Blogi

Näytetään kirjoitukset lokakuulta 2009.
Edellinen

Teen kualemaa  10

Mullon nyt sellane olo et varmaa se kualema on juur tulossa. Päätä särkee iha helvetisti, kaikki nivelet särkee, silmät turpoo kii, kuanompääs on jatkuvasti tippa, oksettaa, paleltaa ja ylipäätää on The Ultima Tympee Olo™. Voi tää tietty olla se sikaräkiski vaiksemmä oo kuullu et toi syletys liittys siihe joteki. Ja nii, onha siiheki tiämmä väkee laonnu siihe sikiksee.

Ni mä haluun nyt täs sanoo kaikille adios nachos ja parhaat jakkot. Ja kiitos kaikille ku on kommentoinu joskus ja anteeks kaikilt ku mä oon joskus menny kommentoimaa.

Mau, muista sit joulukuus hakee perikunnalt se sun Lehti (paratiisi), se on se kaikist iso makkaris. Ja viittiks hualehtii et Frau saa sen eka ja groeni sen suajelusenkeli (aika itsestääselvää). Ai nii, ois tiätty aika siistii jos groeni hualehtis siit kuappaamisest, se osas ainaski puhuu nii et emo tykkää ja se muistas paremmi et mä haluun tulla käristetyks enkä mädätetyks – emo ei ehkä muista. Kuappaamine on epälemättä kotiseudul ni sunnei tarvi vaivaantuu mut sit jälest voit ilmottaa Tiädät Kyllä Kelle jos tuntuu sille. Jos ei tunnu ni ei tarvi. Kiits! *pusuttaa*

Nyt mä meen hoitaa tän loppuu. \o/


Ilosesti hammondilla… tj  3

Tänää on ollu hiano päivä. Mä oon ollu taas käsittämättömä kaunis ja viksu ja tehokas ja iha helveti hyväl tuulel. Mä jopa iha itekseni hymylin sillai spontaanimmampualisesti ilma mitää nimenomast syytä ku lähin töist ja sellast eijo tapahtunu aikohi. (Mikä ei johdu mun töist kerta mä viihdyn siä iha kohtuullisesti noi yleesä mutteijo vaa muute ollu hyvii fiiliksii parii vuatee tai noi.)

Koko päivä mä odotin et joku kertos mulle et madame, vous êtes si/tellement/vraiement chic aujourd'hui! mut kerta sitä ei loppuviimekskää irronnu keltää ni piti itte sanoo.

Lopetin alkottoma alkusyksy ja joha se alkaa olla aikaki kerta koht siirrytää talviaikaa. Kuutta eri viinii eikä niist mikää ollu varsinasesti mun viini mut seura oli hilpeetä ja einekset hyvii siin ohessa ni tulipa ryystettyy jopa sitä kammottavaa carmeneree. Mitä siihe alkottomaa taas tulee ni se eijollu erityse paha rasti. Ainoo mitä oli ikävä muutamanki kerra sen viide viiko mittaa oli calva ja kerra tai kaks ois ollu saumaa siirerille muttei mitekää nimenomasesti välttis – mut muute iha sama. Kuvittelimmä et se ois kovemmalle ottanu mut ehkä mä en sit viä oo iha kauhee alkkis.

Kirjoittaessani soi Marilyn M.: I'm through with love (leffast Piukat paikat, Some like it hot)

Kommentoi kirjoitusta

Ha  6

Mun emo kysy tänää viäks mä käyn opiskelees. Sanon et joo ja meinasin saa täst tutkinno kevääl. Se oli yllättyny ja mua vitutti. Se kysy kui kaua mä oon oikeesti jo opiskellu iha ku tot ois ollu vuasikymmen tj ja mä sanon et viime syksyst. Se oli viä yllättyneempi: toine talvi jo tulos! Sekää ei usko et mä kykenisin suarittaa jotai loppuu asti. Kukaa ei usko et mä pystysin keskittyy kauemmi ku tunni.

Ei nii et mun emo ois ikinä muutenkaa uskonu et mä kykenisin johoki mut mä aina välillä melkest uskon et tekisin tän jutu valmiiks. Vittu etton vaikee ylläpitää moraalii pitemmästi ku pual tuntii kerrallaa. Vittu et se aina kykenee masentaa mut paril eleellä, paril sanalla iha toisellai ku kukaa muu. Se tuntee mut nii kaukaa et se käy silt joteki luantasesti.


Kohtalo  1

Kävin kattoos sen Donneri kuva siit sota-aikasest vakoojast ja jäin miättii et millasii kohtaloit sitä voiki olla. Se donna oli syntyny jenkeis, muuttanu vanhempiesa mukana Venäjälle rakentaa sosialismii (ei siis ees oma valinta), joutunu leirii Venäjäl, vankilaa Suames, taas leirii Venäjäl… Joskus ihmettelee tät maailmaa ja sitä et jokkut uskoo ja kokee todeks et yksilö olis oma elämäsä herra ja onnesa seppä. Kai se voi jollei sattumalt olla tottaki mut enimmite me saadaa korjaa iha toisellast sattuma satoo.

Helppoo eijoo kellää ja kaikkii pittää ellää?


Naapuriverkosto  4

Olin tullu sulkeneeks wlani ku siivosin ja kiskon pistokkeit irti ja ku avasin läppäri ni totesin et se meniki iha sujuvasti naapuri verkkoo. Ei kauhee vahva signaali mut riittävä meilie lukemisee tai tänne postaamisee. Hmh. Mitä se olikaa ku taanno annettii käräjil sille tyypille ku loisi naapuri verkos? Neljä päiväsakkoo? Kuus? Tulee vaa miälee et jos parikymppii kuus maksaa omast liittymästää ni vuademmittaa toi kuuski päiväsakkoo tulis meitsin palkkaluakas jo edulliseks.

Hesaris oli taanno juttu mis ne ajo kaupungil ja etsi suajaamattomii verkkoyhteyksii ja niil oli hauskasii nimii ku ihmiset oli keksiny. Tässäki talos näkyy olee kaikkee, petenpaskanetti, coffeeShop, JuHanna ja ihmeellisii koodauksii. Puhumattakaa mun omast. Viime aikona sen signaali on heikentyny merkillisesti ja mä oon joskus miättiny et johtuuks se ton ZyXeli väsymisest vai mun läppäri kualeentumisest vai siappaaks joku multaki osa tehost. Tarttis köljää ne suajaukset – ne on edelleeki eksä ajolt salasanonee kaikkinee – mut ku ei jaksattas perehtyy enne ku on iha pakko.


Frakmenttei  7

Tän mä oon oppinu: ku päätä särkee jo enne ku herää ni se ei mee koko päivänä minnee. Iha helveti sama douppaa tai ei, iha sama meni ulos hakee happee tai levytti sohval. Toi särky johtuu jostai iha muust ku siit ettois ryystäny tai väsyny tai hapempuuttees tj. Ja se on iha saatanasta.

Kesämatkal oli yks uros mikä otti profimmasti kuvii ja silloli aina kaks kameraa mukana eri tarkotuksii. Niit kuvii mahto kans olla ainaski pari–kolme tuhatta siinä ku mul oli muutama sata. Mä olin utelias näkee niit kuvii ja se sano et se panee ne (tai niit, siis parhaat, tj) nettii johoki suletummalle sivulle ja se lupas laittaa mulle notulit meilii sit. Mä annon sille osotteeni sitä varte. Se meinas et pari viikkoo menee. Meni joo, ja meni kuukaus ja meni pualtoist eikä vaa oo kuulunu mitää. Taas yks luku teoksee Urokset ja niitte lupaukset. Miks vitussa mä viäki aina meen halpaa?

Miks vitussa mullon tää loputo tarve selittää ja tulla ymmärretyks? Mulle on enimmite sama vaiksei mun kans olla samaa miält mut mä en jaksa siätää ku ei mua ei ymmärretä. Ja nii mä en vaa saa lakkaamaa. Viksumpi pitäs kuanosa kii ja totes itellee et sapienti sat mut vittu piiklis vaa jauhaa. Ja loppuviimeks ymmärryst ei kuiteskaa oo.

Tulin hätistäneeks kaks kaurista liikkeelle metsäs. Jos ne juaksi johoki mis ne ammuttii ni se on mun vika.



Hajuu  3

Lauma kiinalasii Stockal Niil Päivil. Varmaa se oli ainoo paikka täs valtakunnas mis kiinalane voi hetke aja tuntee olosa melkei kotosaks?

Mä menin heräteostaa Anna Puu albumi ku oli halvennettuna. Mitää muuta en sit oikeesti ostanukkaa paitsi vähä ruakaa ku oisin joka tapaukses ostanu. Haistelin hajuvesii vaihteeks, se proju on viäki vaa vaihees. Niit on nii miljoona hajuu ja ne erot on useestikki vaa aksenttei niiku.

Siivosin edellisviikol kaikellasii kompostei ku mulle on kertyny. Kaadon kylppäri viämärii sillai rennol otteel kolme pulloo vanhettunutta haisuvettä jostai viime vuasituhannelt, kaupampäällisinä tai lahjana tulleit mikkä eijo ollu mua sillonkaa ja nyt ne haiskahti miadolle ja oudolle ja muuntuneelle ja panin ne lasipullot kiärrätyksee. Sit ku olin saanu ne liämet viämärii ni tuli miälee et helvetti tää oli ehkä kans ympäristörikos ja ehkä ne oliki ongelmajätettä tj. Paskis! Hiukka myähäne katumukse hetki. Muttei se siihe loppunu se juttu, ehei! Nimittäi ne laimistuneet liämet päättiki sit alkaa haista siä viämäris. Tai lavuaaris tai putkeseinäs tai jossai. Ja sitä löyhkää on nyt ollu pari viikkoo mun kylppäris. Enää se ei onneks tunge siält ulos… ja sisälki voi taas jo hengittää.

Ehkä mulle tulee ymmärrys näis asios joskus. Ehkä.

Hoya! australis onki vääntäny yheksät nupputertut. Nyt voi vaa toivoo ettei ne kukat haise iha helvetisti ja kauheelle niiku carnosa kukat. Ekat aukee melki mikä päivä vaa. Jänskättää!


Kivi ruuas  8

Tänää kävi sillai tyhmä sattumus et mun ruuas oli kivi ja mä siis ongin sen suust siihe tarjottimelle ja ihmettelin äänee. Se eijollu siis mikää vitu pikkukivi vaa sillai jyty kappale ku sun sormempää misson kynsi kokonasena. Mä ikääku näinki sen siä risotos tai votevö se mössö sit oliki muttemmä ajatellu ettei se ois syätävää vaa et se on niiku paistuneempi kappale siä joukos. Just.

Ei menny hammas, ei tullu kriisii. Me töllättii sitä murikkaa koko pöytäseurueel ja kaikki oli et no huhhuh ja sun pitää reklamoi tost. No kyl mä olin meinannukki sen esittää sille tarjolevalle ja rahastavalle donnalle muttemmä ikinä kauheesti jaksa reklamoi. Vitut siit ikinä mitää hyätyy on.

Ni mä sit kiikutin sen sille donnalle ja se sano kans et huhhuh ja ompa iso! ja ompa hyvä ettet purassu. Ja sit se kiikutti sen keittiöö jollei kokkaavalle henkilölle ja mä oivalsin ettennollu ees kuvaa ottanu siit möhkäleest.

Ja tää oli se vähäne episodi kaikkinee mut mua ihmetyttää viäki paitsi se kivi siä ruuas ni se donna: se oikeesti ei ees pahotellu. Saati et se ois tarjonnu jotai hyvityst (mitä mä en kyl oottanukkaa mut osa pöytäsurast olis ollu sellase kannal).


Irti addiktiost  4

Harkitsin tos aikasemmi et lopettasin käpälärauda liittymä ja ottasin jonku halpispripeidi. Eijois mitää kiinteetä menoo eikä soittelis mikkää vittu mainostajat ja kaupparatsut. Se riasa ois et pitäs ilmottaa uus numero tutustolle mut aika rajalline määrä mullon ilmotettavii kirjattuna ylös käpälärautaa. Nyt mä totesin et mitä suatta. Voimmä vaa lakkauttaa sen liittymä ja nakkaa koko rakkinee sorsalinnulle. Panin kii jokune päivä sitte eikä oo kaipuuta ollu viä. Siis sitäkää riippuvuutta eijo enää! Ja oli sentää aika ku mä elin luuri korvas…

Alkottomal oon ollu nyt kolme viikkoo ja viime viikol oli yks ilta ku teki aika helvetisti miäli calvalasillist mut siin se sitton ollukki. Enkä sillokaa antanu periks. Tarkotus on pitää viä kaks kokokuivaa viikkoo ja kattoo sit mitä jatkos tapahtuu.

Ja Sitystäki oon aika hyvi päässy eroo. Kyl tää tästä. Kaikki mihi mullon ollu joku riippuvuussuhde on PUFFF! kadonnu taivaa tuulii. Oonko mä nyt sit joteki terveempi ja tasapainosempi? Vitut oon. Ei vaa enää kiinnosta yhtikäs mikää.

Edellinen