurilla, -mulla ku ei oo mikään maaiman paras osoitemuisti ja sehän voi olla tädillään jonka nimee en muista ku ei oikeen nimimuistikaan oo ikinä toiminut.

nyt ei tunnnu siltä yhtään, et olis kauheesti avuksi, vaan päinvastoin.
ja aidan faijja delas juuri sen jälkeen ku se oli esitellyt sillle faijjalleen
munkirjeen ja kuvia musta. 1 plus 1 on nolla vittu

tääl radiosta tulee kauniita biisejä ja emmä tiedä ees mitä itken. ei huvita
mikään ja luurreja ei voi kiinni laittaa, mutten niihin vastaan ku siihen puheluun jota ei kuulu -kai mä mokasin eilen pirpäissäni en vaan muista ees mtä kirjoitin.

laitoin silti styrkkarin lämpiään jos huvittas soittaa. ääntähän mun suusta ei vieläkään juuri tuu....lekuri muistaakseni sano etten saa jodlata tai puhua 2 viikkoon. vittu sehän o mahdotonta, miten mä pystyn mitään duunaan. täs pitäs olla pääkylmänä ja kelata et siperia opettaa.


=ASiAT HOITOON =  1

vitunvtttu oon kokeillut olla ilan rauhoittavia rellun viikon ku kilahdin taxissaa ku se ajoi mut tahallaan ohi yhdestä mestasta tamperen pispalassa ja nyt siltä puuttuu muutama hammas ja tulin just poliisiaemelta -asianjaja sanoi,et mun pitäs mennä jonnekkin vitun mielentilatutkimukseen, nyt sen autossa on hieman lommoja ja tuulilasin potkasin siitä myös paskaksi. Mä en tajuu, en mä muista oleeni koskaan ennen noäin helposti pimahatava.

onhantässä se hyväpuoli, et mulle ollaan maksettu ajoisa velat ja muuteskin uo o varpaillaan munkaaa.....kai tää johtuusitä, ettän oon vielä tääälllä enkä siellä siperiassa venakkoi kaa. sit kirjoitin sille irjeen kun olin hieman "rauhoittanut" mieltäni piristeellä ja se ei o vastannut takasin. en muista oikeestaan mitä ees kirjoitin kun sen , etten ota osaa ku se ei mitään auta ja kai sinä akarkaskans mopo kädestä. niin siltä kuoli eieln faijja ja mun piti suunittelella miten tuun sinne- nyt se ei vastaa luuriin eikä meiliin - piripäisä kannata mitään siallista ees yrittää kirjoittaa ja nyt ahdistaa niin vituxeen ja odotan ku yx kaveri tuo mulle jotain rauhottavaa ku täää avuhti oikeen ahdistusta vie -ei sitä vie kyllä mikään muukaan roina eikä lääke ku se on oikeen huipussaan ninku nyt

eilen oli vielä tipalinsissssä empatiasta ja jaoin sen surut ominani ja nyt sit meen täysiin himmmeelle puolelle ja se luulee mua joksiki hirviöksi.ekä enää tulevakasi viomiehekseen joka tekee elämässssään suurennkin muutoksen ja ostaa ieman maata gruusista. oon täs kirjotellut ntee pyyntökirjttäsille varmaan kymmenisen ja tetareit a sman määrän, mut ei se vastaa mihinkään -tää epätitosuus syö miestä

joo se ei enää mee läpi että hlissinlopettaa amanvdon den takia.en ylens kduitäään,mut tänään sitä on jotenin ihsn pihalla kaikesta


= saatananmoista joulurauhattomuutta =  1

mun venäläisen tyttöystäväni isukki kuoli juuri sydänkohtaukseen -tuntuu ku se olis mun vika ja se sai sen kohtauksen mun takia -ei se mikään ihme oo. mä en oo ihannne vävy kellekkään, vaan yx vitun narkkiartisti joka ei pääse moskovaan ku on saatana joulu ja kaikki on kiinni ja mikään ei liik -ekä oo helikopterii. saatanmoista joulurauhattomuutta.

mä tiedän miltä tuntuu menettää lähimmäisiään -yksikin jo on tarpeex,; mul on menny faija, monta kymmentä kaveria -ehkä jotain sata (kaikki melki kamaan tai itsemurhiin ja vaimo auton alle. ,mut se on mennyttä ja nyt on nyt. Mä oon kai liian syvällä jo tässä ja mu Aidan suru oin munkin suru

AIDA
AIDA

= alan ukkohan se onkin =  1

Heräsin järkevästi ennen EIiiiiiiitoivottua kramppia pohkeessa (se tulee melki joka aamu tai sit joka tonen) ja venyttelin lattialla. mun pitää olla notkee ku mato tai käärme tai muuten mä ääri-ihmisenä oon ihan paskana jossain halvaantuneen tai rullatuolissa ja näin se vaan on. tää on mulle ween tärkee muistaa) ,mulla eilen kurkkusakra aiheutti illalla musislodessani sellaisen krampin et se iski kuin salama....ku mun oli taas pakko kokeilla josko pystyisi laulamaaan. 2 tuntia olin raakumiseni jälkeen aivan krampissa, et tiesin että näin vois ihan hyvin kuolla jos jäis vaan makaan ja toivoon et johtaus menis ohi. ei se mee. se pitää ottaaa pois venyttelemällä vcaikka se tuskalliselta tuntuukin ja kipu pitää vaan unohtaa. se muistuttaa se kramppi semmosta voimavirtasähköiskua -valokaareen jonka sähkö tuo ei saa jäädä jumiin tai se on menooo.
siinä ihmisen ruumis nytkähtelee luonottomasti ja se voi muistuttaa epilepsiakohtausta. nyt olikin aika ottaa lusikka kauniisti käteen ja nöyrästi tekemään jotain itsensä eteen enne kuin on liian myöhäistä.

Matolla lattialla ymmärin tehdä kiinalaiset viidenkohdan riitit huolellisesti ekanan yhden kaeran kaikia liike sarjoja toistin yhdeksän kertaa ja sit makasin selläni sen jälkeen parikymmentä minuutia ja aloitin uusiksi koettaen tehdä ne liikeet vielä hitaammin ja huolellisemmin ----ja tyylipuhtaasti .....on parempi sana kuvaamaan.
mä hieron kaikien selät niinku eilen kävin roudarilla ja hanskalla ja siel oli taas ryhmää koolla ja vaihdoimme salaiset lahjamme jista tulee loistavalle tuulele .tietty. jouluna ei saa kelata liikaa rahaa....mikä on mulle nykyään vaikeeta, kun mul oletetaan aina sitä olevan et pystyn jedaan jos jollain on hätä...joten mul on taas tietty rahaa ku rantarosvolla. ihmiset luulevat et raha uattaa ongelmiin ja ratkaisee aina kaiken. PASKAT. RAHA NERKITSEN SITÄ, ETTÄ OOT VASTUUSSASEN KÄYTÖSTÄ JA MITÄ SE TEKEE JA MITÄ SILLÄ EI SAA TEHDÄ TAI OLLA TEKEMÄTTÄ.

Monet kyllä ottavat multa rahaa liian heppoisin prustein kun haluun testata vaan kuinka paljon jokkut kestää rahaa. salkullinen rahaa ei saa vauikuttaa asioihin niin, et maailma olisi jotenkin parempi paikka ja voi rentoutua ja alkaa laiskaksi ja lakata kokonaan murehtimasta miten asiat saa hoidettua -sitä voi unohtaa moni mitä olikaan sopinut ja priorisoida uudellleen kaiken.....senkin jonka on sopinut ja syödä näon snansa jolla mitataan kuinka luotettava oot. EI NÄIN:D

ihmISET EIVÄT LUOTA PANKKEIHIN JA SE ON JÄRKEVÄÄ JA ELÖÄKERAHASTOT JA KELAT SUN MUUT LAITOKSET OVAT VIELÄ, MUT HUOMENNA KAIKKI VOI OLLA JO TOISIN -on hyvä muistaa pitää itsestään selvyytenä ainoastaan sitätä kaiki on katoavaista niinku soisaaaliset edut ja valtion rahat tai ne oletetut rahat joka sieltä on jokupattuja lainattu lisää. me olemme valtiona tiukseen velkaa..se on hyvä muista. Ja sanokaaapa joku välkky mikä maa ei oisi bvelakaa kellekkään yhtään. minkä maan talous on järkevässä kuosissa -kaikki maat ovat toisilleen velkaaa ja jenkitkään eivät ole suostuneet antamaan eteläamrikan lainoja vex ja se ei oo mikään hyvä juttu, sillä maailnatalous ja pankkitoimnta kärsii luottokriisin lisäksi myös luottamuskriisistä ja se ei ole sidottu kuin sopimuksiin jokka on pelkkää paperia. mä tykkäsin siitäö ajasta ku pankkitoiminta poli sidottuna kultakntaan ja raha oli vielä todellista.

Me ostamme mielikuvia ja mielikuvitustA NETISTÄ jokapäivä niin paljon, että sillä voisi saada sillä rahalla jotain järkevämpääkin aikaan kuin Profiilikuvan hahmolle uuusia vaatteita ja lapset saavat pikavippejä ottaessaan "ylättäen" superkorolla olevat velat ja jäävät velka koukkuun josta ei pääsekkään ulos -se on vaikeeta kunn korko on sitä luokkaa mitä on. Ja miksi se on sitä luokkaa, sitä varten että ihmiset sidottaisiin tietyn lafkan armoille natamaan kaikkensa...niin se valiettavasti menee ja sossut ovat täynnä velkaongelmaisia perheitä jo tämänkin vuoksi ja se
on vai yksi naula valtion arkkuun jossa on semonen suomi jota pidetään hyvinvoinui valtiona. se on pelkkä mielikuva eikä todellisuudesa mekkaa mitään.

jos joku poliittinen henkilä pitäs valita hoitamaan asioita, mä valitsisisin ehdottomsti MITRO REVOn -se on guru ja ymmärtääkin asioita täydellisemmin kuin juuri kukaan muu. Mun gfuru tietää tyypin ja annoin sille suositulkset et se pääsee mun kirjailija kamu sen kaa juttusille, koksa se on suomen dalai laman tyylinen ukko eikä mikään pelle niinku aluksi luulin. ei paljoo kannata luulla ja tehdä alle 7 sekunnin ensivaikutelmasta aina pysyvää. Siitä että käänsin poliittisen mielipåiteweni näin , kiitän guruani ja kirjailija ystävääni jolle suotakoon anonymiteeertti edelleen -hän haiduttaa henkilöhistoriansa.
heh mä taas sitä en tee, koksa mä oon semmonen jeesustelija jonka on annaettava ihmisille toivoo jne. onhanse palkitsevaa työtä, mut esmes tää äänen menetys on joskus merkki siitä, et mun pitää ekana auttaa itseäni että voin muita uttaa. emmmä mitään peliä leiki mkarman kanssa ja kerää irtopisteitä auttamisellani. sillä se olisi erittäin typerää ja itsekästä oikeastaan. siat pitää tulla omasta vapoaaaasta tahdosta ja se vapaus
on käsitteenä tarkennetava ja päivitettävä. mul ei oo varaa olla yksinkertaisesti väärässä.

MUl tuli eilen hyvä joulumieli kun mä sain mun lempi tyttöni ajuaamaan anteeksiannon tärkeyden ja tosiasioitten tunnustamisen. kaikkihan me joskus mokataan halusimme sitä tai emme. e on vaan kestettävä ja uskottava edlleen asiaaansa tai se muuten menettää merkityksensä -oli se asia sitten mikä hyvänsä. olkaa ihmiset vastuullisia vaikka juottekin alkoholia ja muitapäihteitä....ei se sitä tarkoita että teidän åitäs alkaa tyhmiksi ja itsekkäiksi muita piitamattomiksi ääliöksi. teidän pitä vaan hullutella, kyl mä sen ymmäärrän. mullain on alkoholia, mutten juo sitä ku ensi auanataina vosin juoda saunakaljaa managerin kans ku pitää hieman selittää sille asioita, et homma on hieman muttanut luonettaan-tai oikeestaan aika vituxeen, mut se on vaa hyvä juttu ja se työllistää ihmisiä odotettua enempi lopupeleissä.

zomqn eka lempi nimi oli musse
zomqn eka lempi nimi oli musse

Toivottavasti mun kaverit ja muutkin tajuavat kuunella itseään kun siihen on hyvä tilaisuus -hiljentymiseen ja siihen peiliin katsomiseenkin.
En yleesä levottoman ukkona tykkää sanoa, et joulurauhaa, mut sanon sen vielä toistamiseen; JOULURAUHAA:D



= city,fii kyselee=  1

Subject: City.fi kysyy
>
> Arvoisa Cityn käyttäjä,
>
> Huomasimme, ettet ole kirjautunut palveluun yli puoleen vuoteen. Haluaisimme kuulla mielipiteesi mikset enää kirjaudu City.fi-palveluun ja kuinka voisimme tehdä City.fi:stä paremmin juuri Sinua palvelevan.
>
> Uhraamalla pari minuuttia kallisarvoista aikaasi autat meitä kehittämään City.fi-palvelua.
>
> Osallistu kyselyyn osoitteessa:
>
> http://www.city.fi/q394
>
> Talviterveisin,
>
> City.fi Headquarters
>
mä laitan tähän jonku vanhan kuvan ....nää on kyl luvallisia oeltuskuvia ja toiset taas ei jos ei oo mun kuva , käsitiks mä niin...mikä helvetti se oletuskuva on koko se oletuskuvakansioko? ku muita ei saa lisäiltyä kuvia blogiin jostain syystä.

kyl mä teitille kirjottelen kokoajan ja mul on aika monta passia erinäistä syistä asioitten helpottamiseksi. tietty mun pitää antaa jokun muun kaverin kirjoittaa teille ku te ette tykkää mun poliittisista mielipiteistä ettekä näemmä jostain kuvistakaan. jos jotain selityksiä haluatte miksi en käytä omaa nimeäni., niin vastaus on koska se olis vitun tyhmäää ja vaarallistakin. kyl mä oon zomqna siellä teitillä tai oikeesti mua sanotaan zombiex , mut oikeella nimellä tui syntymä ajalla en itseäni tuhoo. se on tasa varmaa. mä vaan oon delegoinut silleen , et mun jokkut kaverit saa kirjoitella mun blogiin jos haluavat ja kovasti sitä kulemma luetaan -vaikka kirj.virheitä on ihan liikaaa:)

en muista olenko taasen pyytänyt anteeksi tyhmyyttäni zombieandbarbiequun blogin kuvista, kun en tiedä että miten oletuskuvakansiossa olevia ei saa laittaaa näytille jos ei oo omaa naamaa vaan naisenkuva esmes. muista kansioista kun sitä niitä kuvia ei blogiin saa jos ette ole huomanneet. mä taidan olla helvetin tyhmä taas kerra ja pyydän anteeksi aiheuttamaani mielipahaaa sun muuta -se ei suinkaan oo ollut tarkoitus, vaan se että sasi jossain olla rauhassa.
pyydän käytöstäni nöyrimästi anteeksi ja toivon , että ymmärrätte tilanteeni artistina.


T: Zombie/ ZOMQandBarbieQ -blogin takapiru ja hyviä jouluja ja menestyksekästä uutta vuotta !

Edellinen