Blogi

Näytetään kirjoitukset huhtikuulta 2011.

¤ Rakkauden Kaupunki ¤  1

Alla varjossa siltojen,
puistoissa auringon,
me vaelsimme kaduilla
ja sanoja tarvittu ei.
Sä rakastit mua
ja mä rakastin sua.
Pidin sinusta kii,
katsoin silmiin nauraviin.
Ja toivoimme ettei tää päättyä voi.

Täynnä pareja onnellisia
kansamme kulkivat
kaduilla elivät tätä ihmeellistä hetkeä,
tätä huumaavaa kesää,
joka tuoksullaan sai
monet vannovat parit
liimautumaan toisiinsa kii.

Tuulli hattuasi lennätti,
ja sen perässä juoksimme.
Salamoita katseltiin,
sadetta paettiin hotelliin,
huoneeseen vuoteesen
- veri suonissa sykkiä sai meidän sävelen.

Ja niin kevyin askelin
me kaduilla seikkailtiin.
Vailla huolta huomisesta
käsi kädessä leijjuttiin.
Lapsia telmiviä katsomaan jäimme,
ja mä otin sua ja sä otit mua.
Tää ei koskaan saa loppua
- sä oot mun ainoa.
En sua satuttaa halua,
etkä sä mua.
Emme toisiamme hylkää, me lupaamme sen.

Aida un venäläinen tyttöystävä
Aida un venäläinen tyttöystävä

¤ UskomatoN HarmoniA ¤  1

Miksi viisain ei kysynyt sitä ensimmäistäkään sanaa ?

¤ Voipi, olla, että hän ei tohtinut tiedettyään vastauksen; että voi olla hyvinkin mahdollista,
että jos pitäisi olla vain yksi sääntö mikä se olisi ?

(noin 7 miljartdia näkökulmaa ja lisää tulee.....)

Jos asia olisikin, niin että se viisain tuumi sen säännön olevan;
ETTEI OLE OLEMASSA MITÄÄN SÄÄNTÖÄ.


¤ Shamaani tarinoitA ¤  1

Tässä tarinassa on kaksi noaidia, saamelaisperinteen shamaania. Nämä kaksi shamaania olivat nimeltään Kardias ja Torajas ja he olivat kumpikin nuoria miehiä, jotka olivat kylänsä shamaaneja. Ihmiset rakastivat kovasti Kardiasta, koska hän paransi heitä ja teki heille monia suuria palveluksia. Torajas oli kateellinen Kardiakselle ja halusi olla kuuluisampi, arvostetumpi ja rakastetumpi kuin tämä. Hän juoni aina saadakseen Kardiaksen näyttämään huonolta ja itsensä hyvältä, mutta jotenkin ihmiset aina päätyivät Rakastamaan Kardiasta enemmän.

Eräänä päivänä Kardias meni kalastamaan ja Torajas käytti tilaisuuden loihtiakseen valtavan kalan, mikä tuli nielaisemaan Kardiaksen kokonaan. Näin Torajas tunsi sekä tekevänsä vaikutuksen ihmisiin suurella voimallaan että pääsevänsä samalla eroon Kardiaksesta.
Kylän ihmiset vaan tulkitsivat tapahtuman merkitsevän sitä, että jumalat olivat ottaneet Kardiaksen Taivaan Valtakuntaan, ja he pitivät merkkinä suuresta voimasta sitä, että tämä oli kadonnut. He kunnioittivat ja arvostivat häntä vielä enemmän.
Käsittäessään, että juoni oli kostautunut hänelle, Torajas teki epätoivoissaan suunnitelman, joka näyttäisi, että hän oli suurempi ja voimakkaampi shamaani.

Hän meni itse merelle pyydystämään sitä kalaa, joka oli niellyt Kardiaksen. Lopulta hän onnistui ja toi kalan kylään ja leikkasi sen mahan auki, mistä Kardias kellahti ulos. Torajas halusi näyttää ihmisille, ettei taivas ollut todellakaan ottanut Kardiasta, vaan tämä oli ollut kaiken aikaa kalan vatsassa eikä häntä ollut saattanut sinne kukaan muu kuin hän itse.
Kun Kardias vapautui kalan vatsasta, hän paljasti ihmisille, mitä Torajas oli tehnyt hänelle, ja kaikki ihmiset tunsivat sympatiaa häntä kohtaan. He kääntyivät Torajasta vastaan ja tämä menetti kaiken kunnioituksen ja arvostuksen. Hänet nähtiin heikkona ja herkkänä narsistisen egonsa oikuille.

Tyypillisenä satuna tämän tarinan on tarkoitus opettaa ero todellisen voiman/vallan ja pyrkyrin egovoiman/vallan välillä.
Tarinassa kylän ihmiset osasivat määritellä eron kahdenlaisen voiman välillä ja valitsivat selvästi aidon voiman, Torajasin manipuloivan voiman sijasta. Kaikkien satujen tapaan jokainen hahmo on tarkoitettu symbolisesti omaksi osaksemme.
Näin meillä on pikkumainen osa, joka haluaa tehdä mitä tahansa, jotta ulkoinen voima ruokkisi egoamme, ja meillä on aito itse, joka on esimerkki todellisesta voimasta. Kala edustaa esteitä ja testejä, joiden kautta kuljemme kehittääksemme todellista voimaamme. Kyläläiset edustavat sitä osaa meistä, mikä tietää syvällä eron aidon ja väärennöksen välillä ja metsästää armottomasti totuutta.

TÄHTISILMÄ


Valehtelunsta irtipäääsemine  1

Jos et jaksa kävellä, niin juokse. jos, oot liian vanha kuole ja tuu takas.
Mä en viitti kokoajan saarnata siitä et mä oon vahvassa uskossa ja en oo narkkari kuin leikisti. fiktiivinen elämäni kuitenkin todentuu ainoastaa kun te uskotte minuass ja jos ,ette uskoisi ja tapaisitte minut. niin miten te tunnistaisitte minut. paskat emmää tierdä -.en osaa enkä jaksa elää valheessa ja taas ooon kummiskin valehdelllut ainakin jo itselleni, mut ei semitään. pitää olla perusteellisempi ja siivota koko vanha rappiokulttuuuri pois -kukaaan jaksa katsoo tyhmyyttä silmiin jos vähääkäään mistäään mitään tajuu.

valehtulun lopettaminen jo järjestelmällisellä itsetutkiskelulla on monelle liikaaa. on gvfitun kiirer -työttömilläkin ja asunnottomilla ja uskomaton on se joka ei usko.

jos joku sanoo snan jeesus voin hermostua kun taas olen tullut väärin ymmärretyksi. kuinka joku ween raamttu voi olla ainoa oikea tiewto lähde, ei se laske ees alkeellisimpia numero sarjoja oikein ja pitäs muka ihmetellä ihmeitä ku ne on itsetään selvyyksiä. joko on unessa tai sitten ei. antakaa ihmisten nukkua et sielu salepoa toivooo vauhtiveikko zombba

ollaan hyvässä kuosissa -sähköiskut on ihan yes jos ne tulee tasawirrasta, mut voimawirta onkin weri juttu...sit tarvii roudari tai siis karvaa apuun.
ollaan hyvässä kuosissa -sähköiskut on ihan yes jos ne tulee tasawirrasta, mut voimawirta onkin weri juttu...sit tarvii roudari tai siis karvaa apuun.

en ookkaaan vuosiin tänne skrivannut  1

mut joku hullu nainen on pääässyt sisään mun taikalootaaan ja mä en oo vielä päättänyt mitä mä sille teen -vittu ooonha ....eka otan selväää ettei se oo niitä joita muka ei voi pannna ja sitten voi taas tulla joku muu idea kun olen saanut hyvän laaajakaistiazydeemiiin sen naisen plugiiin....mikähän sen nimi olis ja plaaplaa ääh .nonni

Asiaaan, toi kyl kerkee sekoon tonne, et ei se päääse karkuun -jos jollain on paljon viruksia niin lähettäkäöä ne tänne ja saaatte p tämän kaiken aivan ilmaisweksi lahjana antamisen ilosta.

SHAMAANIPANKIN ASIAKKAAT OVAT JO AiKOJA SITTEN OLLEEET NE SAMAT VALITUT JOITA ODOTTELINKIN TULEVAN PYYTÄMÄÄÄN AQPUA MINULTA JOKA EN VÄLITÄ RAHASTA, KAMASTA TAI EES USKOSTANI KUN OIKEEN INNOSTUN. MINÄ MENEN 5-VUOTIAANA RAKENTAMAANI AIKAKONEESEEN JOLLEN MUUUTA KEKKSI, MUT EMMMÄ OO ELÄESSÄNI OLLUT MITENKÄÄN VAARASSA TAI JOUTUNUT LIIKOJAS PÅEÖLKÄÄMÄÄN. OMAA OSAA TAI ROOLIANI EN MENISI SURKUTTELEMAAN SILLÄ SURKUTTELISISIN ITSELLLENI ITSESTÄNI. MULLA EI OO VARAA TUOMITA KETÄÄN, MUT LUULEN TAI VILLISTI ARVAAN ETTEI TÄÄ KAIKKI MEE MOUKAN TUUURILLLA IHAN PUTKEEN.NIIN ET KAIKI MENEE KOAjAN IHAN NAPPIIN.
JOS JOKU YRITTÄÄ MINUA LAHJOA TAI ANTAA MITÄÄ MULLE MUUTA KUIN TEKSTIÄ ET SAAAVAT PALKINTONSA JA TOIVEENSA TÄYTETYKSI -SE ON MUN DUUNI.

jOKAAINOA NEGAATIO PALJASTAA MINUT PELKURUKSI JOTERN MÄ PELKÄÄNET MÄ PELKÄÄN JA MENETÄN KONTROLLIN.

NYT EN ENÄÄ VÄLITÄ KOKQAJAN ITSESTÄNI NARISTA KUN NÄEN HÄTÄÄ NIIN SILLOIN EI HUVITA ENÄÄ JAUHAA PASKAAA. SILTI NARKKAAN JOSKUS, KOKSA SE KIVAA.
EMMÄ SIITÄ KOE SYYLKLLISYYTTÄ, MUT OHAN SE RASITTAVAAA OLLA KUIN JOKIN AUTOMAATTTI JONKA TEHTÖVÄNÄ ON OHJAILLA IHMISIÄ POIS ENNAKKOLUULOISTAA JA PELOISTAAN.

IHMINEN TEKE ASIOITA JOKO RAKKAUDESTA TAI PELOSTA.

TÄSSÄ KOHTAA ERIMIELTÄ OVT EUVÄT SAA PALKINTOA MUT JOS JOU ONNISTUUSAAAMAAN PALKINTOJA, NIIN

JOKU TIETTY KELAA ET KUKA MÄ OIKEESTI OON -EN VITTU OO SIITÄ KELLEKKÄÄÄÄN TILIVELVOLLIENEN JA TUO VITTU OLI SIINÄ ET SDAIS SELITTÄÄÄ MITEN SIITÄ VOI SANOA NOIN RUMASTI KUN SITÄ KUMMIN KIN PITÄÄ PIMPPINÄ. MIKSI IHMISET TEKEVT ITSESTRÄÄÄN VIHAISIA JA KOVIA KUN KUMMINKIN OVBAT ARKOJA , HÄPEILLEVIÄ JA LUULEVAT PYSTYVÄT SALAAVANSA JONKUN SALASUUTENSA JOTAS HÄPEÄVÄT KUOLLAKSEEN JA ISO KIVI ON NYT KIVIREESSÄ JOTA SITTEN KONTUSTATT JA MAAILOMOJA KIROILET ETKÄ OSAA OLLA ILOINEN KUIN SEKASIN JA VALEHTELET ITSELLESI JA OLET HUOLISSASI MITEN MÄ OIKEEN PÄRJÄÄN TÄN KAIKEN KAAOKSEN KWESKELLÄ. EI OLE MITÄÄN KAAOSTA. JOS AJATTELKET KAAOKSEN, VARMASTI TULET SEN HUOMAAANA VÄKISINKIN SILLÄ ONHAN SINULLA SITTENKIN TAHTOA.

ON AIKA LAKATA KITISEMÄSTÄ JA KULLISEISTA JA PEITTEISTÄÄN VIKANSA PALJASTAA. TÄMÄ ON SHAMAANI POKERIA.
JOKKUT TEISTÄ EIVÄT USKO PALKINTOMAHDOLLISUUTEEEN TIPPAKAAN JOTEN VOIN LÄHETTÄÄ NIITÄ MUUTESKIN.
SHAMAANIPANKIN NIMIIN.KOSKA RAHA JA VALTA OVAT EIVÄT VOITA MITENKÄÄN MIELIKUVITUSTA. KAIKKIHAN RAHAA OISAA TEHSDÄ, MUT ...SE MUTTTTA TULEE AIKA HELPOSTISE MAKSAA ENEMPI KUIN SITÄ ON KUN SITÄ OMISTAA JOTEN SE PITÄÄ LAHJOITTAA. EMMÄ VALTION RAHOJA JA MUUTA KRÄÄSÄÄ JA SOITTOKAMOJA VAATEITA SUN KAIKKEE VITUN HI EROTIIIKKKAAA TARVI, VAAN ET JOSKUS JOKU OTTAIS MUT TOSISSAAN, SILLÄ MUN ON VAIKEAVALEHDELLA NYKYÄÄN KUIN ITSELLENI.

KAMASTA EROON JA MUISTA MAALLISESTA EROON PÄÄÄSEMINEN ON HELPOMPAA KUIN ITSELLEEEN VALEHTELUSTA.

TARKOITUS ON HOIUTAA TÄÄ NIIN KOKO HOITO TAI SE ON JO UNIVERSAALISESSA MAAILMASSA SUN MUISSA LÖYDETTY SE TOIVON SIEMEN.

MEITIN SHAMAANI BÄNDI JOLLA EI OO EEES NIMEE KUN EI OLLA NARSITEJA antaaa neljäs osan keikkapalkastaan makean veden erotteluun magnetismin ja nanotegnologian avulla.
heittääkää neaivopesurit sun muut påois jos tää teksti tuntuu sekavaltasillä te istä moni katsoo nytjkin tätä tekstiä ja näkee mitä hänen mielikuvituksensa maalailee ja suunnittellee ja näin olet rakebntanut maailman taas -montako niitä jo on.OLETKO IKINÄ AJATELLUT SITÄ NIINÄ YKSINÄIUSINÄ HETKINÄ JOPTKA ON TARKOITETTU TEILLE SIUNATUKSI RAUHAKSI.

AAMEN

TOINEN ILPAILU ONKIN SEMMONEN, ETTÄ MEILE PITÄSD KERKSIÄ NIMI SIIS BÄNDILLE JOKA SOIUTTAA SHAMAANI MUSIIKKIA SUOMEKSI JA ENGLANNIKSI JA TARVITTAESSA VAIKKA MAANDARINI KIINAKSI. PARHAAT NIMET JOIT VOI TIEWTTYY KÄYTTÄÄÄ MUIHINKIN JUTTUIHIN JA SITÄ RATAA.

HALLELUJAA

JA VIELÄ LUJEMPAA

KORKEALLE NOUSETTE JA KUN TIPUTTE MUISTAKAA HYPÄTÄ !

VIISAS MIES EI KYSYNYT SITÄ ENSIMMÄISTÄKÄÄN KERTAA.
puhuiko hän muutenkaan ?

nonni. tää on kilpailu jossaon mahtavat palkinnot ja se on se et voittajien toiveet ne salisimatkin toteutuvat ! ja mateariaalia sun muuta ween krääsää saa jos antaa jonku osotteen. tai antaa tilin numeronjsa , mut älkää helvetti olko tyhmiä ja antako mulle rahaa. MINÄ OLEN IHMEITTEN TEKIJÄ JA MAANINENTAIKURI JA SAIN TÄMÄÖN JUMALAISEWN LAHJABN TULEMALLA OIKEASTI NS. HIHHKULIKSI ELI USKOVAISEKSI KUN EI EDES SEKSI MAISTUNUT JA AJATTELIN ET TÄNÄÄÄNKIN ON HYVÄ PÄIVÄ KUOLLLA.

TUNNETTEKO MUUTOKSEN VOIMAN.

ASIAAN.NONNI.

LÄHETTTÄKÄÄ OIKEA VASTAUS KAIKKKI VOVAT VOITTAA TIETENKIN KONKREETTTISISA PALKINTOJA JOKKA VOI OLLA SITTEN IHAN MITÄÖ TAHANSA , MUTTEN LOUKKAANNUT VAUIIKKA MYISITTEN NE, MUT OLIS KIVA KUN JAKISISTTE SIITÄ MYÖS MUIOLLE OMANTUNNON MUKAAN. TE OLETTE JOKKA TÄMÄN SHAMAANI PELIN VOITATTTE TODELLISIA JA TEITÄ MONI KAIPAA JA RAKASTAA NIIN MINÄKIN JA SE TUOLLA YLHÄÄLLÄ TAI NE JOITA EISAA NIMITELLÄ. TEIDÄN ON NÖYRÄSTI VASTTAVA VIESTILLÄ TAI JOIS OIEEN OOTTE HÄPEÄMÄTTÖMIÄ PISTÄTTE JOTAIN TOONE ALAS.

PUHUIKO VAI EI SE VIIAS MIES SANAAKAAN???
¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤