Hajuu

  • piiklenarttu

Lauma kiinalasii Stockal Niil Päivil. Varmaa se oli ainoo paikka täs valtakunnas mis kiinalane voi hetke aja tuntee olosa melkei kotosaks?

Mä menin heräteostaa Anna Puu albumi ku oli halvennettuna. Mitää muuta en sit oikeesti ostanukkaa paitsi vähä ruakaa ku oisin joka tapaukses ostanu. Haistelin hajuvesii vaihteeks, se proju on viäki vaa vaihees. Niit on nii miljoona hajuu ja ne erot on useestikki vaa aksenttei niiku.

Siivosin edellisviikol kaikellasii kompostei ku mulle on kertyny. Kaadon kylppäri viämärii sillai rennol otteel kolme pulloo vanhettunutta haisuvettä jostai viime vuasituhannelt, kaupampäällisinä tai lahjana tulleit mikkä eijo ollu mua sillonkaa ja nyt ne haiskahti miadolle ja oudolle ja muuntuneelle ja panin ne lasipullot kiärrätyksee. Sit ku olin saanu ne liämet viämärii ni tuli miälee et helvetti tää oli ehkä kans ympäristörikos ja ehkä ne oliki ongelmajätettä tj. Paskis! Hiukka myähäne katumukse hetki. Muttei se siihe loppunu se juttu, ehei! Nimittäi ne laimistuneet liämet päättiki sit alkaa haista siä viämäris. Tai lavuaaris tai putkeseinäs tai jossai. Ja sitä löyhkää on nyt ollu pari viikkoo mun kylppäris. Enää se ei onneks tunge siält ulos… ja sisälki voi taas jo hengittää.

Ehkä mulle tulee ymmärrys näis asios joskus. Ehkä.

Hoya! australis onki vääntäny yheksät nupputertut. Nyt voi vaa toivoo ettei ne kukat haise iha helvetisti ja kauheelle niiku carnosa kukat. Ekat aukee melki mikä päivä vaa. Jänskättää!

Kirjoitettaessa soi Anna Puu: Kaunis päivä

3 kommenttia

Rujokki

11.10.2009 20:07

Jos soon posliinikukka niin varmaan jo haisu tuntuu? Meinaan että on siinä niin vahva tuoksu että tulee jo ulko-ovella vastaan?

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

piiklenarttu

11.10.2009 20:49

no nyt on lemuu joo! kuus ekaa terttuu on osittai auki ja huame varmaa kokonaa… ja tosi on et tää on yhtä vahvaa ainetta ku carnosa haju :/

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 10:45

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus