= tietotoimistot =

  • ZOMQandBarbieQ

kaveri eilen kysyi et luenko mä itse näitä juttuja mitä kirjoitan -en todellakaan. mul on tapana unohtaa ne, et ei tuu vahongossakaan tsekattua ja näin ollen häpeän mahdollisuus on rajallinen tai siis jos näitä alkas lukeen voisin feidata kaikki jutut vex ja olis ehkä liian seleitä juttuja joissa vois olla järkeä ja ne olis liian hyviä tänne (kirjoitan kirjaoja jokka ei oo ainakaan tyoistaisex julkaistu ku ne ei oo valmiita:) -ilmatteex ku kirjoittaa nii -ei tarkistella. tietty josssain aamulehden tai esmes netlogin jutuissa joskus oon hereillä ku on jotain oikeeta asiaa tai tiedotuksia -osa on ihan oikeita eikä mitään propakandaa tai muuta manipulaatiotatai säätöö -mä kokeilen olla luova netin käyttäjä ja sit silleen rehellinen on ihan väärä sana kuvaamaan kaikkea

mul on tietotoimistoja joiltaan kaikenlaista viestii joka on aika luotettavaa tai .
mul on semmonen tunne ,et mua pidetään kävelevänä katastrofina ja odottelen rauhottavia lukijoilta tai kamuilta jokka o huolissaan etten pimahda enempiä.onhan se ihan kiva ku muakin joskus skitsottaa ja ahdistaa tää maailman meno ja oma elämäntilanne , joka on muuten aika kuosissa kerranki siis pidemmäälä aika jåäntyeeellä hoidettuja juttuja toimii ja silleen, ettei oo ihan kädestä suuhun niinku joku vois luullla, mut ei se mua haittaa. mä tykkään siitä ku ihmiset luulee ja sit saa itse pätee ku on tietoo ja mult a jokku kyselee kaikenlaista joskus. perheneuvobnnna vois jättää näille mateille -¤¤¤SIISTTII¤¤¤ ku kirjotteen liian levottomia juttuja voi alkaa luuri soimaaan ja näin ollen mul ei oo sitä ongelmaa, et et saisin olla yksin ja erakoitua ees joskus ja saa kaikenlaisia lahjoja tai juttuja joita oon just vailla tai toivonut -siis kaikki tippuu syliin ja mä otan vastaan kaiken kiitollisena ja koen et oontän ansainnut -paits jotain helvetin sakkoja sun muita saa maksaa ihan muodon vuoksi. emmä tahallani paha oo !

mul on tietotoimistoja joilta saa kaikenlaista viestii joka on aika luotettavaa tai
aiemman jutun muuten luin juuri ja siinä on joku kopionti ongelma tai joku siinä toistuu pikkasen matkaa yx sama juttu.nonni.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:42

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus