100 % piiklemäsis

  • piiklenarttu

Perstaina ku kasasin kamoi ja tein lähtöö puskii emoo jeesaa ni mun käpälärauta kilisi ja siä oli yks vanhempie aikoje ystävä mikä on ollu melki kadoksis viime ajat. Oli kiva kuulla siit ja paninki hänsfriihi kii sen känny ja lässytettii joku pual tuntii samas ku mä puuhastin kaikkee ja pakkasin reppuu. Ok, siit oli se ilo et illal puskis oivalsin et vittu lompakko on kotona veskas. Jess. Ei nii et mä välttis oisin tarvinnu rahaa, mut sellasest tulee vittumasesti orpo olo ja harrastustoimintaa haittaa ku kortit on kans muualla. Lainasin emo kirjastokorttii et sain pinollise luettavaa pyhiks.

Sanon emolle tänää et vittu nyt takuulla miliisi pysäyttää ku meen kotii ilma korttii. Sitä huvitti ku seki tiäs et tää on tasan ainoo kerta ikinä ku mä olin ilma papereit ja toiseksee se tiätää senki et niil nurkil harvemmi näkee liikennepoliisii ja et mut on tsekattu yhe ainoo kerra joskus muino ku mul oli korttiki ollu vaa pari kuukautta. Enkä mä sillokaa mitää ollu tehny mut puhalsin siinä ku muutki perstai-illa kuskit.

Emo käski ajaa nätisti ja meni kuuntelee joululaului ja mä lähin kotii ja BINGO! niiku mä pääsin puskakurveist isommalle tiälle ni siin ne soihtu-ukot oli vispaamas levähdyspaikalle. Jesss. Mä puistin päätä suu auki ja mua nauratti et siis ei voi olla tosi ja miätin et nyt ei sit suatta selitellä ku sanotaa vaa et eijo korttii mukana ja otetaa sakot siit. Vittu. Niit oli jotai neljä viis autokuntaa hohtoliivityyppei.

Ja sit ne ei halunnu ku leikkii pilliipuhallust ja se oli siinä ku teetä vaa oli lipitetty koko viikolloppu. Eikä ketää kiinnostanu onks mul kortti kans. Ja ku mä kaasutin siit veks ni mua nauratti nii helvetisti kylille asti et hyvä ku pysyn tiällä.

Kirjoitettaessa soi Ratsia: Ole hyvä nyt

3 kommenttia

Anonyymi

16.12.2007 17:44

No tuo taisi olla vaan 99%... =)

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

piiklenarttu

16.12.2007 17:59

ai, ja must toi olis ollu se 100 % … *jää miättii puuttuvaa prossaa*
sons, sä oot kauhee rötöstelijä :O

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 11:09

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus