Blogi

Näytetään kirjoitukset huhtikuulta 2008.
Edellinen

Haikarammunat  1

Mainostin tos taannon veppikameraa ku näyttää virolase haikarapariskunna pesää. Joo, sejjälkee ne jengit on tuattanu viis munaa eikä loppuu ilmesesti näy koska ne harrastaa edelleeki seksii. Sil donnal on hirvee sisustamine päällä, en tiä paljoko se on tänäki aamuna roudannu kamaa paikallisest ikeast tj mut välil sen siippaki jo hermostu. Selvä tää: toine istuu muniesa päällä kotona ja yks juaksee eestaas ja eiku hyppii sun yli ja lykkää kamaa sun niskaa et hani kokoo sä tää ku mä en jouda ku mullon kiire takas alee… Joo. Kais se tekee niiku lastehuanetta.

Mite muute menee ni kiitos kysymäst mun projekti krouvi osa alkaa valmistuu ja seuraava vaihe ois viimestely ja toukokuu pualvälis se ois toivommukaa kaikki ja halleluja aamen. Näkee ny. Sit ehkä ehtis harrastaa jopa Sityyki taas.


Diaknoosi  2

Kävin esittääs koipeeni lääkärille ja se käski mut ultraäänee ja sit kävin siäki (ja joo, se oli nam se lääkäri). Nyt on kuvattu ja kuulemma jokseski selkee tapaus ja klassist mallii ja sillai: mullon jännetupentulehdus nilkas. Mä sanoin et kuinnii ja eiks sen kuulus olla rantees ku kaikil aina on siä ni se huvitti sitä ja se sano et joo, kyl se on siä mis on rasitus ja sul se on nyt tos. Ja sit se kysy kaikkee mahdollist mitä mä oisin voinu harrastaa yhel jalal ja oonko matkustellu jossai, ja loppuviimeks se tinki et voi se iha vaa vedostaki tulla. Ha, joo, sitä kyl on ollu.

Pomo kysy heti et eiks se sit sanonu ettei tollasil koturneil saa kävellä (siis korkkareil, se haluu käyttää tollast sanaa ku semmiälest mun kengät on nii korkeet) muttei se lääkäri niist mitää sanonu. Kysy vaa jos mullon kengät mikkä kinnaa siit nilkast – no eijo. Ja sit sain kohtuujytyt tulehdussärkylääkkeet mikkä kuulemma viä vetää mun maha kuralle. (Tuskimmaltanodottaa.)


Haisuu  2

Meiltä kysytään: Onko totta, että ensimmäinen kosmonautti, joka laskeutuu Marsiin, vie mukanaan pullon Lokakuun punainen ilta -hajuvettä?
Me vastaamme: Periaatteessa kyllä. Tosin ei vielä tiedetä, onko Marsissa hyttysiä.

Joskus on tiämmä ollu Radio Jerevan, ja tää juttu tuli mulle elävästi miälee tänää, ku itänaapurist oleva uros meinas tukehduttaa mut ensi. Se oli kyl oikeesti jo lähteny huaneest, mut sen hajusteet oli paikalla ku mä menin sinne. Ja sitä hajuu oli helvetisti. Ja sit menin kauppaa ja joku latinouros parkkeeras mun viäree paris hyllyvvälis ja viä kassal ja se oli kans lotrannu päällee oikee paremma kautta jotai aromei. Köh! Pitemmästi sen kans ni ois tasavvarmaa tullu mekamikreeni.

Ku suamalane uros haisee ni se haisee vanhalle viinalle, tupakalle tai paskalle. Tai niille kaikille. Normitapaus nykysemmi ei kauheesti haise millee, niil on joku hentovianone tuaksu jossai minkä aavistaa ku sellast tyyppii halaa mut oikeesti sen tunnistaa vast ku pääsee iholle asti (ja se onki kivaa, nuuhkii sit). Pakko sanoo et mä arvostan sitä ettei mun kuanoo tikahduteta.


Kevät kevät kevät  3

Hoya!
Carnosa vääntäs taannon neljä nättii lehtee. Ne on nyt täyskokoset ja uus projekti on suarastaa kuudet kukkaset: neljä isoo nuppukimppuu on jo, kaks on alkamas. Bella on murjottanu mulle mut nyt se tekee lehtee kummiski seki. Nimetö on kukkinu jo jonku aikaa, se näyttää iha iteltää eikä siit oikee tiä mitä se meinaa – siin eijo mitää uutta, sellane se on aina ollu.

Opinnot
Hain opiskelee, kävin esittelees mun avuja tänää kolmelle urokselle (vou) ja tulokset tulee toukokuus kuulemma. Nyt sopii jänskättää ja miättii et entäs jos pääsenki ni oppiiks vanha koira viä uusii temppui. Mä en tiä hirvittääks mua enempi vai uteluttaaks mua. Se ois kummiski seuraavat kaks vuatta.

Vitutus
Huamasin tos kotii tullessani et tuntuu aika oudosti hyvälle. Tai siis ei niiku aidosti hyvälle muttei vituta kummiskaa. Ei tunnu paskalle. Se on uutta. Varmaa jokseeki vuadevverra on nuiluttanu, ahdistanu, vituttanu, masentanu, itsetuhottanu. Nyt niiku selvästi vähemmä. Ehkä tää viä muuttuu elämiseks.


Maanantai, tj  4

Nilkka paskana ja iput loppu. Mä luulin et niit ois ollu kotona korkkaamato toosa muttei ollu – pakko tulla töihi douppaa. Ilmesesti tälläkää viikol ei kävellä korkkareil. :/

Paha happimyrkytys. Vkl tuli oltuu ulkona ku eijollu paskempi sää, haravoituu pihaa, tupsutettuu kukkapenkkii, kylvettyy siämenii. Vesiheinä kukki kauniisti kasvihuanees, ulkona kukki sini- ja valkovuakko ja kevätpiippo. Esikos oli nuput. Eka kerra elämässä käytin sirppii (vasara on ollu käpäläs enneki) ja olo oli semmukane et ei ku slaava truudy! Tollane puuhastamine kaataa aika hyvi sisäpiikle mutten paa pahakseni. Se redusoi ajattelemist. Mikä on hyvä.



Kevät  6

Oikeestaa ei maksas kirjottaa itsestääselvyyksii. Kuulin vaihteeks Tavaramarkkinoitte Kevää ja siin on sanottuna jokseeki kaikki mille must tuntuu ja seki on kai jotai 20 vuatta vanha piisi nii et voi kysyy mist vitusta ne tiäs.

Oon seurannu yht virolast tirpistä ku se notkuu pesällää, mustahaikara kai se sit on. Joteki terapeuttista ku tyäpöydäl dokuje seas on tos oikees laidas ruudus luantodokkari kans menos. Tyyppi et näyttäs kauheesti stressaava, rapsuttelee itteesä ja lykkii vähä risuja. ( www.ilm.ee/~uploader/loodus/?leht=art08kurekaamera ja siält otsestriim).

Viime päivinä oon saanu yllättävästi tosi paljo kehuja ulkonäöst. OK, rillit on uudet ja niit saa kehuu miälellää – mut kaikki muu on kyl sit vanhaa, karvat, kuteet jne. Oudoo. Ehkä se on vaa nii et nyt on eletty se kaikist kurja aika läpi ja alkaa olla joteki ees elävä ni se vaikuttaa sit muist iha ihmeelle? Mä en haluu enää maksaa.

On siis kevät
kuljen Hakaniemen rantaan,
tuuli ei tuule mutta sade kyllä jaksaa
kevät - Pystynkö mitään enää antaan,
konkurssin koin, en haluu enää maksaa,
kevät - Kuljen Hakaniemen rantaan,
sydän ei tunne, mutta jalat vielä kantaa,
kevät - Pystynkö mitään antaan?

Sinä tarjosit salmiakkia,
minä olin hölmö, panin peliin koko elämän,
vaikka tarjosit vain salmiakkia,
minä olin hölmö, panin peliin koko elämän.

On siis kevät
Uskoin vakavaan valaan,
No pojat on poikia ne lupaa muttei palaa
kevät - Kaiketi taivas vielä kestää,
pilvet jo luin, ei sadetta voi estää
kevät - Sinua ihmistä pelkään
minä oli hölmö, otin turpiin sekä selkään,
kevät - Tosiaan ihmistä pelkään

Sinä tarjosit salmiakkia,
minä olin hölmö, panin peliin koko elämän,
vaikka tarjosit vain salmiakkia,
minä olin hölmö, panin peliin koko elämän.

On siis kevät
kuljen Hakaniemen rantaan,
tuuli ei tuule mutta sade kyllä jaksaa
kevät - Pystynkö mitään enää antaan,
konkurssin koin, en haluu enää maksaa,
kevät - Kuljen Hakaniemen rantaan,
sydän ei tunne, mutta jalat vielä kantaa,
kevät - Tosiaan ihmistä pelkään

Sinä tarjosit salmiakkia,
minä olin hölmö, panin peliin koko elämän,
vaikka tarjosit vain salmiakkia,
minä olin hölmö, panin peliin koko elämän.


Vkl, resymee  7

Varmaa eka kerta tänä lukuvuanna ku mullon läksyt tehtynä jo tähä aikaa sunnuntai-iltana eikä vast yätä myäte! Joha se koht loppuu lukukausiki…

Tapasin eile mun vanhimma ystävä. Me mentii aikonaa samalle ekaluakalle alakouluu ja oltii paris viikos kuamaa keskenämme. Se on täs välis käyny kouluu, menny naikkuu ja penikoinu pari kertaa eikä me tavata ku jotai 2–4 kertaa vuades mut sen kans on nii helppo jatkaa suaraa siit mihi on jääty et se eijo ikinä ollu onkelma. Oli kiva päivä. Se oli sitä miältä et mä näytän nii paljo enempi elävält nyt ku joulultaa et kuulemma se alkaa uskoo et mä jäänki henkii. Varmaa jäänki, mut hinta on kans ollu huikee enkä mä välttis ois halunnu tulla näi paljo kovemmaks ja kyynisemmäks. Aina ei voi valita.

Pongasin keittiös kaappii järjestelles pari toosaa kookoskermaa mikä oli menos vanhaks ja teinki sit thaikumpaa ruakaa ku siihe kyl saa menee sitä kamaa. Jälkkäriks yhellast pannakottaa pualiks kermast ja pualiks kookoskermast – tasavvarmaa ei kaloripualiskaakaa missää lähelläkää… Eijollu paskempaa vaiks ite sanonki, ja ku sitä tuaretta inkiväärii sit oli ni raaston vähä enempiki ja laiton inkiväärivettä mun paskalle nilkalle. Sen pitäs olla hyväks nivelille, inkivääri.

Katton vaihteeks Epäillyt, se nyt ei kummiskaa oo parkuromantiikkaa. (Ja se on mun kuva, sitä ei jaettu eksä kans ikinä – se tykkäs enempi hömppäkomediast ja romantiikast, mikä sinäsä on huvittavaa ku ottaa huamioo et irl se rakkaus ei sit merkinny sille paskojakaa.) Emmä siit räiskimisest nii välittäs mut siin kuvas on hianoo yhteennäyttelemist mummiälest, se jengi on niiku jonkullane ensamble ja sitäpais Gabriel Byrne on siin kuvas iha *kualSLURPSnam*

Ostin pari tähtipelakuutainta ja istutin ne uusiks. Jospa ne jäis henkii. Täti ku myi ne sano et niist tulee lohempunasii kukkii ja mä sanon et OK vaiks ajattelin et vituvvälii, merkilline on jos mulla kukkii mut se lehti sinäsä on nii kaunis et iha sama kukkii tai ei. Vast jälest mä rupesin miättii et ei helvetis se lohempunane ei kyl oo yhtää mua tai mun kämppää niiku… No, se huali on enneaikane enikeis.


Jaahas  6

Oon sit näemmä kadottanu kolmanneki askelmittari. Miks vitussa ne ei pysy mun vauhdissa ku mä en sentää oo mikää vinttikoira? Onks joku sellane merkki/malli ku saa varmuuskiinnitettyy jollai lenkillä tai ketjulla tj?

Edellinen