Blogi

Näytetään kirjoitukset toukokuulta 2011.

Post festum vaihteeks  2

Oli perstaina vapaapäivä ni vaihdon kesät piiklemopiilii alle. Vihdostaviime. Muttei nii eritysemmi ollu tullu ajeltuukkaa viime aikona ni ei sennollu nii välii. Vappuna kyl nyt sit tuli kulettuu ku oli ne kesäkki.

Ja kerta oli vapaata ni tulin sit kattoneeks ne Hääkki. Ekat mitä oon vaivaantunu telkust kattoo. Kaikist hupane oli must se mimmi siä palatsiaukiol ku piteli kaksin käsin kylttii mis luki et Marry me, Harry – siin kohtaa muaki huvitti. Mainostaa voi monellai.

Tähteet on vittumasii. Oon yrittäny jua pois talvist porttii (valkeeta, punane eijoiskaa enää henkis avatus pullos) mikä oli unohtunu kaappii mut totuus on et se on kamaa mitä jua talvel eikä se istu enää tähä epätalvi-sesonkii.

Sen sijaa. Mä en tiä mitä oikeesti pitäs ajatella tost Sity rankkauslistast. Mä enno vittu ees kirjottanu kuukautee ja aina vaa mä roikun tua. Ehkä se onki se vika? Pitäs sualtaa jotai hevompaskaa joka päivä et pääsis pois siält? No, ehkä sitäki vois koittaa taas. Ehkä se ei vaadikkaa ku tän yhe tekstimpätkä.