=empatia ja käytäntö=

  • ZOMQandBarbieQ

qvistuksen äitee kuoli tänään äkillisesti -en tiedä liujkastuiko mvai oliko äkillinen sairskohtaus 48-wee naisella -poliisi
tietty tutkii asiaa. Ville soitti mulle ja kävin järkyttyneenä tsekkaamssa , et ville on ookoo. No
äeih'n sil ennen oo näinn isoo traumaa missään ollut, mut iän myötä niitä oppii sietämään. Tai vaan kerään kaiken säälipaskan sun muut itteensä ja olla sekasin tajuumatta miksi ja muitten hyssyteltävänä -yhteiskunnalla ei sais olla näissä asioissa mitää tekemistä, mut niinhän täällä Suomeesa ei todellakaan oo. Perheet on jo hajalla ja muutenkin kortilla múusta suvusta puhumattakaan ja suku erillään ja jouluna hyvä kun uusipoperheen tapainen orgialla fantasioiva yrittää esittää jopulupukkia ja kaiken osana lisäksi perhettä myöhemmin -sanon sitä lahjonnaksi. yhteiskunna tärkein perusta ja on perhe...siis ehjä -villellä perhe ja suku piti yhtä ja mäkin ystävänä kai jotenkin annoin kuvan , et ystävii löytyy kun on hätä -näin ei ole kaikilla alkoholin runtelemilla sun muilla paskalla pilattuine perheen irvikuvineen.

itsekkin olin äimänä ja selitin bussista iskemälleni kivalle tytölle, et mun pitää peruu nyt kaikki meitin fantsut fantasiat ja mennä haliin bvillee -se oli siibvonnut kämpän ihan älyttömän puhtaax ja sen isäkin oli keitterlemässä kahveeta ja pullaa. ville meni sen systerulle yöksi aikansa pohdittuaan. nooh, nyt sen taiteelliset zydeemit saa uutta syvyyttä tästäkin tapahtumassa ja nauroimmekin, koksa niin mellekin nauraa ....siis nauroi aina riettaasti ja tartutti sitä' sädetyksen voimaa muillekin. Mä soitan jotain tunnin vbälein kuis panee -onneks mulla oli sille uniläääkettä antaa.

mun faija esmes delas syöpään ja kitu kauan ...tämmönen äkillinen on ehkä rankempaaa läheisille mut kun se ei vaikuttanut siltä' et sitä huvittais delata. jos mun muori delais mä' sekosin kyl joksin aikaa -onnex on ystäviä ja sukulaisia tukena sillon kun sitä tarvii .
Ystyäviä ei tosiaan oo liikaa ja nekin näköjään tasas yllättää . täytyy olla kiitollinen joka päivästä , sillä huomenna voi tapahtua ihan mitä vaan niin hyvbässä kuin pahassa -ja se pitää silleen hereillä , et koittaa olla "ainavalmis" kaikkeen, mut ei se aina onnistu.

melle oli oikeestaan semonen kissa ja diiva jota ei voi olla rakastamatta ja qvistus kai duunaa sille temppelin etc:D

4 kommenttia

ZOMQandBarbieQ

26.11.2008 20:34

tulee ihan tyhmää tekstiä kai sitä on ittekin surutyössä vajarina jvielä jonnin verran ....kävelin hesburgerinioven ikkunaa päin, liukastuin kaaduin maahan ja muillla oli hauskaa maurusta päätellen -yleisö tykkää kun näyttelijällä on vaikeeta,
sanoi eräs ohjaaja. JUP!

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

BarbieQueen

27.11.2008 00:15

kyl tää tästä, ziggy plays quitar
http://www.youtube.com/watch?v=XXq5VvYAI1Q

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 10:52

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus