=autot hukassa=

  • ZOMQandBarbieQ

wee, jäi auto jonnekkin tampereelle keskustaa, mut en oikeen muista mihinkä sinne. kukaan jota sain hereille ei tiedä siitä mitään:P mun pitäs olla nyt savonlinnassa -täytyy soittaa kai myyjälle,et peruu koko hoidon...mä millään junallla voi kulkee tai bussilla -täytyy valehdella, et on kipee, ni ei tuu oikeudellisia kuluja....ei noista ween järkkäreistä ikinä tiedä. soitin poliisillekkin, mut en muistanut auton rekkaria tietenkään......merkki oli joko pösö tai sistikka......voi ollamyös ehkä renu, jos hewe otti jonkun muun lainax -sitäkään saa kiinni.
sit ne kyseli et minkä merkkinen ja vuosimallia -wee värin mä tiedän et se on wihree.....oliskohaN ransklalainen, mut pösö se ei oo ku hewe lainas sen aamuyöllä parix päiväx.

en oo ennen paits yhden kerran perunut keikan -kallista lystiä
kun jo pitäs olla savalinnassa jossain -ei kerkeee enää ees lentävällä lautasella tai helikoppterillakaan.....aiwot hirttää ja otin jatkuvasti wittuilevat helistimet pois päältä

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:14

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus