Armotettu kämmääjä

  • piiklenarttu

Kämmäsin vaihteeks ja hukkasin merkillisel tavalla läppärist valokuva-arkistot, valokuvaohjelma, kaikki kuvakansiot. Kone sano et sä et voi avaa ohjelmaa kerta kuvat mikkä sullon siä on tehty uudemmas versios ja sun pitää eka päivittää koko kuvakirjasto mut sitä päivistyst ei taas voinu tehdä kerta vanhemmaks ei ilmesesti saa päivittää ja seuraava nootti oliki et sun pitää päivittää ohjelma ja paras ku hakisit uusimma päivistykse. Toki toki. Sit ku hain ni se ilmotti et sä et voi päivittää täl uudel päivistyksel ohjelmaa mikä on noi helveti vanha ku sullon koneessas.Vittu ku väsyttävää. Mä pengon ja etsin muutama illa viime viikol ja vkl ja nyt yäl ku mä valvon vaihteeks ja funtsin tätäki ni mä totesin et se on treffit hualtomiähe kanssa.

Joo se oli oli erityse ihana uros. Se räpläs kymmenise minsaa mun läpykkää ja selitti mulle koko aika mitä se duunas iha niiku mä oisin vittu mitää ymmärtyny muka ja voilaa: taas oli ohjelma, taas oli kaikki kuvat olees. Eikä se ees velkonu siit mitää.

Paitsi et kaikki mun hianot kansiot oli tiposentiässää. Eli mä rakennan niit uusiks x+n iltaa taas vaihteeks mut nyt mullon kyl helveti hiano idea millai mä rakennan mun varmarit nii et kaikki rakenteet säästyy ens kerral. Ehkä. Tarttee kokella. Ja tarttis vaa jaksaa siivoo konettaa välil nii et noi tiadostot ois enempi järjellises asennos muuteski.

Elämä vois kans olla järjellisemmäs asennos noi muute. Mä ennoo taaskaa nuksunu muutamaa yähö ja iha ihme kamaa velloo aivos. Toine aivosolu on uiskentanu jostai joulukuu alult asti sellases romanttises vaaleempunases hötöhattarausvas milleijo mitää katetta eikä suuntaa IRL. Sellases ikäväises kaipaannukses mikä eijo ees silkkaa puutetta ku vaa niiku romantiikannälkää mikä iskee yleesä johoki muuhu aikaa vuadest. Ei helvetis sen kuulu velloo keskitalvel. Mut nii, eijo elämä siis mitekää järjellises asennos.

Ehkä mullon kakkostyypi diapeettes. Se selittäs miks koko aika väskättää. Ei jaksa kiinnostaa nii paljo et menis kysyy varsinkaa ku mullon nyt siis uus tyätervis ja pitää taas alottaa alust kaikki historiasa jos sinne menee.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:39

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus