= formulasirkus =

  • ZOMQandBarbieQ

välillä tuntuu sitlä ku olis kirjoittanut jo kaiken, mut se on melankoliaa vaan Jokainen päivä on erilaisempi aiempi yhä enemmän ja tuntuu et kuinika s mä kestän hoitaaa tän kaiken ja skarpata -artistin skarppaaaminen on jo sinälläään taidetta.

vittu meni eilen etuhammas ku söin sivukylkee ja söin jonkun rauhiottavan ja kipuun jotain mopoo vissiin. kerran kesällä söin vahibngossa antibioottien siijaaan vahingossa subutex-palan jota pennut tykkkää vetää nenäää ja ränniin ja sitä rataa. eihän se mussa tunnnu muiltään tommonen kasi syötnynä -jopnkun pennun mielestä se vois olla mennyt hukkaaan. mut mä kelasin et onhan mul pipi niin voiin olla hieman notkuna silleeen laimeesti ja sauhutellessa se toimii kivasti ja buuusaaa elämään voimaaa ja väriä ja varmuutta että näinhän tää meneee ja on valmis ihan mihin vaan -itsetunto kohoaaa huippu lukemiiin ja esiinnyt jo tavallaaan -tai kukaaan järkevä ihminen kuuuntelis mua. emmä oo aina kiva koska kivat ei halua et niitä ei sattuis koskaaan -ei n sellaset osaa rakastaa vaika osaavatkin, mut silleen et he olisivat sitä sukua joka on kuin peruskallio.

ajattelin huomenna sekoittaa huumeilla pääni. tänään seuraab pössyä poltellen formulloita. kaikki ei ymmäerrä formulloita jka se on niitttern ongelma. en mäkään kilpakuski olis. tylsää ajaa samoja ratoja kokoajan-oon ajanut omalla tietokokeeelllani tietty formulaaa voitin tänään kaksi kertaa Belgian radallla -olen ylpeä jonkin aikaa ja naurattaa. oon kuin lapsi -rentoo. en soita paljoom kitaraa -ainakaan vielä. se kitara on kuin joku pelastusrengas ja toi musa.

luen Bukowskia aina ku oon paskalla -se on ihan hyvä ..luin tän joskus skidinä mut tää toimii vieläkin. pirkkalan bukowski sanoi aki muisaakseni mulle josksu kuin kännäsimme ja sauhuttelimme.

tänään on formulat. tänään moni nainen ja mies ei tajua innostustani tähän lajiin-se on ihan todellista sekin. mä vaan tykkään ku jokkut ottaa riskejä oli se sitten lavalla, polkupyörällä, mäenlaskussa tai formuloisssa. siihen kämmiiin voi jopa kuolla helposti ja se hiehtoo aina varsinkin ku ikää alkaa tulee.

ei saa kämmätä

olis se siistii ku hautakivessä lukis , et "kuoli kämmiin."

mä tykkään alonsosta ja heikkiä en tunne ja kimi ei enää aja. kekenpoikaaa fanitan ja shumilla on hyvä sauma comebackkiiin tai sit se ura floppas -se on aika rankkaa niilläkin ...ei nekään rahaa kelaa. en ymmärrä lehtien ja telkurin hintalappuja. sen tiedän et maito tölkki on joku euro tai alallle kaks ja se riiittää. Ihmiset soittelvat ku kirjoitan tätä ja kyselevät kaikea tyhmää et olisko tai oonx mä kotona vai missä, mut ne on kamuja jokka haluu olla suurinpiirtein samoillla linjoillla -se kuuluu jotenkin asiaan -synkronisyys. ja kirjoitin sen vielä oikein:D

broidi ja  mä ollaan pokattu irmelit
broidi ja mä ollaan pokattu irmelit

mä ja broidi parin zuban kaa. nuorna se on vitsa väänettävä, sanotaan

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:41

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus