Blogi

Näytetään kirjoitukset lokakuulta 2008.
Edellinen

MAHTAVAAA  2

WEE KUN ON JOTESKI UUPPUNUT KEIKKOJEN JÄLKEEN
JA PÄIHTEET OKSETTAA.
ONNEX MUL ON TÄÄLLÄ UUSI TROPIIKKIHUONE JOHON LISÄILEN KASVI JA ELÄIN KUNTAAN -SUIKULÄHDE ON, MUT SIIHEN EI OO VIELÄ KYTKETY BVETTÄ KUN PUUTTU SUOTIMIA ETTEI KALAT KUOLE.

PIMULLE EI VIITTI MENNÄ TAI SOITTAA
KUN EI JAKSA SELITTÄÄ -EIKÄ EDES VALEHDELLA,
MUT EMMÄ MITÄÄN KADU-ELIHYVÄ TEKOSYY ON OLLA VÄSYNYT SELITTÄÄN VIIMEAIKAISIA -KUN EN EES TAJU MITÄ PAHAA OON TEHNYT.

http://groups.msn.com/zombiegallery

amzonian sademetsää
amzonian sademetsää

=nuoriahan kaikki haluaa=  40

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤ harmaata taidetta puheenjohtajan kynästä #¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

LASISEN PEILIN SIRU

Jokin menee ohi kolahduksen

-särkynyt ei hajoo enään.

Tiedän taidon kuinka kaikki kestää,

kestää epäselvää.

Lumet tuo mulle kuumaa kesää,

-talvet kesäterää.

Vastuu painaa yhden gramman tänään,

kaikki haihtuu ja on yhdentekevää.

Kaikki hyvä loppuu lopun alkuun,

kukon kiekuun kiekuun kaikuu.

Tiedän sadun joka kesken loppuu

lopun alkuun joutuu taittuun.

Mä huojun huojun,

huojun mutten heilu.

Mä oon jonkun lasisen peilin siru.

Oon puuttuvan palani peili

-mä oon jonkun lasisen peilinsiru.

ÄLKÄÄ IHMETELKÖ MITÄÄN

Tiina vetää kamaa, eikä asuntoa oo
Älkää kysykö mikä häntä sattuu vaivaamaan.
Päättäjät noususuhdannetta lupaavat,
mut sitä ei huomaa kun elää kadulla.

Älkää kysykö miksi joku lasi kilahtaa.
Älkää kysykö miksi joku jotain varastaa.
Teevee uutispuuroineen saa kaikkee uskomaan.
Mitään ei saa aikaa ellei ala taistella.

Älkää ihmetelkö kun lapsenne hakataan.
Älkää pelätkö -tää on demokratiaa.
Älkää uskoko kaikkee mitä teille kerrotaan.
Kaikki haluu vaan itseensä korostaa.

PIRIHUORAT HERVANNAN

Sininistä ja punaista oli pakko maalata,
ja se ties duunista potkuja.
Potkuja kaipaa äitee Hervannan
ja käy antaan suoltaan baarin vesassa.
Oharit ruskeena teki uus poka.
ja veitsi on guben keuhkoissa.
Pankin eteen kahaa keltainen Lada
ja kahdesti laukee haulikko pankissa..
Nyt on fyrkkaa reivata ja huoran vois kotoaan heivata.
Betoninen hervanta puree taas
- vieläkään ei oo kansalaispalkaa.

Kamaan, kamaan, älä skagaa ritsata.
Riisi ku maistuu paskalta, niin ruokahalut katoo taikajauheella.
Piriaivot coodaa, et on seireenit puskassa piilossa
ja pussukka on peräsuolessa - loput pitää pöntöille kipata.
Kaikki on valmiina posessa ja opetus alkaa nuorena.
Pirihuorat odottavat ukkoja Hervannan korkeekouluista aina viisaampina palaavan.

Z o m b i e Q B a r b i E

Niin mä oon viettänyt rietasta elämää josta en kirjoita, koska se olisi perheen pienimmile shokeeraavaa ryhmäseksiä ja silkkaa saatananpalvontaa-vaikka olemme niin lähellä totuutta ja iloa kuin voi) , huumeita ja valkoisia ja epämääräisiä tauteja kaihtamattomia blondeja, punapäitä jokka sitoo kaiken liikkuva innostuessaan. Niin ja mä oon hieman enempi kuin osa-aika bi-seksualisti. mut nykyään on alkanaut haluttaan semmoinen kauneus jota ei voi olla muijjalla -Mä olisin tappanut itteni17-vuotiaana "homotaakkani" vuoksi, mut aika uuden kiekan heittää ja nuutsit iskee kipinää.

MOON Harmaitten puheenjohtaja ja agitaatori Jouni Korpi.
mun homma on olla aina valmis tehtävään kuin tehtävään
ja toimimaan mahdollisimma ripeesti ja lojaalisti.

TUNNISTA VELTTOUS JA HENKINELAISKUUS -SIITÄ EI OO PITKÄ MATKA

AINAVALMIS

WARNING!

MULLE EI SAA SANOA EI JOS ON POLITIIKKO TAI ESITÄN DIIVA.

MÄ näyttelen paljon vaikken uuri käykkään teatrissa kuin joulubileissä, mut filkaa on aina kiva tehdä ja rockvideooo sun muuta underground-zydemii joita ei telkureita kuulu näkyäkkään.
mua pelottaa jos mä joskus pääsen tai otan vallan -emmä oo ennekään liiikoja kysellyt ja suomalaiset tykkkäää kun niilläon äijä joka ei elkää kannattaa arvonsa suomaa vastuuta. kuolemaan asti pysyn ja elän sanojen vankina. On jotain ihmiselämää suurempaa ja tärkeemppää ja sitten on se kuka hoitaa talouden vittmaiset jutut. ai joklu vitunpälli vanhanen putin voittaisi sen sakissa.

Aasiasta kuusimettään

Ainavalmis!
"Ainavalmis" johtaja

Pyydän aikaanne

"AINAVALMIS !"

HARMAAT OVAT AINAVALMIINA KAIKKEEN.

HARMAASSA MASSASSA PANEN ja panen HELMEN PILLUNKOLOON JA TAJUUN ET OON KAATUNUT VOIMAKKAITTEN NAISTEN LÄHELLÄ melki koko IKÄNI-on ne silti aika ween analoogisia. mä tykkään olla mies kun tajuunkin jotain, mut bi-ihmisenä mä voisn heittäytyy nyyhkiin tunteineni jonnekkin ja yli dramatisoida sun muulla lailla tärvellä rontiikkan nälkäni. On aina silti suuri haaste iskee nainen -mä en oo kertaakaan lyönyt vetoo siitä iskenkö jonkun vai sen kaverinkin -uhkaelurillakin on joku tollku-keskityn mielummin naiseni hemmottelemaan minut piloille ja tuomaan niitä amrikan luxusmausteuta enmpi -eikä jaksa mitää kaljaa siideriä kitata ellen oo hikoillut.
paskassa!
Vankilan jälkeen en ookkaan kokenut miltä tuntuu naHkaiset asekotelot JÄNTEVÄLLÄ roikkuen.ONNEX SE JÄÄNE ON EHJÄ -pUHENJOHTAJAMME JA KANSANKIIHOITTAJAMME jOUNI kORPI LÄHTI TÄÄLTÄ AJOISSA POIS, MUT mä kASVAT KALUN HA,LUN, ET SAADAAN hARMAITTEN JÄRJESTÖ KUOSIIN NORMIKUNTOON. Olen kirjoitellut teille hieman lajetavaksikin näitä kirjalhjoja. Tässä on se kartta ja homma joka meidän pelikirjamme.

HEITÄKÄÄ MATKAPUHELIMET JA SÄHKÖLAITTEENNE ROSKAKORIIN TÄNNE OLKAA HYVÄ HERRAT!

VAPAA-AIKA ON SITÄ VARTEN KUN PITUUSKUSEN VOITTAJAT OVAT SELVINNEET. HE PÄÄSEVÄT PAIKKAAN JOTA ME EMME SAA SANOA MAHDOTTOMAKSI, TOIVOTTOMAKSI TAI SILKAKSI MURHAKSI, VAAN SIIHEN TYPERYSTEN SINISILMÄISEEN SOEAAN USKOON, ETTÄ TIUKASSA PAIKASSA PARAS APU TULEE NOPEETA, MUT SILTI RIITTÄVÄN HITAASTI NÖYRRYTÄÄKSEEN VELTON MIEHEN LAPSEN OMAISEN HYMYN. RUSKEASILMÄINEN HARMAITTEN KASAKKA ANTAA POJALLE KASireikäneuvoo kun on väsynyt. voi mtulla ihan hintikx. Nukkuminen ei saa olla liikaa 3 tuntia enintään. Ketä varten te muka säästelette. silti runkkaatte ja panette pahasia taikinanaamaisia naapurintyttöjä.RYHTIÄ:::::::JA???? AINAVALMISA KYYTIÄ OIKEISTA KULMISTA. JA KAIKESTA NÄKEMÄSTÄ NAUTTII VIELÄ, VAIKKA JOSTAIN REPPANASTA TUNTUU PAHALTA JA ON NUKKUMATTI. HYVÄÄ YÖTÄ.
Tags: manipulointi, musiikki, ohjaus/valmennus, politiikka, showbisnes, silmäkääntö, teatteri, väripsykologia

Jaa

← Edellinen kirjoitus
4 kommenttia

ei nimeä kommentoi 1 päivä sitten Poista kommentti Kaiken tuon rytinän keskeltä löysin tekstistäsi kuvakulmia ihmisten/nuorten hätään. Luulin pitkään , että esim huumeongelma on laimentunut. Mutta ei se olekaan, mutta se tuntuu ja näyttää vaan siltä, koska se ei näy enää niin selvästi esim katukuvassa. Minusta esim yli kymmenen vuotta sitten asiat olivat eri lailla esillä. Nyt ne ovat tavallaan liuenneet ja tulleet "pahaksi"osaksi yhteiskuntaa. Eikä kukaan välitä. Ei lapsista, ei aikuisista, ei nuorista, ei kenestäkään. Eikä kukaan puhu maahanmuuttajien huumeongelmasta... alyanome kommentoi 1 päivä sitten Poista kommentti Niin. Joku päivä sitten katsoin Kauppahallin porttikongissa joku möi pillereitä. 15 euroo neljä kappaletta. Niin simppeliä. Tuskin kukaan muu huomasi. Olen itsekin ollut valmis ostamaan kadulta rauhoittavia, kun ei niitä ole muualta saanut. Sitten kun sain, olen pakettiani vaalinut kuin pyhää lehmää. Zombie kommentoi 7 minuuttia sitten Poista kommentti Suomalaiset päättäjät voisivat katsoa myös peiliin ja sanoa, että Suomi on Hyvinvointivaltio jossa ei ole koruptiota, syystemaatista valtion virkamiesten vallanväärinkäyttöä rikolliseen toimintaan jne:)

Nuorisolle meillä ei ole ollut aikaa, ei tiloja, ei rahaa, mutta velvollisuuksia jo "koulutuksen" vuoksi kyllä on ja kun laskee siihen vielä lisäksi mitä nuoret saavt meiltä perinnöksi opintovelkojen yms. lisäksi-he saavt mitä luultavammin monien ehdottoman maailnalopun tai jotain, mutta se ei tunnu yhtään sen helpottavammalta. Mediasta nuori saa ahdistusta lisäävää tietoa ja se ahdistus ja tyhjyys ei merkitse kellekään mitään. Voimattomuus ja kaiken kokeminen merkityksettömänä ei kannusta nuoria politiikkaan, vaan ampumaan kuulan kalloonsa. Ei tiedä edes kenelle muulle se n kuulan vois paremmin antaa kun vastuuta paetaan systemaattisesti. Presidenti virkaakin kavennetaan entisestää -ottais koko ween vastuuttoman viran pis kokonaan ja antais duunia sellaisille jokka kokisivat tuntevansa VASTUUTA. Sitä kukaan ei tunnu haluavan ainakaan eduskunan lastentarhatunnilla. Siellä ne anatavat kyselytunnilla esikuvaa, kuinka heillä on käytöstavat.

Niitä käytöstapoja on vaikee havaita kovinkaan monella sielä telkkurin kyssäritunnilla. Aika monia sais laittaa torille julkisesti housutkintuissa piikskattavksi -tää voisi lisätä myös nuorisonkin kiinostusta politiikkaan. Eduskunnan arvon ikaamisesta ja sopimattomasta käytöksestä -käytöstavoistahan ei voi puhuakaan näissä kyselytunnilähetyksissä.

Lööpeistä voi päätellä, että suomaliset eivät ymmärrä tai opi historiasta enempää kuin,et se toistaa itseäään.

16-vuotiaitten pitäs saada äänestää -jos on velvollisuuksia, niin oikeus johonkin voisi ehkä lisätä luottamusta vaikuttamisen mahdollisuteen. Tupakoinnin ikä raja saisi ola sama, sillä nuoret muuten ostavat tupakat muittern välityksellä, varastettuina tai varaoistaisivat ne itse ja samalla vois tietty vois kassiin sujahtaa kaljaa ja siideriäkin.


syvänteeseen on hävinnyt moni joka on tehnyt liian  3

Ääh. nyt tuli siistitaukokohtaus tähän kaballiin. mä tyein tylysti ja soitn mulle lääkärin asntaan mulle morfiia -sellasta sotazydeemiä. joo, viis yhden pyydän truuttaamaan muhun tai mulla ei niitä juttuja joilla nykyisin tavataan panna:)

Meille tuli kaks heppatyttöö bussissa kyytiin -ne asuu tos 1,7 km päässä hevostalleilla -nukkuohan ne niitten elukoitten kans. sirle vastas mun luuriin ja joku muija sanoo tosi törkeesti siljalle ja selkeesti loukkaantui. Mä sanoin että asiat selvitetään heti tarjoen pienet pilliset nenähilettä. qvisse alko taas arvuutteleen et kukas siellä sanoi jotain ikävähköltä kuullostavaa. pulutyttöhän siellä oli omine eläimmeen. sit se kysy sirleltä et onko sen pillu niin söpön ja ihan simpukan näköinen kuin hän oli kuvitellut. Sirle kys et okx tää pimu joku lesbo
-minä oikaisn ja sanoi, et täl pullulla toimii kumpikin - vaikka molemmat. se kysy vois tulla.

muijat neuvottelevat pystyykö ne oleen sopivan relana kun ne ei oo kokeillu ihan kaikkee vielä ja sanoin et nyt on oikea aika ottaaa pakasteesta ruusuppuun siemeniä et on hyvis:) gimmat oli jostain dsaanut paskaa piriä ja henna kävi spuklaamssa 20 minsaa -tais tulla karstat samteen.

attelimme 7 aikaan mennä joenrantasaunaan uimaan ja silleen. haisee ihan kuin aivoni juuri palaisivat kuin ja kuumottaa -vedän sauhut et tuun rohkeemax. gimat anto mulle jotain viagroja vaikka mä pyysin ettei antais viimesxolin ihan ruvella ny ei yhtään viagraa. kolme sinstä tais tehdä silti jo jotain jälkee. tästä on yhyvä jatkaa/alkaa minkä ikäisiälukiotytöt ovat siis semmoset jokka on ekalla ja jokka vikalla ja nii pois päin.

huoneen
nyt mä hogasin et oon vuokrannut 2 kaksion rivitalon niitten vanhemmilta.
Ja eikai täs pelurii muuta tee kun lisää anoksia katsoo etti tyttöjen siideri oo liian kylmiä -asteen ylilämöstä purkki joutuu pakastimeen ja paskatimeen mielivaltaiseksi ajaksi ja sen viimeinen haltija määrää lopulta minkä tehtävän keksii antamaan tässä siitä on kuva: Katsomme tarkkaan klubiaskiin ilmestynyttä näiltä tuossa joenrannatuntumassa olevan pyydysten hoito ja NYT VILLE Me teemme tänän kohtaloittem ja entteittemme sukelluksessa on aika monta samaa hevostyttöö ravaamassa metsäsioilla -arvasin et meistä tehään aivan alyttömästi sikoja jokka
ei muutakaan paina ku vetruri. mäkin haluun kuristaa takas. me maataan semmosilla ilmatyynyillä. ville taas kysyi montakos pentua ne meinaa vääntää. tähän majaan riemukasta elämää tuomaan.

kaikki muu onkin hyvin , mut taidan Olla Omistushaluinen ja ottaa akvaarioo mukkaan kans. ei mul mitään pAINEITA OO, MUT OLIHAN SE AINA VÄLILLÄ KIVA KUN TÄN JA helvetin VAPPUMOLOTTIMEN saa tyhjennettyä liioiwsta matkustajista. ville on leiponut pipareita jos on kaikkee makeeta mukan sopivasti ettei tarvi ihmetellä. Ännet tulee oudoista paikoista ja vasta nyt huomaan net täträ menoo llaan jossain todellaerikoisosastoa osatolamme. pitäis harjoittaa sellattii pitkiärunkat.liikeitä ja päästä sisään kosteaan, ua ei naarmuille.

Käsine tulee jonkun he3lvetin pitkän muijan kans juuri ovesta ja sanoi et se ottaa kans relasti. sillä naisista ei oo kuin harmia -muitten muijat on kuulemma mukavempia. nyt mua rASVATAAN KUIN JOTAIN JÄTTI VAUVAA HANKAUSPAIKOISTA, MUT EIHÄ TÄS ENÄÄ MIKÄÄN SATU. Piparit loppu ja ja kaikki puhun sekrobatiiaa jollekkin joka ei tajuu mitään. hanska kertoo et ariskunta pyysi tulla tänne ja soin et kivakiva -ne on mukavii ja ollu pitkään yhdessä ja niistä voi olla tässä kaikessa joku rooli.

naapurin Tuomarinurmio tuli käymään ja poistui ihmeen nopeesti -kerkisin antaan silleparfyymin ja john colranee -käskin koeilla yöllä tulla jos nää maailmaparantajat olis vaikka tippunut vois laittaa jonku jääviman tuulettimiin, mut icepoweria en suosittele. voi tulla hieman araks. muijasano et miks mun pieli on palsamoitu ja rasvattu. sanoin että näin nuori nainen kasvattaa pippeliä kuin kiinalaista taistelu kukkoa. nonni. tuli siitä ihan hyvänvärinen.....puuh

nooni pulunsiään tulo ei tainnut meenä ihan kuin piti koska se kaatu ja ryömi pöydälle ihmetteleen zomq niin häveliästä ja ujoo ieliä -mä tiesin, etse tyietää joteskin miten noi voi olla noin kuluneet. homma on vaan siinä miten se sen tiettä. ÄÄÄ. valheiden verkkokevenee tunelmaan sopivaksi ja erehdymme sopivasti aina kun on jokin tehtävä tässä magaaperissä näytelmässä. jupjup, nyt yks tuuppaa mun divaania soiukuun kylmään.Huh siistin kylmöää.aah ehkä tästä vois mennä sinne saunlle ja ja vois katsoo sen syvänteen joesta ja voismme selvitä. mut ei
tunnustan ei toi pikku tulehdus jA HANKAUMA HAITTAA. KUNHAN JOKU AMPUU LOPUX JOTAIN meitii vaikka PÄÄHÄN JA KAIKKI SYMPATISEERAVAT
KIEROUTUNEEN NÄKÖISIÄ JA JOTENKI kelmeen näköisiä ellei suorastaan sairaan näköisiä merimiehiä jokka näyttävät muuttuvan merihepoiksi ja tää uusi. Mua ei KULLÄ MUUTEN KIINOSTA JOKU PORNOFILKLKKA YHTÄÄN, MUT JOKKUT KUVAT JOAPA KEHTAA KATSOAKKIN.

hanskan kans alettiin kypsyyn liikaan hempeyteen ja keskimme muijille mielivaltaisia rangaistuksia ruoksalla, hirttoköydellä ja munhakamerkkinkuvion antavalla mustalla nahkavyöllä. me tarvitaan lisäätätä osastoo ja käsineellä on auttavia käsiä nahhinojen sun muun jutun ympärillä säätämässä mukavia kisejä alkualoiksi:

mä sanoin,et mä voisn antaa joleekin volttikoneen eli natriumlampun sytytimen johon ohjAAMANA MUKAVIIN Paikkoihin:)
perseeseen ei saa enää laittaa koksa se tekee liian mukavaa ja vetää ukon ja pimun nopeesti finaaliin tai jopa terminaalivaiheeseen.

Otamme nakaa saunaan ja keräääämme juomaa sauhuu sun muuta mukaan.

JamesBondimainen loppu He lämmittivät hiestä sun muustasähkögeneraattorille joittenkin mielestä aika omituisia hommia saunlla. Naapuri tuli hakeen bissee ja käskin sen tutkaillla vapaasti
vapaantahdon menettänyttä ryhmää ja muistaa et ilman naisia voi olla jotain ja se pistää miettimään mitä se oikeen on. naapuri juttelee nousussa mukavia pimuille _vai muka erakko.nyt se vuorostaa n kysyy tosta mun jutusta-sanoin et koiraa pitää taluttaa ja uittaa nyt _ei oikein voi mässsäillä ettei taas rupi repee ja paise paineessa pullottaaa maailman keltasimassa spermassa, koksa kuristaminen ja dsähkö ei tuo väriä kuin poskille. Minne meriukot meni.
alettiin etsiin niitäö ja pulutyttö tämän ooopperan jumalaisena
ennustajana, et ne löytyyy tästä ihmeen hyvin toimivasta suklaapuuroosta -lätkää, eetterii, gannabisoilii ja tietenkin tahmaista ruokaa antamassa pinalle kirsikoitten ympärille oopium nauhoja joka sekosivat koko höskään -mä ja anne ja sit hieman myös käsine oltiin suuniteltu nämä herkut. Tunsinolevani syntisempi kuin mikään maailmaassa ja haluisin et naiset ei pitäs meitä:::nonni ville keskeytti. miehiä ei saa ihailla ainoastaan heidän terhakkaan ja puuhakkaan näköisen naparenkaan takia, vaan mies on jumala ja kokonaisuus jonka mies lehjotittaa seitsemäntenä vuotena sille omalleen joka ei kertaakaan valittanuT -outo loppu.

tumarinurmio oli hiema sellaisessa tilanteessa että ei kehdasnnut sanoa meille, et tässä teltassa on muuten ollut kokoajan jokju nipistelijä ja fritsunj tekijä -se näyyti olevan yksi niistä joita luulimme seiloreiksi, mut rintataskun lääkeyhtiön mainoksesta tajusi, et tää sadomaso ja muita jutskii onkin ihminen joka on aina lapsenomaisesti rakastunut.. hyvä et nurmiolle kelpas tää muija, sillä mä en kestä samanlaista naista kun oon itte naisena tai miehenä' ja kaikkee. on tärkee pysyy aina hyvin kasssa ja antaa rehdisti parasta ja velehdella raskkaudesta kaikki ja paljon muutakin.....toi yx näyttä munyhdeltä exältä jon jouduin näkemään tänään cityssä, mut se on vieläkin ärsyttävämpi ja takuulla se yrittää provosoida ittensä tosi syvälle -kyl jokkut oli niin tyhmii et ne oli vähän välii pinnan alla kunalkoivat riehumnaan -oli muute3nkin sillon tyhmää ottaa viattomalta näyttävää hullunruohoa bileisiin.

http://groups.msn.com/zombiegallery


=hulluuden luova satama=  9

Isoilla, pyöreillä ja kauniilla liikkeillä "tanssimalla" aloitan
meditaation. Sitten teen viiden riitin liikesarjoja jokaista
15 kertaa hengityksen tahtiin tietenkin.
Asetun selin makuulle ja laitan silmät kiinni. tunnistan
niskassani kipukohdan ja hengitän sen kautta -kipu
häviää ja kaikki on yhtä-äkkiä punaista. olen kissa
joka leikkii tulipalloilla sekä hyppelee siroilla tassuil-
laan pianon koskettimilla soittaen omaa merellistä
sonaattiaan....sinistä...meri.

Olen rakastunut ja saavun purjeveneelläni satamaan
-satamakaupunkiin joka on vanhempi kuin tämä vuo-
sisata, ja niin on myös aikakin .Naiseni ja takastettuni
asuu jossain täällä, jossa lapset telmivät nauraen
kapeilla ja sokkeloisilla kaduilla ja kujilla.
Satamassa haisee kala. Vanha satamahuora kävelee
minua vastaan lemuten viiniltä.Nuoret rakastavaiset
arasti hyväilevät ja suutelevat toisiaan puistojen varjoissa.
Katukahviloissa ja viinituvissa miehet juovat viiniä ja
heittävät noppaa.Heidän vaimonsa juoruilevat torilla
toisilleen ja hankkivat eineksiä illallispöytään.

Kaksituntia on kulunut ja puhelin havahduttaa minut pois
matkaltani -ehkä seuraavalla kerralla löydän hänet.

.
Julma hullu se nauraa Miles Davisin siivittämin tahdein saapuessaan luovuuden satamaan -kun on kynä ja paperin sitä alkaa vähän viheltää.

Liv Tylerin taloon on satamasta seitsemän kilometriä. Se sijaitsee kukkulalla jyrkän kallion päällä. Kukkula vihertää villiviinistä
sekä coca-pensaista. Vanha kumarainen intiaani saapu polulla minua vastaan astellessani kohti kukkulalla sijaitsevaa lapislatsullis-kivistä rakennettua linnaa. Kivinen linna säihkyy tummansinisenä kuin Livin silmät.

Saavutuani aukinaisen portin kautta keskelle linnan sisäpihaan hän saapuu punaiseen mekkoon sonnustautuneena minua vastaan
ja hymyilee sanoen lopulta:"Well". Vastaan hänen silmiinsä uppoutuneena :"Hi, you look like my girl....like an angel."Let me say...the total power rules over me, your boyfriend
i wanna be."
Hän hymyilee,mutta vakavoituu nopeasti ja lausuu linnunäänellään: "Now i lay me down to sleep."Pray the lord my soul to keep." If i die before i wake, pray the lord my soul to take."
Nyökkään ja kävelemme käsikkäin sisälle linnaan.Olen samalla onnellinen sekä surullinen.

http://groups.msn.com/zombiegallery

ks. voimajooga, riitit, meditaatio----JUMALUUDEN KOKEMINEN, JUMALANA OLEMINEN.


=ei näin=  1

siistii olla silleen sopivasti pumpulissa pitkästä aikaa
-ei tähän silti viitti totuttautua liikaa....tää on liian helppoo ja kivutonta. toisaalta mä en usko edes kolmioläkkeisiin.morffiini
on silti klassikko huumeena ja silti ihanan turhaa luxusta mulle joka tykkään siitä et elämä kolisee ja voi tulla naarmuja jonnin verran.

huomenna meen katsomaan yhtä kaveria vankilassa aamulla.
sil on siellä posessa bänditreenii joka toinen päivä ja muutenkin kriminaalit tuntuvat saavan parempaa palvelua kuin kylpylälomilla esmes saa. autoja ei saa lainata kysymättä, joo.

veljenpoika tukholmasta kyselee, koska tuun taas tukholmaan.
huvittais oikeestaan olla siellä bändin kanssa -mua ei silti kiinosta leikki mitään staraa, vaan oon ihan tosisani -ja se on aika huvittavaa ja siistii...niinh ja ween naivii touhuu, mut päääasia et viihtyy. vajarina on vajari AINA.

http://groups.msn.com/zombiegallery

rööki ei maistu ilman puuslutsii
rööki ei maistu ilman puuslutsii

=wisawinkuu=  6

ahdisti vituxeen aamulla. siiten tänne tuli muutama muusikkokaveri hesasta ja turusta ja niillä oli tuliasiasia. nyt olo on aikas hapekas ja nhieman poreileva. mä oon duunannut siideriä jos on pössöö et se meneen suoraan luihin ja ytimiin siis se pössö ja kai se siiderikin.

joku piripää soitteli ja sano et ahluis maksaa velkansa.
mut sillä ei ollut oikeeta valuuttaa taaskaan:P


=VALMENTAJA=  3

oon EILEN EKAA KERTAAN valmentanut Ipaa (mestis lätkäjoukkue).
sain hyvin roolitettua ja rytmitettyä pelimme,
mut viimestely ontui,
ja onetimerien treenausta pistin ukot tekeen.
Mulla on 100 prossan painostukseen perustuva lyhytsyöttö
pelikirja joka alkaa toimiin - harjoituspeli voitettin 2-1
-ihan liian vähän maaleja paikkoihim verrattuna, mut tässä mua ei potkittu valmennushommjista, vaan ukot tykkäs et oon ihan hyvä natsi
jatkaan jätkien pelin hiomista. mul oli megafoni mukana, niin sai jätkät ohjeet ja kritiikin heti:)

Jätkillä on oikeekin valmentaja, mut mä oon
etupäässä skoutsina -lätkä ja teatteri on oikeestaan aikalailla samnlaista ohjattavaA. KUMMASSAKIN MOMENTTUMIT SUN MUUT MERKKAUKSET JA KOKO OHJAUSKIELI/valmennuskieli ON SAMA...JA METODIT TOIMII JA MUU MEDITATIIVINEN VERYTTELY SUN MUU samalla tyylillä.

tää on ollukkin mun yx haave joka toteutui:)

http://groups.msn.com/zombiegallery


=tussukeli=  6

ihmiset toimii jotenkin sään armoilla. aina matalapaineessa kukaan ei jaksa mitään. en minäkään tänään -alan leikkimään messengerillä ja soittelen pilareita ihmisille. Tänään ei jotenskaa enää siideri maistu
-siinä on se vika et siitä tulee pää kipeex. onnex oon sekuri enkä alkoholisti...huhuh -olis se vittumainen painaa tuolla ilman pikkuaivoja ja motoriikkaa. mä koitan mielummin ilman mitään aineita sotkee pääni ilmatteex -se sekavuus tulee tosin välttämättömänä pahana ja sivutuotteena.

joo, siivosin rakennustyömaan odottamaan laatoitusta kun muut lähtivät koteihinsa.

nonni, mul oli joku aihe mitä mun piti kirjoittaa tähän, mut se jo unohtyuikin%¤¤¤##!!! tänään mulla on huumorintaju madon luokkaa
-tai voihan niillä olla vaikka mitä letkauksia, joo.

huomenna sit, pitää ihan väkisin mennä jonnekkin mis haisee tussu.

http://groups.msn.com/zombiegallery


=yleisönosasto=  1

tässä on nervarin paikka. tää helvetin työmaa tarvii enemmän työntekijöitä -tai semmosia jokka ei kyselis kokoajan. emmä
silti kadu ,että aloitin tuon viereisen huoneen muuttamisen tropiikkihuoneeksi. mitähän noilla revityillä parketeilla tekis -ne ei oo
enää ihan uusia kun revin ne lattiasta vex kaakelilaattojen tieltä -niitä ei oo vielä täällä.

akvaariot piti tyhjentää taas kun kekkasin tän laattalattian ja maalämmön.

ei tää tietskari rentouta kyl yhtään. tää tuntuu tänään ahdistavalta sosiaalipaskalta. tuntuu et pitäis olla joku hämähäkkimies keskellä verkkoa verkostoitumassa---mä meen perkele mettään johonkin havumajaan relaan...siellä on sopivan makee sää touhuta kaikkee hilpeetä.


=BIT BIT VISION FILMS=  2

parfyymi on hyvä leffa , jup...tuli oikeen tippa linssiiin ja tunsin rakkauden aallon kulkevan lävitseni niin neitseellisenä kuin valkoisella
hangella laukkaava nuori neito.mmmm

Pulu-ánnan on ehdottomasti nähtävä tää porfyymi-zydeemi -se tykkää just
tälleen ku on wituxeen pariisia. mikään akvaario ei edelleenkään vuoda mikä on hyvä juttu. toi helvetin muuraaminen saa jäädä huomiseen. mut kultakalalähde se pitää olla jos on puro. sitten oon kerännyt ruoho- ja sammalmättäitä. ne tuoksuu ihan naisen tussulta -semmoselta saunan jälkeen mut ilman saippuoita.siis puhun mun/meitin tropiikkihuoneesta edelleen.tai siis tulevasta -tää o keske

http://groups.msn.com/zombiegallery

Edellinen