= PÄÄN NOLLAUS=

  • ZOMQandBarbieQ

Olin eilen huoraamssa toisen bändin keikalla ja treeneissä ja soitimme semmosta pornodiskooo ryyditettynä rockilla ja mitä tuli omaa vaan tuli mieleen. Biisi listat on perseestä ja muutenkin turhia kun soittaa sitä ominta omaansa ja mä tunsin olevanimiespuolinen mariska joissain suomenkielisiisä jutuissa, mut mä laulan yleensä pANEMISESTA JA RAKKAUDESTA, koksa mul on joku ween ongelma jus niitten kans melki aina, mut harvemmin se mua harmittaa -mä tykkään hoitaa ongelmia. ilman ongelmia en elä joka solulla ja mun tunteet ja mielialat vaihtelee biisinkin aikana hurmiosta, täydelliseen romahtamiseen ja ittensä nolaamiseen, mut emmä osaa sitäkään hävetä...mun voima on se kun oon just niinku tunnen ja ei se välttämättä oo hauskaa -eikä tarvikkaan .. siel oli jengii ja hyvää vauhtii. mut jätkillä oli kamat ihan paskassa kunnossa, mut ei se hajonnut se kämppä vaikka siellä kolautin pääni kattoon kun ponkaisin ekan kerran hyppyyn. vittu tollASESSA PITÄÄ OLLA TUULETTIMIA, MUT tääl OLI JOTAIN NUORISOOO JA KIVOJA eikä ainakaa kaatuillu flänässä -joo, ne oli ihan tikkana ja parketilla mekkkojen kans.HÄppening päättyi aika nolosti mun kohdalla kun mun eilinen tuli sinne pahaan aikaan kun oltiin jo lopetetu ja se pisti poikki ja ei mulla jäänyt sile mitään selitettäväää. ei mitään nervarii...kun mä en
huolehdi tollasista, vaan koitan saada ryhmää liikkeeelle ja muutenkin aktivoiotuun ja ne tarvii jotain alkuun panevaa ohjelmaa et niillä alkaa koodata -ne kattoo kai liikaa telkkua sun muuuta paskaa eikä pane tarpeex ja ees liiku, vaan ovat ihan terminaalivaiheessa ellei joku opasta niitä todella vääärille ja samalla oikeille raiteille:D

on paljon tehtävää
-EIKÄ ME niitten kaikkien päätä sekoitettu -ei ollut tarkoitus, mut minkäs teet -en oo aikoihin saanut soittaa niin paskassa bändissä joka toimiii silti ja jengi tanssii ja siellä pyöri friikkejä ja poliseja niinq olis olklut keikka -kai se sit oli joku syudiokleikka, mut jos multa kysytään, en soittele kaikenmaailman jeesuskuorojen kanssa huvikseni, mut tää oli käsineen duunaama poikkeus kun sillä on ween raskasta aikaa ja sen pitää saada soittaa vituxeen.

mut ei me soitettu kun 12 tuntia ja pidettiin puolen tunnin tauko ja vedettiin vielä paremmalla kokooonpanolla uudempaa jotain syntikka potikkaa -mihin tää johtaa....tuntuu kun vajois pohjalle ja ankkuri olisi riittävän jämerä nousta pinnalle.

oon mä silti aika hajalla, mut sitä on vaikee tunnustaa ees itselleen. Ja emmä voi sanoo, et mä olisin siihen sen hetkiseen tuntenut jotain rakkautta, emmä keilla voi olla kuin yks idiootti jonka pitäs olla kiitollinen monestakin asiasta eikä hajottaa jotain kaunista.

onnex qvistus tuli roudarin kans tänne amazoniaan, mun on helvetin tyhjää ja mun ei oo hyvä olla yksin.

7 kommenttia

BarbieQueen

6.11.2008 23:23

http://www.youtube.com/watch?v=iy4ShMGJ67g

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

BarbieQueen

7.11.2008 01:19

zombien tytsi:)
http://www.youtube.com/watch?v=OYjZX5AH-ZU

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

BarbieQueen

7.11.2008 12:49

bonnie and clyde
http://www.youtube.com/watch?v=_Fq3-p_1u1Q

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 10:53

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus