= 3D-maailman ÖÖverit =

  • ZOMQandBarbieQ

Jumalauta, noi jaksaa jankuttaa samasta asiasta onx tää sadas kerta, et anna nyt vähän -menee hermo:) puolituntia ne muisti olla kinuamatta ja kehu et oon mukava ja tais tulla antteekskinpyyntö -mmmm..mielenlujuutta..

.(pyäräretkell䤤¤¤¤¤¤¤¤¤ wiuuh)...nyt oonki jo himassa korjaamssa tätä textiii....3 tuntia olin matkalla ja tunnin kesti ennen ku he puhuivat itsensä pusssiin -ja tosi mukavii kavereita(selvinpäin, mut täytyy ymmärtää, et nuoriso on malttamatonta ja itse on Metusalem ja mul menee tommonen homerille tarkoitettu jutska ohi ja korvat lukkiutuu automaattisesti.

Suhteellisudentajua on hyvä kehuu omaavansa vituxeen niinku huumorintajua rajattomasti -minä sanon ,et paskat janauran. Joku vois oikesti pimahtaa yritetään puhuttaa eikä uskota -vittu et mä oon mukava ihminen....ihmiset on luonteeltaan järjestään ahneita ja paradoksaalisia paskanjauhajia. näin se vaan on. Mut ei se mua haitttaa, -osaan olla huomattavsti rasittavampi itsekkin jos olisin ees maistanut tai sitten en, mut en lupais kyl mitään. periaatteet muutuvat vähäksi aikaa voisi luulla, mut ei se sitä ollut. joittenki tekee enempi mieli eikä ne tajuu lopettaa ku ne on ollut liikaa neljän seinän sisällä. täytyykin näyttää tää loppukin niille -crackailin vahingossa jonkun muslimi muijjan gmaili-postiin.postiin -sorry hirveesti. Sooli vahinko -jos mä olsin erittäin weemäisen ni tätä vois joteski säätää, mut meennää pois ettei jää sähköjälkii enempää:D Ei toi miltään barbilta näytä, ei.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:42

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus