Blogi

Näytetään kirjoitukset elokuulta 2010.
Edellinen

= formulasirkus =  1

välillä tuntuu sitlä ku olis kirjoittanut jo kaiken, mut se on melankoliaa vaan Jokainen päivä on erilaisempi aiempi yhä enemmän ja tuntuu et kuinika s mä kestän hoitaaa tän kaiken ja skarpata -artistin skarppaaaminen on jo sinälläään taidetta.

vittu meni eilen etuhammas ku söin sivukylkee ja söin jonkun rauhiottavan ja kipuun jotain mopoo vissiin. kerran kesällä söin vahibngossa antibioottien siijaaan vahingossa subutex-palan jota pennut tykkkää vetää nenäää ja ränniin ja sitä rataa. eihän se mussa tunnnu muiltään tommonen kasi syötnynä -jopnkun pennun mielestä se vois olla mennyt hukkaaan. mut mä kelasin et onhan mul pipi niin voiin olla hieman notkuna silleeen laimeesti ja sauhutellessa se toimii kivasti ja buuusaaa elämään voimaaa ja väriä ja varmuutta että näinhän tää meneee ja on valmis ihan mihin vaan -itsetunto kohoaaa huippu lukemiiin ja esiinnyt jo tavallaaan -tai kukaaan järkevä ihminen kuuuntelis mua. emmä oo aina kiva koska kivat ei halua et niitä ei sattuis koskaaan -ei n sellaset osaa rakastaa vaika osaavatkin, mut silleen et he olisivat sitä sukua joka on kuin peruskallio.

ajattelin huomenna sekoittaa huumeilla pääni. tänään seuraab pössyä poltellen formulloita. kaikki ei ymmäerrä formulloita jka se on niitttern ongelma. en mäkään kilpakuski olis. tylsää ajaa samoja ratoja kokoajan-oon ajanut omalla tietokokeeelllani tietty formulaaa voitin tänään kaksi kertaa Belgian radallla -olen ylpeä jonkin aikaa ja naurattaa. oon kuin lapsi -rentoo. en soita paljoom kitaraa -ainakaan vielä. se kitara on kuin joku pelastusrengas ja toi musa.

luen Bukowskia aina ku oon paskalla -se on ihan hyvä ..luin tän joskus skidinä mut tää toimii vieläkin. pirkkalan bukowski sanoi aki muisaakseni mulle josksu kuin kännäsimme ja sauhuttelimme.

tänään on formulat. tänään moni nainen ja mies ei tajua innostustani tähän lajiin-se on ihan todellista sekin. mä vaan tykkään ku jokkut ottaa riskejä oli se sitten lavalla, polkupyörällä, mäenlaskussa tai formuloisssa. siihen kämmiiin voi jopa kuolla helposti ja se hiehtoo aina varsinkin ku ikää alkaa tulee.

ei saa kämmätä

olis se siistii ku hautakivessä lukis , et "kuoli kämmiin."

mä tykkään alonsosta ja heikkiä en tunne ja kimi ei enää aja. kekenpoikaaa fanitan ja shumilla on hyvä sauma comebackkiiin tai sit se ura floppas -se on aika rankkaa niilläkin ...ei nekään rahaa kelaa. en ymmärrä lehtien ja telkurin hintalappuja. sen tiedän et maito tölkki on joku euro tai alallle kaks ja se riiittää. Ihmiset soittelvat ku kirjoitan tätä ja kyselevät kaikea tyhmää et olisko tai oonx mä kotona vai missä, mut ne on kamuja jokka haluu olla suurinpiirtein samoillla linjoillla -se kuuluu jotenkin asiaan -synkronisyys. ja kirjoitin sen vielä oikein:D

broidi ja  mä ollaan pokattu irmelit
broidi ja mä ollaan pokattu irmelit

mä ja broidi parin zuban kaa. nuorna se on vitsa väänettävä, sanotaan


hautuumaallla  1

gurun kaa käytiin ettimässä sieniä , mut ei niitä vielä oo ku ei oo satanut liikoja, mut ajattelin et käydään faijjan haudalla matkan varrellla ja siellähän niitä oli ja oon ollut tateissa sit hieman. kyl me tullaan faijjan kaa hyvin juttuun edelleeen näemmä:)
ensi viikoalussa maanataina vois uudestaan käydä katson silokkeja -sillon niitä vois olla jo muuaaallakin , mut aina faijja on antanut ekat -ihmerukko


= syvän harmaa totuus on värikäs =  1

nyt ei tarvi enää syödä niitä ween antibiotterja ku oli se reikä jalkapohjassa ja on taas terveen kirjoissa. siistii. huomenna meen taas uimaan mutten samaan mestaan missä se kivi oli mis jalkani teloin. vois mennä saunaan ja uimaan . joo ...emmä enää tänään viiitti ku pitäs olla aikaisin hereillä et saa hoidettua fyrkkaa ja tehtyä biisin loppuun -maaalsin akryyleilla taulun semmosesta kissta tai se oon oikeestaan mä semmonen jokeri. mul on punainenkausi kuvataiteessa -vihree meni jo ohi:)


= meditaatio =  1

legionateatterin lattia
¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
kotona oleva lattia
##################

Asetun selin makuulle ja laitan silmät kiinni. tunnistan niskassani kipukohdan ja hengitän sen kautta -kipu häviää ja kaikki on yhtä-äkkiä punaista. olen kissa joka leikkii tulipalloilla sekä hyppelee siroilla tassuil- laan pianon koskettimilla soittaen omaa merellistä sonaattiaan. Sinistä. Meri.

Olen rakastunut ja saavun purjeveneelläni satamaan – satamakaupunkiin joka on vanhempi kuin tämä vuosisata, ja niin on myös aikakin. Naiseni ja rakastettuni asuu jossain täällä, jossa lapset telmivät nauraen kapeilla ja sokkeloisilla kaduilla ja kujilla. Satamassa haisee kala. Vanha satamahuora kävelee minua vastaan lemuten viiniltä. Nuoret rakastavaiset arasti hyväilevät ja suutelevat toisiaan puistojen varjoissa. Katukahviloissa ja viinituvissa miehet juovat viiniä ja heittävät noppaa.Heidän vaimonsa juoruilevat torilla toisilleen ja hankkivat eineksiä illallispöytiinsä.

Kaksituntia on kulunut ja puhelin havahduttaa minut pois matkaltani – ehkä seuraavalla kerralla löydän hänet.

Julma hullu, se nauraa Miles Davisin siivittämin tahdein saapuessaan luovuuden satamaan – kun on kynä ja paperin alkavat vähän viheltämään.

Liv Tylerin taloon on satamasta seitsemän kilometriä. Se sijaitsee kukkulalla jyrkän kallion päällä. Kukkula vihertää villiviinistä sekä coca-pensaista. Vanha kumarainen intiaani saapu polulla minua vastaan astellessani kohti kukkulalla sijaitsevaa lapislatsullis-kivistä rakennettua linnaa. Kivinen linna säihkyy tummansinisenä kuin Livin silmät.

Saavutuani aukinaisen portin kautta keskelle linnan sisäpihaan hän saapuu punaiseen mekkoon sonnustautuneena minua vastaan ja hymyilee sanoen lopulta: "Well". Vastaan hänen silmiinsä uppoutuneena: "Hi, you look like my girl… like an angel." Let me say… the total power rules over me, your boyfriend i wanna be."

Hän hymyilee,mutta vakavoituu nopeasti ja lausuu linnunäänellään: "Now i lay me down to sleep." Pray the lord my soul to keep. "If i die before i wake, pray the lord my soul to take."

Nyökkään ja kävelemme käsikkäin sisälle linnaan.Olen samalla onnellinen sekä surullinen.

Z.HOOVER:RAVES.NET STUDIO
Z.HOOVER:RAVES.NET STUDIO


= siistii =  1

Näköjään tuo antibioootti on sen verran tehokasta et se syö tosiaan ne pöpöt ja haava paranee vauhdilla, et pääsee kirmaileen.
Olishan otossa ollut houkutusta vetää vaikka mitä roinaa kun puhelin soi, mut mä haluan olla joskus kipeekin ja tietää miltä tuntuu olla kuumeesssa ja hikoilla ne paskat heti pois enkä himmata niitä millään tekosyyllä "ku sä oot nyt kipee, niin voithan sä vähän ottaaa palaaa, metadoonii, pirii jne.
sauhut riitti ihan hyvin tai riittää. ihmiset ei osasa enää olla kohtuullisia.
mua sanotaan koukku joneksi, joten tää voi joittenkin mielestä kuulllostaa huvittavaltakin -pitää olla itselleen rehellinen.

mul oli kesällä mopo ihan tarpeeksi karkuteilllä, mut mua huvittaa pysyä kasassa ja soittaa bändin kanssa -emmä voi jaagailla sillon mitään roinaa. jokkut ei usko, et mä viihdyn selvinkinpäin ihan hyvin enkä tykkää juoda ees huikkaaa niitten bisseisstä vaikka niitä siedänkin. Mulle naiset, kaakao ja urheilu ja uinti/tennis sekä teaateri mediataatio ja riitit on hyviä douppeja ja tietty tietskari kohtuudela käytettynä on työkaluna toimiva -nyt mä anna ittelle ni anteeksi et oon netissöäku mul on jalkakipeee -kaksinaismoralismia....ihan sama:)

teatterissa en tosin oo olut aikoihin, mut syksyllä taas vois mennä johonkin zydeemiin ihan pikkasen mitä musahommilta ehtii.


tarvii ottaa iisisti  2

jalkapohjassa uintiretkellä tullut haavani sai 6 tikkiä puolitoista viikoa sittten, mut ei se oo vieläkään umpeutunut ja parantunut vaann tulehtunut joten munn piti ottaa inhoamanani antibiootteja -viimex syönyt niitä 7 vuotta sitten ja kuumessakin oon ollu 3 vuotta sitten. täytys opertella joski pysyyn paikoillaaan ettei turhaudu ja hain kirjoja kirjastosta.

antibiootit on silti perseestä, mut mielummin otan niitä ku verenmyrkytyksen joka mul on joskus ollut taipeessa ku rännitin piriä 7 vuotta sitten:D kaikki tärkeet jutut kulkee 7 vuoden sykleissä ja nyt on mun eka tiikerin vuoteni seitsemästä ja se on ween hyvä:)


=röökaaminen =  3

Iltalehdessä oli juttuu et suomessa ei pian saa röökata olleskaaan.
yhtä hyvin vois kieltää kaikki samantien , niin olis "demokraattisempaa".
Vituttaaa tommonen holhoomibnen ihan niinku ihmiset ei itte osais päättää mitäne haluaa -ihan sam poltaaakio vai ei homma täytää natsisaksanaikaiset tunnusmerkit.

lisää aiheesta

http://www.facebook.com/profile.php?id=100001072448169&ref=profile#!/profile.php?id=100001072448169&ref=profile


¤¤ Valaistunut Ihminen ¤¤  1

Nykyinen mieliala: elinvoimainen
Kun joku ihminen on valaistunut tai niin sanototusti tajuaa "kaiken", e i se tarkoita sitä, et kyseinen henkilö olisi kaiken jo oppinut: kyseinen henkilä on silloin paremminkin valmis ottamaan lisää tietoa vastaan ja oppia sekä käyttämään ja jakamaan sitä

Jotain muutakin ajttelemista voi tulla -on täysin naurettavaa palvoo guruna tämmöistä henkilöä, mut ihmiset tykkää olla naurettavia:)

Zomq on tekeytynyt yksityisetsiväksi
Zomq on tekeytynyt yksityisetsiväksi

= THNX =  1

ei oo kerinny oleen netissä ku on kesä ja kaikki

wittu kerranki telkusta tuli jotain hyvää kuten joy divisionii. mul pääsi lepakot tapuliin ja mun oli eka rauhoituttava ja sitten vasta huudettava ne vex ettei ihan kokonaaan pimene päästään ja skarppasin vaihteex. ostin backwoodsin sikaria -ne on tuoreimpia....ei aina jaksa polttaaa joonaksia. artistin on kärsittävä tai saatava joitakin helvetin probleemeja värittään koko kaupunkia ihmisineen et saa sieluun hyvän syvän biisin ja pöly laskeutuu kaupungissa kun sanat kirjoitetaan ja kaikkin on hyvin ja voi siltim ahdiostaa kun se tuintuu kivalta -ahdistukisakin on erilaisii ja six en odota maailmanloppua.....oon josksu odottanut ja se on aika huvittavaa tai typerää -sitä vaan on joskus hieman pikkumainen ja pitää älttää tilanteita ettei kilahda, muttei väistellä sillä kaikki kävelee lopulta vastaan ja silloin sanojensa tai tekojensa takana on seisottava
.
Ymmärrän ja naurattaa ....en tunne enää vihaaa, vaan rakkautta ja se on siistii. mä tykkään olla enämpi muusikko ku joku gansta -kai mä oon hieman vanhentunut ja tajunnut et mun ei tartte hypätä ku järveen uimaaan , ni mä tuun onnelisex jos ei muuten siltä tunnu -mä kyl ymmärrän et on ongelmia aina, mut ne pitää duunata <3

Hook Jones
Hook Jones
omatekemä ritsa taskussa:)
omatekemä ritsa taskussa:)
Edellinen