= uusinta tietoo

  • ZOMQandBarbieQ

Mmmm... tälleen mä oon oikeestaan aina kelannut -on se ween hyvä, et joku on samaa mieltä, ettei tarvi kokoajan olla erimieltä, vaikka se voi olla kehittävääkin:)=========¤¤¤¤¤¤<3

" Tietoisuuden tasot jakautuvat seitsemään. Kahdeksas taso on ykseyteen takaisin sulautuminen, joten voidaan puhua tietoisuuden tasojen oktaavista.

- Kuljettaessa oktaavia ylöspäin yhdeltä tasolta seuraavalle energian/valon /rakkauden määrä kasvaa, ja energia/valo värähtelee nopeammin. Siten tietoisuuden tasoja voidaan kutsua tihentymiksi. (Ulottuvuus-sana on kuitenkin käytetympi henkitieteissä, mutta tarkoittaa

- Maa-planeetan ihmiset elävät tällä hetkellä kolmannella tietoisuuden tasolla, kolmannessa ulottuvuudessa (3D).

- Kehitys tietoisuuden tasoilla kulkee sykleissä, jotka kestävät tietyn ajanjakson,

- Kolmannen tihentymän/ulottuvuuden sykli kestää noin 76 000 vuotta, jonka jälkeen koko planeetan energia alkaa automaattisesti värähdellä nopeammin, ja planeetta muuttuu neljännen ulottuvuuden planeetaksi.

- Jotta planeetan pinnalla elävät olennot pystyisivät asuttamaan nopeammin värähtelevää planeettaa, on niiden pystyttävä nostamaan värähtelytaajuuttaan vähintään minimivaatimustasolle.

- Kolmannen ulottuvuuden syklin lopussa on sadonkorjuu, jossa värähtelytaajuuttaan onnistuneesti nostaneet ”ylösnousevat” seuraavaan ulottuvuuteen. Yhä matalasti värähtelevät jatkavat uudelle 3D-syklille jollakin toisella planeetalla.PLAAAPLAAAPLAA "

mun animaatiosta iroyeyyu kuva. vittu tänne pitäs saad silleen kuvatilAA ET SAIS EES LYHYTÄ ANIMAATIOIYA TÄNNE, NIITÄ ON KUMKAVA JOSKUSTEHDÄ, tosin aikaa viiivää näpräilyä.
mun animaatiosta iroyeyyu kuva. vittu tänne pitäs saad silleen kuvatilAA ET SAIS EES LYHYTÄ ANIMAATIOIYA TÄNNE, NIITÄ ON KUMKAVA JOSKUSTEHDÄ, tosin aikaa viiivää näpräilyä.

tässä on kuva kuinka kala maadoittuu ja tulee tapapainoon eli harmooniin jne.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:42

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus