Blogi

Näytetään kirjoitukset toukokuulta 2010.
Edellinen

¤¤ VALAISTUNUT IHMINEN ¤¤  1

Kun joku sanoo olevansa valaistunut, ei se välttämättä tarkoita, et kyseinen henkilö olisi kaiken oppinut.
Silloin sitä on paremminkin valmis ottamaaan lisää uutta tietoa turhemman (propakanda sun muu) sijaan enempi ja käyttämään
käytännössä saamanasa tietoa hyväkseen sekä tietty jakamaaan sitä niille jolle se ei mee yli hilseen heti kättelysssä.

Mietin , et ku tein kirjoitusvirheen ekana ja kirjoitin ¤valistunut¤ valaistumisen sijaan, et tarkoittaako se samaa vai vain jollain tasollla tai tasoilla se voi tarkoittaaa samaa. hyvä kyssäri on semmonen jos on jo vastauskin valmiina:)


¤ paikallisaurinko ¤  1

Joo, löysin yhden paprun johon olin raapustanut sanan ¤paikallisaurinko¤. tää on tietty keksintö jota ei tääl oo vielä toteutettu ja jolla vois olla mullistaviakin vaikutuksia maailman ekologiaan, talouteen jne....jos esim. joka maalla olis oma pikku keinotekoinen aurinko tuolla taivaalla elikkäs meitillä olis vähintään 2 aurinkoo jokka näkyy joka paikaaan ; se isompi normi mollukka ja sit näitä paikallisaurinkoja hoitamaassa säätiloja jne Kehityksen kehittyessä yhä kiivaaammin tää vois olla ihan todellinenkin vaihtoehto -ei tietenkään pakollinen, mut jos jotain huvittaa leikitellä ajatuksella tai kehittää kyseistä zydeemiä niin siitä vaan -mä pistän hyvät ideat tai ideat kiertoon kuten aiemminkin, mut hieman selkeemmin nykyään -oon huomannut:)


= uusinta tietoo  1

Mmmm... tälleen mä oon oikeestaan aina kelannut -on se ween hyvä, et joku on samaa mieltä, ettei tarvi kokoajan olla erimieltä, vaikka se voi olla kehittävääkin:)=========¤¤¤¤¤¤<3

" Tietoisuuden tasot jakautuvat seitsemään. Kahdeksas taso on ykseyteen takaisin sulautuminen, joten voidaan puhua tietoisuuden tasojen oktaavista.

- Kuljettaessa oktaavia ylöspäin yhdeltä tasolta seuraavalle energian/valon /rakkauden määrä kasvaa, ja energia/valo värähtelee nopeammin. Siten tietoisuuden tasoja voidaan kutsua tihentymiksi. (Ulottuvuus-sana on kuitenkin käytetympi henkitieteissä, mutta tarkoittaa

- Maa-planeetan ihmiset elävät tällä hetkellä kolmannella tietoisuuden tasolla, kolmannessa ulottuvuudessa (3D).

- Kehitys tietoisuuden tasoilla kulkee sykleissä, jotka kestävät tietyn ajanjakson,

- Kolmannen tihentymän/ulottuvuuden sykli kestää noin 76 000 vuotta, jonka jälkeen koko planeetan energia alkaa automaattisesti värähdellä nopeammin, ja planeetta muuttuu neljännen ulottuvuuden planeetaksi.

- Jotta planeetan pinnalla elävät olennot pystyisivät asuttamaan nopeammin värähtelevää planeettaa, on niiden pystyttävä nostamaan värähtelytaajuuttaan vähintään minimivaatimustasolle.

- Kolmannen ulottuvuuden syklin lopussa on sadonkorjuu, jossa värähtelytaajuuttaan onnistuneesti nostaneet ”ylösnousevat” seuraavaan ulottuvuuteen. Yhä matalasti värähtelevät jatkavat uudelle 3D-syklille jollakin toisella planeetalla.PLAAAPLAAAPLAA "

mun animaatiosta iroyeyyu kuva. vittu tänne pitäs saad silleen kuvatilAA ET SAIS EES LYHYTÄ ANIMAATIOIYA TÄNNE, NIITÄ ON KUMKAVA JOSKUSTEHDÄ, tosin aikaa viiivää näpräilyä.
mun animaatiosta iroyeyyu kuva. vittu tänne pitäs saad silleen kuvatilAA ET SAIS EES LYHYTÄ ANIMAATIOIYA TÄNNE, NIITÄ ON KUMKAVA JOSKUSTEHDÄ, tosin aikaa viiivää näpräilyä.

tässä on kuva kuinka kala maadoittuu ja tulee tapapainoon eli harmooniin jne.


= numerot =  1

Mulle numerot alkaa pelleileen ihan tosissaan tai posti. Oon viikon lukenut windowsmailii ja g.mailii ja aina siellä posteissa on se 100 kpl postia odottamassa (ei enempä eikä vähempää) -kun taas aukaisen sen jatkaakseni postin lukemista -suomi24 tai jonkun muun jutskan postia en oo vielä aukaisssut kun jo tiedän tasan tarkkaaan, et siel on ne 100 kpl postii. Oon lukenut tässä noittuutta käsitteleviä kirjoja sun muuta ja nyt ne alkaa ihan hyvin toimiin -joten en viitsi tuhlata aikaaani ihmettelemiseen, vaan lisään hulluuttta ja soitin kirjailijaystävälleni ja zen-metsurlle ja sovimme, et huomenna "leikimme" taas ja tietty parannamme maailmaa entisestään ja keksimme jotain mukavaa metodia tms. et meil on varmasti kunnolla hauskaa..


= käteenvetäjä =  1

heh tulihan testattuu, et oon hieman luulotautinen, mut muuten ihan yes-kondiksessa mikä sinänsä on ihme...tai ei se mun mielestä oo, mut joittenkin jokkaa luulee, et mä en osaa lopettaa mitään -niinku kamanvetoa.. eihän se mitään helpooo oo jos sattuu olemaan vähissä rahoissa ja narkkari, mut tälleen aikuisempana ja jonkilaisen talouden omaavana sitä on kehittynyt semmonen vastuu itsestään et voi huolehtia muistakin...nii ei sillon saa olla tautine tuberkuloosiin tai narkki -nooh mul oli paripäivää ainaskin kuumetta joka on voinut johtua siitä et röökii on mennyt ruiskuun kun oon vetänyt reteesti käteen. jokkkut myrkyt on terveelisempiä vaan ku ne vetää käteen et ei jää kituun tai tuu nokasta verta vaan verisuonet kalkkeutuu tai veripaakkuuntuu jos ei himoissaan viitti, kerkiä filtrata ja se on vitun köyhää jon henkisesti -joten mä oon mokannut taas ja tunnen itseni hyvin inhimmilliseksi, koska mul on tää rooli et on artisti narkkari joka käy keikoilla ku kerkiää muolta ns oiheistöiltä, valistustöiltä ja suunnitelulta. ruikuttavat narkkarit on yleensä järjestään koukussa ja se vittuttaa ku mielnlujuus ei toimi, mut ei sekään niin paljoo.

Kelaan itseni osaksi kaikkea ja tunnen sopivasti tiettyä suurudenhulluutta joka voi näkyä tai olla näkymättä -sen mä oon merkannut et se ainakin kuuluu joten sen on tietty pakko näkyäkkin jotenki, mut en viitti kokoaikaa levitoida ja tarkkakkailla itseäni ulkopuolisena -se olisi aika itsekästä voiman käyttöä se, mut mieli voi aina muuttua, sillä ihmijen on aina itsekäs ja hyvä niin.

käteenvetämine muutenkin on rentouttavaa ja suositeltavaa jolei satu oleen käsillä ketään ettei tuu epäterveellisiä patoutumia jokka voi johtaa ties mihinkä kamaluuksiin.


= 3D-maailman ÖÖverit =  1

Jumalauta, noi jaksaa jankuttaa samasta asiasta onx tää sadas kerta, et anna nyt vähän -menee hermo:) puolituntia ne muisti olla kinuamatta ja kehu et oon mukava ja tais tulla antteekskinpyyntö -mmmm..mielenlujuutta..

.(pyäräretkell䤤¤¤¤¤¤¤¤¤ wiuuh)...nyt oonki jo himassa korjaamssa tätä textiii....3 tuntia olin matkalla ja tunnin kesti ennen ku he puhuivat itsensä pusssiin -ja tosi mukavii kavereita(selvinpäin, mut täytyy ymmärtää, et nuoriso on malttamatonta ja itse on Metusalem ja mul menee tommonen homerille tarkoitettu jutska ohi ja korvat lukkiutuu automaattisesti.

Suhteellisudentajua on hyvä kehuu omaavansa vituxeen niinku huumorintajua rajattomasti -minä sanon ,et paskat janauran. Joku vois oikesti pimahtaa yritetään puhuttaa eikä uskota -vittu et mä oon mukava ihminen....ihmiset on luonteeltaan järjestään ahneita ja paradoksaalisia paskanjauhajia. näin se vaan on. Mut ei se mua haitttaa, -osaan olla huomattavsti rasittavampi itsekkin jos olisin ees maistanut tai sitten en, mut en lupais kyl mitään. periaatteet muutuvat vähäksi aikaa voisi luulla, mut ei se sitä ollut. joittenki tekee enempi mieli eikä ne tajuu lopettaa ku ne on ollut liikaa neljän seinän sisällä. täytyykin näyttää tää loppukin niille -crackailin vahingossa jonkun muslimi muijjan gmaili-postiin.postiin -sorry hirveesti. Sooli vahinko -jos mä olsin erittäin weemäisen ni tätä vois joteski säätää, mut meennää pois ettei jää sähköjälkii enempää:D Ei toi miltään barbilta näytä, ei.


= tietotoimistot =  1

kaveri eilen kysyi et luenko mä itse näitä juttuja mitä kirjoitan -en todellakaan. mul on tapana unohtaa ne, et ei tuu vahongossakaan tsekattua ja näin ollen häpeän mahdollisuus on rajallinen tai siis jos näitä alkas lukeen voisin feidata kaikki jutut vex ja olis ehkä liian seleitä juttuja joissa vois olla järkeä ja ne olis liian hyviä tänne (kirjoitan kirjaoja jokka ei oo ainakaan tyoistaisex julkaistu ku ne ei oo valmiita:) -ilmatteex ku kirjoittaa nii -ei tarkistella. tietty josssain aamulehden tai esmes netlogin jutuissa joskus oon hereillä ku on jotain oikeeta asiaa tai tiedotuksia -osa on ihan oikeita eikä mitään propakandaa tai muuta manipulaatiotatai säätöö -mä kokeilen olla luova netin käyttäjä ja sit silleen rehellinen on ihan väärä sana kuvaamaan kaikkea

mul on tietotoimistoja joiltaan kaikenlaista viestii joka on aika luotettavaa tai .
mul on semmonen tunne ,et mua pidetään kävelevänä katastrofina ja odottelen rauhottavia lukijoilta tai kamuilta jokka o huolissaan etten pimahda enempiä.onhan se ihan kiva ku muakin joskus skitsottaa ja ahdistaa tää maailman meno ja oma elämäntilanne , joka on muuten aika kuosissa kerranki siis pidemmäälä aika jåäntyeeellä hoidettuja juttuja toimii ja silleen, ettei oo ihan kädestä suuhun niinku joku vois luullla, mut ei se mua haittaa. mä tykkään siitä ku ihmiset luulee ja sit saa itse pätee ku on tietoo ja mult a jokku kyselee kaikenlaista joskus. perheneuvobnnna vois jättää näille mateille -¤¤¤SIISTTII¤¤¤ ku kirjotteen liian levottomia juttuja voi alkaa luuri soimaaan ja näin ollen mul ei oo sitä ongelmaa, et et saisin olla yksin ja erakoitua ees joskus ja saa kaikenlaisia lahjoja tai juttuja joita oon just vailla tai toivonut -siis kaikki tippuu syliin ja mä otan vastaan kaiken kiitollisena ja koen et oontän ansainnut -paits jotain helvetin sakkoja sun muita saa maksaa ihan muodon vuoksi. emmä tahallani paha oo !

mul on tietotoimistoja joilta saa kaikenlaista viestii joka on aika luotettavaa tai
aiemman jutun muuten luin juuri ja siinä on joku kopionti ongelma tai joku siinä toistuu pikkasen matkaa yx sama juttu.nonni.


= suunnitelmaa =  1

Säädimme koko tiimimme kanssajarrupaLoja fillariin aamuun illasta aamuun ja taas kelpaaa -fillarin camp-henkinen päivitys jo se ei erottuisi liikaa muista . Nyt enää tartvii säätää niitäpikkasen hieman kireemmälle ja käyttää roudausteippii ja jakoavainta -en oo koksaan vaihtanut pyörään niin huolellisesti vaijjeria jarruun, mut on ne hyvä olla ettei me ohi tai satu ja se ei mee ainakaan ohi. seuraavaks tarvii olla kaupunkiin eri polkupyörä ku tänne amazoniaan sillä pyöräily on aikaa vieväää puuhaa pitermmän päälle niinku veneilykin. tampereen kesustaan ei souda täältä puolessa tunissa niinku joskus luulin, vaan siinä voi vierähätää enempi joten saari on parempi muuteskin ni kaikki ovat tasapuolisemmin siellä jos on valmis suuunnitelma joka voi toisaalta muuttua matkan varrrella ja olis suotasvaaakin, muuten koko matka on liian ennalta-arvattava ja voi siirtäää matkan kuin viivoittimella vedetyksi ja kaikki menee liian täydelliseksi joten yhtähyvi vois olla kuin jssain elokuvassa valkiit replat kätösessä ja kaikilla on tasapuolisesti heti kättelysssä pakonomainen epäonnistumisen haave ja kaikki vertävät samaa roolia ja on ihan yhden tekevää sillä kaikille on kaikki on aivan sama.

Camp-henkinen retkeily, ei-tekeminen ja aina valmiina kaikeen mahdolliseen rentona ja vailla hämmenystä ottaa vastaan suunnitelmaa
vaativat harjoittelua -joten pitää rakentaa kaikki itse tai suunitelmassa olevien kanssa -pitää muistaaa, et yksi kokki kerrallaaan, sanonta
ja miettiä sen olemusta -ei niinkään sen sanomaa.Voit koota taivaalla olevat ajatustesi voimalla ja saada sateen juuri kohdallesi tai tyytyä toivomaan että näin tapahtuisi -näin ihmisen tahtotila onmin helppo määritellä eikäse vaadi mitään erityiskykyjä jos osaa malttaa tarkkailla
pilvien syvintä olemusta -ei niinkään keskittyä pilvien muotoon.

Pakko soittaa kitaraa ja jodlata jotain sillä kaiuttimistas ääni tuntuu jonkun muulta ja se on hyvä -itteensä jaksa kunnella kovinkauaaa -pitää olla mieli avoinna kaikelle -mistä sitä ikinä tietää mitätunnin päässä on kerinnyt tapahtumaan ja kaikki voi olla taas jo toisin siirtää huomio, et tuntis olevasnsa enempi ja isompi ja saada masu rennoksi, et jaksaa poreilla auringossa. tankattava rentounut masu unotua tunniksi partiksi tai niin, et pystyy keskittymään ainoastaan yhteen asiaan joka on äärimmäisen vaikeeta kun suunnnitelmassa on kaikki yhdessä päivässä ja se on aika paljon se. On siis paras vetää ihan lonkalta suunnitelmaa ja mahdollisimman vähän, sillä uusia tulee kokoajan lisää kun aivot kasaantuvat ja kasaantuvat kuin raha holviin - ja samalla on kaikkea runtinaallisesti ja silti haihtunut on jo ajat sitten ja tajuaakin et vois kysyä joltain mikä päivä on tai tsekata se netistä -voi luullaa, ettei tunne aikaa
ja tekee liikaaa jotain ja samaan aikaan kaikkea, mut tosiasiassa kaikkea on silti oikee määrä. Intuitionn voimalla suusäädimme koko tiimimme kanssajarrupaLoja fillariin aamuun illasta aaamuun ja taas kelpaaa -fillarin capm-henkinen päivitys. nyt ernää tartvii säätää niitäpikkasen hieman kireemmälle ja käyttää roudausteippii ja jakoavainta -en oo koksaan vaihtanut pyörään niin huolellisesti vaijjeria jarruun, mut on ne hyvä olla ettei me ohi tai satu ja se ei mee ainakaan ohi. seuraavaks tarvii olla kaupunkiin eri polkupyörä ku tänne amazoniaan sillä pyöräily on aikaa vieväää puuhaa pitermmän päälle niinku veneilykin. tampereen kesustaan ei souda täältä puolessa tunissa niinku joskus luulin, vaan siinä voi vierähätää enempi joten saari on parempi paikka -saari ei ole kartalla, vaan päänsisässä. Tunne saaresta on tärkein jos jonkun fillari ei toimi tai tapahtuu jotain muuta odottamatonta joka vaikeuttaa veneilyä saareen.

Ilman suunnitelmaa ei olis addioktioita eikä mitään koukkua tai ankkuria jossa roikkua vaan virta veisi menneesään. Sanoilla Ei muutenkaaan oo merkitystä, vaan äänenpainolla ja tunteesta, et on todella asiaa, mut sitä ei voi kertoa sanoin koska se on niin iso, et se ei mahdu suuhun -hyvä suunnitelma on yksinkertainen ja sisältää kaiken, mut siihen on lähes mahdoton edes keskittyä -näin voi tulla tarve ilmaista jotain ja liikut ja sinkolet kuin vajaamielinen nero -olet polun alussa....tästä on hyvä jatkaa. Muista juoda ja syödä sillä pian kaikki on taas toisin ja se, että
maallliset asiat vaivaavat kohdatessasi jonkun jolla ei oo suunnitelmaa
ja mietit jo,seuraavaa liittoa kun tajuat et suunitelman muutos hajoittaa kaikki paskat suunnitelmat ja haluavat -sun pitää kasvaa ja syödä ne kaikki tai ne syövät sinut huutava punainen kuoropäässäsi tajuat ettet tee mitään omilla tiedoilla vaan käytät uusimpia vaika ne olsisvatkin vääremmän tuntuisia -ne vaan on silti uudemmat: EI saa lainata, vaan se on varastettava nopeammin tai et saa haukea siepattua kalaa kaislikosta.

Ainoastaan mahdottomat assiat touteuvat täydellisessä suunnitelmassa ja voit vain itkeä ilosta tai silkasta kivusta -ihan sama mitä teet kun ymmärrät olla osa suunnitelmaa -muuten se voi lakata toimimasta ja levität hillittömästi suunnitelmaa kunnes katoat kaikkeuden sekaan -siis ihan pikkasen otat, et kaikkee, vaan et takerru siihen !

Voi kestää jonnin aikaa, kun voi leiririintyä ja kerätä voimia ja kasaantua, kokoontua ja olla ehjä hajotakseen taas matkaa varten.

Jos joku ihmettelee suunnitelmaa tai ei pidä siitä -se ei ole olemassakaan tulevassa jos ymmärtää olla välinpitämätön ja umpimielinen ja olla tuhlaamatta ylimäärtäistä energiaa pakkopullaan.

Jos et ymmärrä mitään, ajattelet pelkkiä sanoja etkä pysty ymmärtämämään suunitelman syvintä olemusta. Silloin ei voi lukea koivunlehtiä vuorokautta ja kuuunnella kuinka nopeasti ja isolla kohinalla ruoho kasvaa puitten kertoessa universaaleja totuuksia: Jo pelkkä ajan pysäyttäminenkin on jo liian vaikeata ja sekoat itsekkäästi omaan hillittömyyeesi halutessasi kaiken äärettömyydest -olet helvetin tyhmä
ja yhtä luettavissa kuin piiloutuessaan päänsä pensaikkoon työntänyt jänis -haluat vain nopeasti pois epämiellyttävästä ja samasta kuviosta joita tuhannet valoruudut tähdittävät ja olet liian kärsimätäön tajuksasesi mitään todellista voimaa mikä meitä kaikkia ajaa tekemään tekoja joista meidät oppii tuntemaan omaaavan suunitelman. Ainoastaaan ääretön uteliaisuus ja tyhmyyden suoma pelottomuus yrittää vielä kerran voivat auttaa ketä tahansa onnistumaan pysymään suunnitelmassa.

Ilman suunnitelmaa, et voi olla tilanteessa jota kaikkein eniten haluasit, vaan tyydyt osaasi ja olet vanki.Vapaus on väärin ymmärretty ja ylikäytetty sana. Ilman tahtoa olla alistumatta ja musertumatta voimaan
jonka alaisena olet vanki ja teet asioita vääristä syistä ja jäät kiertämään kehää metsään ympäripyöreyden nöyryyttämänä kasaat taakaa entisestään ja heikkenet lopulta tahdottomomana ja voimattomana.huhuh.
ja odotat, että kukaan ei ole täydellinen -paskat ! Tätä puppua jaksetaan jankuttaa, että meillä olisi jokin erityinen oikeus tehdä virheitä ja niistä ei seuraisi mitään erityistä. Me leikittelemme ajatuksilla joilla voisi aivan vakavastikkin saada aikaan jotain täysin uutta, mutta me pelkäämme erotuttavamme liika ja menettävämme kasvomme -ja näin ollen asiat jäävät keskeneräisiksi, koska pelkäämme kuollaksemme sitä , että sekoamme sairaiksi ja käyttäydymme silti täysin vastoin omaa luontoamme ja emme ymmärrä, että olemme jo osana kakkkessa
ja meidän olisis jatkettava. Hautaamme halumme ja ihmettelemme mikä meitä vaivaa -olemme tekeytyneet nukeiksi joita voi ohjailla kuka vaan.
vakavoitumisemme on teatteria ja kieltäydymme kasvamasta tietoisuuteen todellisuudesta, vaan ajelehdimme virran mukana
ja pidämme itseämme kohtuullisina näkemällä toistuvasti samalla tavalla.

"Ahdistusta pidämme sairautena, vaikka se on todellinen tunnetila ja ihmettelemme, miksi se ei meitä vapauta ! osaaamme kävellä takaperin, mutta se vaikuttaa oudolta ja emme toii siksi niin koska tarvitsemme toisiamme, koska emme voi sietää itseämme seuranamme ja sanomme toisillemme, että todella välitämme ja autamme -miksi? Emmehän me myönnä olevamme oikeassa niistä asioista, koska pelkäämme ja siksi olemme täynnä väkivaltaa itseämme kohtaan ja muita -kuinka me silloin ketään voisimme auttaa: haluamme pitäytyä tunnustetuissa tosiaioissa ja vain leikitellä sillä mitä me todella ajajtelemme, koska sillä meitä ei saa pitää liaan hulluina tyhmyyteen ja silti ajaudumme luonnostaan juuri tämän kysymyksen äärelle joka on pilataaan sanoilla ja halvalla huvilla
-emme uskalla olla tosissamme ja pidämme sitä puolta itsessämme sairaana tai liian raakana jaettavaksi. pelkääme tulla leimatuiksi leimaamalla itsemme pois todellisuudesta ja emme kehtaa sanoa tunteita ja siksi meitä pitää lukea vaikeimman kautta -ei kuunnella sanoja." sillä sotkeudumme selityksiin emmekä tajua tilanteen koko olemusta, koksa se peto meissä pitää piilottaa vaikka sivistyksen ja kulttuurin tai muun höpinän nimissä. Meillä olisi kaikilla enemmän annettavaa, muttemme luovuta kuin hätätilanteessa -silloin ku meillä itsellämme on hätä ja eme edes halua uskaltaa myöntävämme , että me voimme olla oikeasssa, koska se voi olla liian outoa ! Pesemme mielummin aivomme keinoja kaihtamatta kuin alkaisimme muuttua tajuamaan jotain joka meitä koskettaa ja on meille kuuluvaa.Padot murtuvat ja emme pysty sanoin selittämääm ja olemme sodassa ja annamme vieraitten varastaa voimamme ja vallata sen maan jonnne hautasimme itsemme petona -emmekä tajua, edes miettiä tämän pedon luonnetta, vaan uskomme muiden olevan parempia olemaan oikeutettuja voimaan jonka annamme hiipua ajansaatossa ja haluamme saada lisää pakotteita itseämme kohtaan olla osallisena kaikkkeen ettei meitä tuomittaisi.


< pelko >  1

Elämme kuollaksemme ja siitä kannattaa iloita aina loppuun asti -niin kauan kuin sitä kestää -elämääkö vai kuolemaa = ihan sama:)
Muista hymyillä kun se tulee ja alkaa pelottaan sua -pelkää pelkäämistäsi ja ole vahvempi ja muista halveksia turhaa peljkäämistä -pelkoihin voi kaatua ja kuolla väärin ! Kuole oikein tai elä oikein !
Pelko on se virhe jota en uskalla tunnustaa ja katsoa sitä silmiin !
Naura kuolemalle ja naura elämälle. Tee jotain hyvää ja korjaa virhettäsi ja tasjuat,että voit muuttua ja parantua ihmisenä ja kasvaa.
Kun teet jotain, tee se kunnolla ja rakkaudella -anna kaikkesi, niin se työ palkitsee itsensä. Ei oo mitään pelättävää kun astut valoon ja katsot varjoja -niissä on vain kylmempää. Pelkurit haisevst ja koirakin vaistoaa sen -ei pidäantaa koiran komentaa itseään, vaan pitää ylpeänä rakastaa heikkouttaaan joka on niin mahtava voimavara, että ei olekkaan mitään hätää. Pelko muuttuu rohkeudeksi kääntämällä kaiki tavat , käsityksen ja metodit jne ylösalaisin -ihminen on syntyjäään skitso ja muutenkin piloille hemoteltu, mutta onneksi meillä on meidän traumamme joista ammentaa syvyyttä tähän elämän draaamaaan, komediaaan, tragediaan tai farssiin -kaikki on kiinni siitä kuinka ohjaat itseäsi.

written: -zen-budha-karma-jesus-complex and more lot of gods


= warning ! =  1

Eilen olin yhden kaVerin kans Tampereellaa liikenteesssä -olimme hieman napostelleet vaaleenpunaisia namuja ja olimme erittäin onnellisia ja täynnä rakkautta ihmiset olis halunnut ostaa meiän päät, mut eihän se nyt silleeen mee

Sit tuli puheex, et mäkin kun oon venakkojen kaa pyörinyt, ni niil on ollut tuberkuloosiii ja mullahan oli "räkätauti" juuri joten ihan tasan meen maaanataina tilaan ajan lekuriin -ei huvita kuollla johonkin ikivanhaan tautiin jota ei ees pitäs olla , mut venäjällä sitä kummiskin on.

mä oikeestaaan toivon olevani oikeessa tässä asiasssa -vaikkkei siinä mitä järkeä ookkaaaan -sen takia just ehkä ettei siinä oo järkeee se onkin viisasta.

SUOSITTELEN MONELLE TÄTÄ LÄÄKÄRIN TARKASTUSTA TUBERKULOOSIN VARALTA, SILLÄ SE TARTTUU PISARA TARTUNTANA HELPOSTI, ETTEI SIITÄ TUU EPIDEMIA
-ELI MEIL ON VASTUU !

eikueitää oo piiiros vaan mun kesäinen lookki, mul vihreetätkkia  päällä ollut yhteen aikaan. nyt mul ri mooo enäää punainen letti vaan oman värine nruskeemusta. ja takitkin on kuparinvärisiä mustavalkoisia jne. oon alankanut suunnitteleen mitä laiat
eikueitää oo piiiros vaan mun kesäinen lookki, mul vihreetätkkia päällä ollut yhteen aikaan. nyt mul ri mooo enäää punainen letti vaan oman värine nruskeemusta. ja takitkin on kuparinvärisiä mustavalkoisia jne. oon alankanut suunnitteleen mitä laiat

Tuberculosis rules over Finland from Russian peopple Be care and find out with doctor how are u !

LET`S FIND OUT ! TOGETHER WE ARE StRONGER, BUT IT MEANS THE ALL THINGS !

IT`S STUPID BELIEVE ; IF DON`T REALY KNOW
I T´S OUR CHARGE
-but everything is allright without excessive panic.

muska
muska
Edellinen