Blogi

Näytetään kirjoitukset kesäkuulta 2009.
Edellinen

=YHHHMMM!!!! =  1

täs on ihan jalat paskana ja pitää mennä saunaan, et huomenna taas
jaksaaa heittää jotain settiä nuorisisolle. <<<<<<<<<<<<<<<lavalla pitää olla paljon tuulettimia sillä mua osottaa kaks 4000 watin nattarilamppua ja 100,0watin kirkas spotti sekä 2000 watin äänitaajuusstrobo -se menee se strobo laulun ja basson mukaan tai sit se ei oo päällä. joka paikkaaa saa kyllä valot, mut tuulettimet vie joskus liikaa tilaa ku lavat on niin pieniä monissa mestoissa.

meen uimaan ja koitan nukkua tänään pikkasen.


= äänernväri =  1

Brian Ferry on hyvä ukko. Sil ei oo oikeestaan yhtään semmosta biisiä mikä olis jotenkin hitti tms. Se vaan kuullostaa ja näyttää siistin pöyhkeeltä diivalta ja se toimii.
tai onhan sil tietskarimusaa. aina ku avaa tietskarin brianille tulee tekijänoikeusmaksuja joka ween windowsistya. hyvä syy diggailla . starat jokkka ei osasa hoitaa rahaasioitaan ovat
ihan pihalla.

eka ku alkaa tähdex pitäää tietää et on valtaa,
joka voi olla perusteetonta -mut ei se haittaa.
muutenkin kohtuuttomuus saa näkyä
ja silti sitä ei vättämättä huomata.

http://www.youtube.com/watch?v=3Mu4mSy4_Z8&feature=rec-HM-fresh+div
tääkin biisi o ihan perseestä, mut naiset rakastavat uniformuja
-tosi timmi.

tätä on kaa kiva jodlata
http://www.youtube.com/watch?v=3Mu4mSy4_Z8&feature=rec-HM-fresh+div

vähä sama juttu ku boewien kans , et kaikki biisit ei oo niin sanavetoisia ja musaaa soitetaan ja lauletaan kuin koiralle juuri oikeillla äänenväreillä....mmm tai äänen värinä on tärkeetä.

alko sauhuista särkeen päätä. ikkunha auki ja tuuletuskoneet päälle.
aamupuuron vois syödäkkin ulkona.

oo o oo. o ooo ou !


¤paljon kaikkevaampaa¤  9

facebookisssa on kaikkki.
tänne aukee erikseen sivu musalle ja se on miiinusta.
mut ei se mitään.vuokraan teollisuustiloja, koska niistä saa
rahaa ja kaikkee. tilaa ihmiset tarvii TILAA perkele.ja sitä pitää osata tehdä..
Yep, nyt ku o muuteski kaamos ja loputon alamäki koko suomentaloudella, joten aika monia juttuja saa halvalla. Rahantekeminen on siisteintä just pelaamalla tai keinottelemalla....siinä on enempi jännitystä ku olemalla hysteerinen meklari -se on jo aika ween paljon.

tänään maistuis tosi hyvin aika moni juttu
-syön silti kaurapuuroooo eka.
eikä mitää pirihuoramaisisa käteenvetoja
...on aikaa, rajattomasti aikaa...oikeestaan ihan liikaa.

jos ottai haalotalootan ja soittas sillä neiti marplelle joka kertois mulle päivä'n sään ja sään ja sään.
ilmassa leijjuu odotuksen tuoksu
ja kiihotun ja käteni tärisevät jännityksestä.
Mitä tuleman pitää? Wauuu vai AUUU siinäpä kysymys joista ekan toivoisin...plaaplaaaplaa.

miksei noi linnut laula!
-ikkuna auki ja ovi
musa on oihan yeees, mut
sitä liiikaaa viitti kuunnella
-mut kaikkeen tottuu -jopa musiikkkiin, mut voi jäädä koukuttaa ja olla narkkari, niinku nkaikki muukkin.
suomessa mun krititeerien mukaan on yksi valkoinen siljalinen löaivalllinen ihmisiä jokka eivät ole narkomaaneja
ja he asuvast ahvenanmaalla.

muu väestö on jo merkattu moneen kertaan.


= korkee treenikämppä =  5

olin saanut toisen sukan jalasta ja housut pois mutten paitaaa kun
ooliin tipahtanut uuteen sänkyyn. Muutenkin täällä on siivottu silleen kuten naiset siivoo´...siis huolellisesti ja joka paikka kiiltää.
oon kelannut et tänäään on sopivan pilvinen päivä katsella vuokrattavaa
hallitilaa josatin keskustan likeltä. vois käydä lielahdesta.Oon kelannut et andy warhollin factoryn tyylistä mut isompaa mestaa jos olis kaikkee
toimintaa. tietty siittä välistä pitäää saada vituxeen rahaa. ku siihen takennukseeen menee saa heti jotain duunia. jos ei oo artisti, nii sitten menee metsäään marjoja poimiin tms. näin ollen täs mun kaavailemnassa onnovatiivisessa mestassa työllistyy jengiä ja firmat haluu tulla yhteistyökumppanix. valtiolta tietty tulee tukee tähän toimintaan. asianjajajn kaa vois kelata pitääkö omistusta vuokrata ja joitakin osia rakennuksesta ottaa esim. osakunnan tiloiksi.

osakunta vai KERAKO VAI KUMMAKKIN ANTAA FYRKKAA JA KUINKa paljon.
Sitten jos vuokrausta edullisemmax tulis valtau niin se oli hienoo
sillä vois itse kuvata valtaus-kohtauksen ja saada aikaa purevaa propakandaa.

nonni, nyt on molemmissa jaloissa sukat -täytyykin laittaa vähän tiukempaa varustusta päälle, et voi olla tosi krittinen
ja pystyy tinkiin paremmin. munmunrmelikin soittaa ja jättää viestejä mitä en oo kerinnyt vielä tsekkaan. kännykät pitää sulkee pois ajatuksista, et pystyy keskittyyn. Pitäää kesksiä sille mahdolliselle rakennukselle joku hyvä nimi. yep, nimet on tärkeitä. nyt skarppaan ja laitan pois pöydältä mun sätkät ja kukat. vois vaihteex polttaa röökiä
-aamusauhut.....yep ja kahvia...mut eka kauarapuuroa. nyt jaksaaa taas huolella venytellä. eilen oli jalat ihan paskana, mut nyt on kuin uudestisynytyt ja muutenkin täysin pitelmätön -jokkut tarvii tähän tilaan jotain AA-vitamiinia, mut onnex oon maaninen . se on mun lempisairaus.

puumatakissa on älyttömän isot taskut
ja tää löyty taskut täynnä ruohoo -viimekesäistä
Täytyy viedä jollekkin tuliasix. voihan sitä laittaa vaikka pikkuleipiin mausteex.ihan hienoo siivota muuteskin löytyy kaikkee muutakin ihmeellistä.

tää on ihan hyvä takki tää puuma, mut emmä tätä päälleni laita.
mun lemppari takissa on kuustaskua ja se merkkaa paljon -ja se on oihan ehjäkin. puumantakki ei oo juuri ikinä päällä tai moni muukaan mikä on tän huoneen vaatekaapissa. mä laitan n toytan formulatossut -siistimmän näköiset ku ferrarilla:)

Zomq on tekeytynyt yksityisetsiväksi
Zomq on tekeytynyt yksityisetsiväksi

naiset harrastaa kilpavarustelua vaatteilla tai sisustetuilla huoneilla
ja sit on aina käsi ojossa -naiset ja nuoret saavat multa viikkorahaa.
idiootti vain antaa jollekin tsupalle muovin.


=NONNI=  4

näihin eir tilaisuukksiin mitä facebookista tyu mentyä juuri minnekkää, keikkaa jossain ween gambiassa -tietty keikkarahat menee jonku asian hyväx -vai saaksiiitä ees mitään välistä. sit on bileitä joka lähtöön. Bileissä josssa on paljon narsisteja ja muita kissoja, toimittajia ja tilaisuus on muutenki sillen et seikakin tietää mis se on -en tykkäää olla julkisuudessa bailaamassa, se ei anna hyvää kuvaa imagolleni, et mä pyörisin joittenkin juppien bileissä. mut mul on semmonen immago joka voi ihan hyvin muuttua ihan erilaiseksi.

ajattelin mennä johonkin orgioihin toteuttaan fantasioita. Ei sitä tiedä jos lotharilla olis korkeuksiin laukeavat bileet. mielummin sinne ku soittaan värisokeille ilmatteex jonnekkin gröönlantiin.

nyt vois mennä anetelle jos se rauhottas


= SuKeLUsKUrSSI =  4

jokkut muijat luulee, et mä oon joku kesäkolli joka puhuttaa niitä.
Mut ei ne siitä välitä paskaakaaan, ne haluu jotain enempi. Aina ku meinaa olla rakastumassa, soitan jaakko tuutille(asianjajalleni ja hoidetaan keissi silleen etsaadaaan fyrkkaa. mut naiselle ei saa nataa muovirahaa. pelkästään rahaaa ja niin se "voi" loppua kesken ja näinhän tietty ei käy.

Naisen pitää kokata ja laittaa tekien kunnonruskeekastiketta.
se pitää olla oikeen väristä...eikä se saa palaa, sillä minä palan. hitaasti syntyneenä walkilan saunasssa. minä jouni korpi, koukku jone tahi
zombie koitan slarpata ammatikseni ja valtaamme tiloja tai sit ihan vuokraamme tedastiloja, kokska niissä voi vetää teatteria ja settiä luukuttaa. mun tai meitin factory on jonkin werran isompi kokonaisuus kuin andy warhollillla ja me ei otetta vaan notkuun, vaan potilas tai nuori tai sittten nuori vannhus saisivat ottaa msen ammatin joka olisi ehkö se toiveammatti. Tääl lielden mestassa on vituxeen rakennettavaa ennen ku se on täysin valmis. mut sist siellä kolahtaa eritaiteet törmäyskurssille -toisten alkaessa rakastelemaan -semmonen innovaatiotten uusi polttopiste jota kaikki seuraa ja haluu mukaan.

En oo ikinä menny testiin miksi minä haluan, koska tierdän sen jo ja se on ihan tarpeex. onnex miikan heroiinikuolema oli ´vaan miikan testejä -se vittu ottaa musta mallia ku mä juttelen sille elämän tärkeimpiä saloja ja suloja:oon niin onnellinen vihdoin, kiitos

z o m b i e    clones
z o m b i e clones

= do it zombie =  1

Tosi siisti ja hyvä ku tää sivusto on pystyssä.
Täällä ei väitellä Maikelin kuoilemasta.
mul on kansssa silleeen, et mun heroiiniin kuollut Miika
mun kaveri Miika. Se onkin morrsetellut netissä ja mä oon kelannut et
joku viranomainen tms. katsoon mitä kuolleen ja taas ylös nousseen
Miikan postia. Olin wittu 2 viikkoo ihanb depiksessä ku se kuoli ja nyt mun pitää (vittu niin pitääkin!)soittaa yhdelle yksityisetsivälle hämmentämään soppaa.

Univelat sain nukuttua. Kesällä helposti rakastuu ja montakertaa, mut ei ne kaikki ookkkaan rakastumisia loppu peleissä.
Mutta niinhän se on, et tekemättömät työt rassaaa ja epätietoisuus syö miestä. Witun wattu, are u ready, i`m ready, already(täs mä sekoilen).
hyvää kukkaa tein joonaksia mukaan. Soitan sille sedälleni joka on yksityisetsivä. Sit otan polkupyörän ja lähden kirmailemaan pitkin kyliä
suuri rakkaus silmissäin ja saunassa ja uimnassa vois käydä ennen ku oikeen suunnittelee illan ohjelmaan. Miika poika tekee zombeja saatana! Jos se on hengissä mä vedän sitä turpiin. Ei tolleen saa valehdella ja huijjata ihmisiä. Vittu, ukko matkii mua täysin. ooon sille opajalle rooli malli juujuu ja sehän teki tietty zombit mulle vitun zombille
-toivon , et saan tänään oikeata tietoa.....ei paljoo muut miikkat silleen innosta.lavastetu heroiiini kuolema
-oikeestAAN VOIS SKARPATA JA OLLA TAASKAAN PUHUMATTA TOTTA(TAAS TEIN ZOMBIT). TÄYTYY ITSE KOITTAA KÄYTTÄYTYÄ JA TEHDÄ ZOMBEJA, JA VOIHAN NIITÄ MUUTENKIN TEHDÄ.; OIKEIN PALJON ZOMBEJA TÄNNE.

puuma-aika pore, mut norminoloinen
puuma-aika pore, mut norminoloinen


= vähä toimii =  29

ihan paskaa poretta ku se ei pistä laulaan ja soittaan kitaraa, vaan
heiluun pihalle viikatteen kanssa -nooh, eihän se mitään maksanukkaan.
tai voihan tietty et meni taas yli ja tajuu vasta huomenna et toimi se siitttenki........joo ei enää tasureita. sauhut toimii hyvin ja vois lähtee fillarila jonnekkin. juu, eihän tätä kehtaa ees tarjota.

tai kai tää vähän toimii kiu siivosin kämpänkin


¤kerankin taas¤  1

täs on tullut taas säädettyä täpinöissä kaikkee.
pimut, irmeli ja sit vielä päivästä on taivasta, mut joskus on oltava tyly ja sanoa ettei pahemmin kiinnosta.
mut ku on herrasmies unohtuu aika helposti se nou ja viedään ku metrin mittaa ja huomaa, et jokkut haluaa tietään mun aikatauluani -mitä vitun aikataulua !
öööötaide on kokeilemvampaa ja semmosta et sitä ei aina osaaa kukaaan ennakoida mitä tapahtuu ja seisooo tyhjän päälllä.
se järkyttää ja jännittää ja siitä ottaa kiksit. tuntee ihmisten ilmeet suu auki. siiinä on yleensä aika eroottinen kataus tai sitten kaattista ja uhkaavaa. jokkut ihmettelee et oonko turhamaisuuttani palkannut henkivartijoita sun muita, mut oon ollut aikamonta kertaa tullut etupäässä käsiaseella ammutuksi, mut ripeet liikkeet ja jumalan armosta kai on hengissä -niin kyl sitä on alkanut tuleeen väkisinkin paremmaksi ihmiseksi, mut epäilen sitäkin että valehtelen itselleni -aivan, tämä kultturi kasvattaa ja opettaa meidät huijjaaamaan itseämmme ja vittu sitä ees huomaa kaikki ja ihmiset ovat niin puhalla, että eivät tiedä olevansa pihalla. Minä sentään tiedän sen aina -oli tarkoituskin. muistan silti kaiken aika hyvin koska halua muistaaa. miksi unohtaa.

Edellinen