kiroilen joskus

  • ZOMQandBarbieQ

hahaaa mä tiedän mitä ihmiset pelkää toosi paljo, sitä et aika loppu tai aine lopuu maailma lopuuu, kuolee dleaaa ja sileen on niinku poäässyt maalin ja hettän yt vikat femmat mustanaamion kaa.
¨
hyvä toi oli ihan järkevä jttu miten mä rakentelen tän kertomuksen että olisin todellisempaa uskotavampia ja todellisempi niin kuin on hyvin paljon mahdollista tai tämä kohtaus leiktaan ja hidatetaan jos tyulee kirjoitusdvirheitä vaik teen ätää sika vauhdilla niin en oo sitä vaika kaikki aianb luulee et mö oo hirvee vauhti päää...nooh ohan se maistunut j MAISTUU KU PITÄÄ ROKATAIHMISTEN KAA, MUT MUUTEN M,Ä OON PILVESSÄ VAAN:D REHLLISESTI SANOEN ONNELINE KU SAA POIMIA RUOHJOO PUUTARAHASTA JA MUUTEKIN KAIKKI ON NIIN HELPPOOO -TIETTY JOSKUS PITÄÄ HIEMn säätää, mut silleen et halo !
täs voitaS OLLA ETEI OLI EES FYRKKAA ½! KAMALAA JOS EI VÄHINTÄÄ TONNI PITÄÄ OLLA TASKUSSA ET IHMISET PYSYY RAUHALLISINA NIITÄ POIKKEUKSIA LUUKUUNOTTAmatya ja niistä eisen enmpäää ..nuijallla pöytään ja piustä se leimakin siihe ja pistäö se sinne muitten sjkeaan vaa niinku ennenkin huudan virkamiehille jha he kuuulevat ja näin teen slaista maanmmmeäitien ja hartmaitten kanssa yhteistyätä harm,aittern edustajana,,,kaavotuskiistoja taio ongelmia joilla kunna t hiojjaa fyrkat valtolta pois pelatuakseen jne. mut kaikki mnee silti ihan oikm juast niinku pit´ääkin

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:37

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus