= oma tahto =

  • ZOMQandBarbieQ

ihminen kertoo tarinaa, tekee tarinaa omasta elästään ja on oma arkkitehtinsä. jokkut tekevät jopa rahaa itse ja saavat maailmantalouden kuralle paperin avulla -vanha kultakanta oli kyl hyvä ja uskon/tiedän , et valuutta tulee vaihtumaan ja rahajärjestelmää tullaan ihan piakkoin muuttamaan radikaalisti. Koittakaa hyvät ihmiset olla sekoilematta vaikka vaikealta tuntuu. asiat ovat silti hyvin ja se mitä et varmasti tiedä olevan e, ei ole olemassdakaan -se on vaan illuusiota ja tärkeetä yritystä manipuloida ihmisiä. maailmanrauhaa:D <3 ja kosketelkaa ja rakastakaa toisianne <3

yhdessä meissä on voimaa joka tekee ihmeitä meissä ja universumissa -pelko ja häpeä tällä raamattuvetoisella planeetalla ahdistaa ihmisen luovuutta ja pitää uskoo enempi itseensä ja kuunella mitä itsellä on asiaa. Muutos on oikeastaan kaunista kun sen oikein oivaltaa nähdä. Ei sa antaa negatiiivisten ajatusten kahlita itseään, vaan koittaa ymmärtää , et me ollaaan kaikki omalla tavallaan itseään toteuttavia ja kasvavia maailmoita jokka hehkuvat valoa ja karismaa omilla taajuksillamme ja se tekee meistä uniikkeja. Telkkurit ja tietskarit sun muu tulee ja menee ja ne kannattaa jättää omaan arvoonsa. Annetaan lahja ystävälle ja mennään katsomaan kuinka mummot ja äiteet voivat ja kierrätetään hyvää ja vastustetaan pahaa, mutta ei syylistetä itseämme hengiltä -ihminen on usein hillitön ja naurettava
otus joka ajaa takaa omaa häntäänsä kuin koira ja ylhäältä päin katsottuna meidän tekemisemme ja liikkumisemme eivät näyrtä kovinkaan järkeviltä -mitä sillä sitten tarkoitetaankin.

on asioita joita sanoilla kerrota ja asiat saavat erilaisia muotoja
ja pitää ymmärtää asioittten syvempi olemus -oli kyse sitten puusta tai peloistamme. me ihmiset peilaamme toisiamme ja matkimme ja otamme mallia ja on hyvä miettii mihin laumaan kuuluu ja mikä ei oo hyväksi. ja osata tuntea riemua siitä että on olemassa.

Pinnallisuus on tehty kateellisuutta varten ja se kuuluu maapallon ominaisuuteen jatkuva taistelu hyvän ja pahan välillä¨.

itse josksu provosoin ihmisiä, koska haluan heidän tajuavan joitakin asioita joita he toistuvasti tekevt väärin ja kulkevat ympyrää ja itsekkään en ole täydellinen, vaan ihminen joka elääkseen tarvii muitakin ihmisiä ja mitä se semmonen ilo tai vauraus on jota ei voi jakaa -se on epätodellista vaurautta ja siitä ei kannata olla kateellinen tai vitttuntunut -kaikki asiat joita vastaan tulee on tarkoituksella aseteltu polulllesi.

pankkien kontrolloimaton rahanteko ja sen helppous suututtaa monia ja itsekkin laitoin adressiin nimeni. oon aimemmin kertonut jotain negatiivisesta eliitist ja kuinka se murenee pois maapallolta aiheuttamasta meille harmia ja mielipahaa. Nyt negatiivinen eliitti sit koittaa pelotella terroristeilla ja myrkyillään ja saada meidät sekasortoon ja silti ruotuun kyykytettäväksi. Ei pidä seota rahasta eikä muustakaan vaan pysyä tyynenä, sillä ihmisen oma elämä on se tärkein ja se laatu kuinka hoidamme itseämm.

kavereitten kanssa joittten kanssa voi puhua ja joihin luottaa on hyvä heittää omat hekkoutensa kukin pöytään ja saada ne voimaksi. kolme ihmistä on jo riitttävästi, mut seitsemän vois olla iseaali, mut kolmekkin riittäää. paskanjauhanta on ymmärretävää jos lirkuttelee jotain naista ja haluaa näyttää oikein riikinkukolta ja olla haska -mikään pakko ei oo olla hauska. mut pakonomainen tapa hauskuttaa ihmisä on mukavaa ja liian tärkeet ja ylpeät ihmiset tippuvat korkeammlta ja ovat kuin posliinia ja rysähdys on suurempi.

Monet asiat ovat kinni ajatuksen puhtaudessa ja siinä iitse sun kullakin on varmasti parannettavaa. Energiaansa ei saa tuhlata asioihin jotka eivät toimi ja ovat enenmpi luuloa kuin varmuutta. keskittyminen yhteen asiaan kerrallaan antaa illuusion täydellisyyydestä. Mut me olemme niitä jotka rakenamme itse omat maailmamme ja pelomme ja vihamme.
vihan kierre tai kostonkierre -tämä on telkkurin meille opettama malli kuinka säilyttää kasvonsa ja uskottavuutensa ja minkä takia ja kelle.

syyllisyys ja itsepetos pitää hoitaa itsensä kanssa ja olla armollinen myös itselleen ja omalle heikkoudelleen ja kääntää se voimaksi.
Yksin ei kannata kaikkea vastuuta eli valtaa knataa sillä se jumalana oleminen on helvetin raskasta.

nauran itselleni kun oon murehtinut päihteitten käyttöäni, et mopo karkaa liian helposti ja onnex mulla on kaverita joilla on samansuuntasita pähkäiltävää ja me jopa osaamme nauraa ja käyttää asian hyödyksi eli heikkoudesta tulee se voima juuri näin.

Media opettaa meitä valehtelemaan niin paljon itselleme , että kiellämme itseltämme kaiken ilon , vapauden, nauttia elämästämme ja säälimme itseämme ja todellakkin ; meillä on hyvä syy nauraa itsellemme.

maailma on hyvä mesta vaikka joku tulis toisin väittämään, sanon ma

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:40

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus