Blogi

Näytetään kirjoitukset huhtikuulta 2009.
Edellinen

Ihkui asioi  1

Mä nii rakastan kokouksii. Tänääki päässy osallistuu kahtee, voi onnee. <3
Vitut on. Eka eijollu erityse kiinnostava ja ihmiset vittuili toisillee kärttysästi (vaiks tiätty kokoustekniika puittees sillai sivistyneesti) eikä kukaa halunnu tinkii mistää omistaa, toka oli hämmästyttävänki hyvähenkine eikä kukaa kinannu vastaa millee vaiks kyse oli isost rahast ja ainoostaa mä mokasin pari kertaa.

Päivä hyvä uutine: vihdonki me ilmesesti saadaa uudet ikkunat tähä taloo mis mä asun. Lopulline päätös toukokuus mut nyt näyttää ylihyvälle. Vähänks mä oon oottanu tätä päivää! Enerkiakulutus tulee laskee draamallisesti ja se on hiano asia, ja mä voin ehkä jopa istuu talvel olkkari sohvas ilma vilttii ympäril ja se on ehkä jopa viäki hianompi asia.

Sain A-kaupast roseekuplii – kiits sons! Vedän kuplakalsarit huame ja se vapust. Ha, no ei vaiskaa: huame mä siivoon ja leivon ja villgud pesen pari ikkunaaki. Se on siis niiku lomapäivä eikä yhtää liika aikasi taaskaa ku on alkanu pääs naksuu taas liika tiuhaa. Okei, tää on ollu taas helveti huano sesonki, ehkä mä saan taas jonku kiärtee poikki huame ja rupeen viäki ihanammaks ja kaupa päälle onnelliseks. Tai ees vähä vähemmä ohimolohkost väsyneeks. Tj.


Sikaflunssa  8

Mä oon kuulemma aika sika koirakseni ja minkäs sille, mut vittu ku must tuntuu et tää aivastelu ja nuhimine vaa yltyy mitä keväämpää tulee ni oon alkanu epällä et jos mullon sit toi sikaflunssa kans. Paska kyl sekää ei kuulemma kaikkii tapa ni ei voi siihekää luattaa.

Oon koittanu pysyy vitamiines ja syä vihanneksii ja hedelmii. Eile söin kokonase ananaa, tai vittu se kokonane ollu, oli sit alkanu toisest pääst pahentuu ja siit meni aika iso osa sit roskii et sikäli paska keikka. Mist noist tiätää ku niisson tota kuarta? Enikeis, sit oli huulet kihelmil ja turvoksis ku muutama päivä paremma nualeskelusessio jälest et vähäks niiku oli hapokast.

Oikeesti varmaa tarttee rupee vetää jotai antihistaa. Vitut.


Ähhhh  4

Haluunko mä oikeesti tiätää. Enno iha varma. Siis mä oon kyl suht notkee mut… Ähhh. Miks vitussa mä löysin korvikse pikkareist, sellase koukullise versio? Se oli jääny kii pitsehi sisäpualt. Mun oma korvis. Mun omis pikkareis. Niiku et jos ees jonku toise. Ähhhhh. Ei vittu. Kumpiki aivosolu lomal vappulomal jo.


Luantohavanto  4

Istun pikkemmästi yhe lätäkö rannas kattoos ku sammakot kuti. Tai oikeestaa mä siis kuulin ku ne kurnutti ja näin ku ne simmas siä lätäkös ja hässi siin rannas mut kutemine on kai vuaros vast jälest.

Vois ajatella et sammakot on onnekkaampii ku meitsi ku niillon merkittävii ja lähesii suhteit. Vitut on. Sammakot on oikeesti helveti nuiluu jengii, iha kualleit tunne-elämältää ja ainoo mitä ne miättii on se nussimine ja suhteist viis. (Terkkui vaa, Saku!) Luantolehdest luin joku vuas sitte et vallankaa sammakkokoirail eijo mitää estoo panemisis, ne ei piittaa ees lisääntymisest ja ne voi joukkoraiskaa naarait hengiltä – ne on siis samallasii ku ihmiset. Ei pahalla mut koirat on parempii. Jossoon erehtyny ni saa korjaa mut ikinä enno kuullu et vastaavaa ois tapahtunu narttukoiralle.

Nii et oikeesti sammakot on onnekkaampii ku meitsi mut vaa siks ettei ne funtsi muuta ku panemist ja täts it. Ne ei tuntele, ne ei kaipaa kosketust, ne ei etsi syvällist yhteyttä toisee. Vittu mä halusin olla sammakko.

Muit luantohavantoi viikollopult:
– 17 mopoo tuli samas letkas vastaa tiäl
– sinivuakot ja punavuakot kukkii täysillä, valkovuakot ja kiurunkannukset on alkanu
– sinitiane siivos kämppääsä hiki pääs, kirjosiappo on tullu maisemaa

Kirjoittaessani soi Johanna Iivanainen & Eero Koivistoinen: On Suomi kaukana pohjoisessa

Kommentoi kirjoitusta

Reaktioi  7

En tiä oonks tullu vanhol päivil allerkiseks mut vittu ku tänä keväänä on silmät särkeny ja vetistäny tosi piinallisesti ja iha toisellai ku tavallisesti. Oisko tua ilmas viä enempi kaikkee paskaa ku normisti? Nyt oon vihdonki löytäny silmätippoje autuutukse ja huamannu et ku aamul panee tipa linssii ni ei pursuu niiku suihkukaivo töihi mennes ja se on helveti hianoo ni ei tarvi heti kiillottaa kuanoo uusiks ku pääsee töihi. Säästyy aikaa. Iltapäiväl tai illal niil tipol eijo mitää tehoo (ja seki on aika mystist kyl) mut aamusi selkeesti on. Ja lisää allerkianappii naamarii?

Iltasel mun koppii tunki sätis joku viaras uros ku rupes tekee tuttavuut sillai flirtimmästi. Mikäs siin. Muutama laini vaihdettii ni tää alko esitellä naismakuusa ja kerto olleesa jossai pileis missoli ollu Tukiaset ja vallaski kuulemma se nuarempi oli ollu pantavannäköne. Tarttee sanoo et tää mykisti mut. Siis vittuuko tyyppi mun kopis tekee jos – ? Okei, ei kuulu mulle. Mut kandes kyl miättii millasii asiot ittestää sanoo ainaski jos meinaa vonkaa viä sejjälkee. Kuka itteesä kunniottava narttu halus muka tulla millää tasol verratuks niihi siskohi? Asetetuks samaa katekoriaa? Ees ajatella niit donnii just ku tekee tuttavuutta jonku kans? No ei helvetti.


Kiitti vitusti  8

Kyl taas alonki helvetisti arvostaa kansanedustajie tyätä! Toimikunta päätti siis suuressa viisaudessaa et vastedes jokane talous Suames maksaa telkkarilupaa 175 oravaa joka vuas.

Piikleks: jossoot luuseri ja sinkku ekkä oo onnistunu onnellisesti pariintuu ni hahha! maksat kaksinkertasesti sen ku onnelliset! Jos sun tulot on alle 10 000 vuades maksat saman ku nää liliukset mikkä tianaa nelisatakertasesti. Mun kaltane yksinasuva prole ku ei ees omista telkkarii saati et kattos sitä ni maksaa vittu pennillee sama raha asiast mitä ei käytä ku nelihenkine perhe misson kahel teinil omat toosat ja vanhemmil viä yks.

Helvetti ku reiluu! Ja nää tyypit on viä vakavissaa onnellisii et ompa hiano ratkasu! Voi vittuje kevät ku on kusipäist touhuu. Tää se on oikee tasaveroje tasavero!

Ois ny vaikka sit lisätty se verohi per lärvi jos kerta on pakko maksaa siit mitä ei tarvi. Vittu.


Sisustustaulu  6

Mä näin ruakiksel ku kävin kaupas ni yhes näyteikkunas helveti hianoi isoi valokuvii. Sellasii ku otetaa makroi jostai silmust tai parist terälehdest tj, kyllästiät. Kuvaaja näky olee sellane ammattilane ja jonku taso taitelija minkä joulukorttei mä oon laittanu useempana vuanna – kai mä sit vaa tyksin sen tyylist. OK. Siin ikkunas luki et niit sisustustaului saa ostaa.

Vittu tää jäi taas kaivaa mua. Mitennii jokkut taulut on sisustustaului ja jokkut muute vaa pelkkii taului? Onks ne sisustustaului ku ne on valokuvii ja jos ne olis akvarellei tai krafiikkaa ni ne olis vaa taului?

Mullon muutama kuva kotona seinäs ja mä oon aina ajatellu et ne on taului ja kuuluu niiku mun sisustuksee. Onks ne siis sisustustauluja? Ja jos mä paan ne kaappii tai vaiks kaapi taakse näkymättömii ni sit niist tulee pelkkii taului vai? Et jokkut helveti kalliit maalaukset mikkä on kassakaapis eijo siis sisustustaului ku ne on vaa pelkkii tavallisii taului?

Oudoo.


Aamuilo  4

Picture this: sitä herää aamul ku joku herätysvehje moikuu, kiskoo ittesä sängyst vessaa pesee naamaa ja kusauttaa, rapsuttelee hiukka kroppaasa jostai kohtaa ja jaiks! onki käpäläs katkennu kynsi mikä on silkkaa särmää. Voin kertoo et vittu sillai herää nopeesti! Tai ainaski aukee silmät…

Mihi se kynsi oli jääny ja mitä mä oon puuhastanu yäl ni sitä mä en tod tiä – tapetit on ainaski seinis viä ja lakanaki patja pääl. Sitä katkennutta osaa ei löytyny ees päkiäse alta vaiks siinäki luulis olee hyvä särmä ja terävät esineet yleesä löytyy sillai. Helveti kumma juttu, ohittaa taas mun kummaki aivosolu.


Viarait valtoi  4

Tehtii eile (flattis ja mä) talkootöit nahkis-ystikse ja NATO hyväks. Aika helveti ällistyttävää, mä ennois ikinä uskonu et piiklet on NATO-yhteesopivii. (Tai sit se on jotai mitä sanotaa ystävyydeks ja solidaarisuudeks, joo, se kuulostaaki jo enempi piiklelle.) Vaivampalkkaa saatii mukilline pussiteetä ja sämppäri. Sämppäri oli jees.

Jälest me käytii flattikse kans kattoos Sinebrychoffi japskinäyttelyt (oli hyvät, makso vaiva & suas lämp) ja miätiskeltii viä ryypillä niskavvalkasuu ja hampatte mustaamist entisvanhase japskinaiskauneude perintette mukaa. Vitu oudoo vaiks tavallaa lookist kai – tai siis mä ymmärrän viä sen niskavvalkasu (ku sil saa hyvä kontrasti mustaa tukkaa vaste ja kais se kimonokauluksest vilkkuva niska sit voi olla hyviki eroottine osa anatomiaa) mut miks ne hampaat piti mustaa? Tavallaa siihe fiiliksee sopi hyvi et sit tervu kilautti ja ehdotti et mentäs sen lempparikiinalasee ja sit me syätiiki nelisi (flattis, tervu ja mä ja nahkis ku ehti paikalle) hyvi.

Tänää oiski sit toi Karhus-Timo käymäs. Tarttiskoha se ylimääräsii käpälii mihi? Ja tarjoskoha se sapuskat.

Edellinen