Juanikasta

  • piiklenarttu

Mä en haluu tiätää leffa juanta etukätee, en ainaskaa kauhee tarkkaa. Väistämättä tiätty jokseski joka kerta tiätää jotai ja sen takii sitä rupeeki kattoo mut mua vituttaa aina ku joku ns kriitikko kertoo ylimääräsii yksityskohtii ja liika tarkkaa. OK, oma vika, ei pitäs ikinä lukee arvostelui enne ku jälkeepäi ni sit voi olla eri miält tai nyäkytellä tyytyväsenä et tälleesti mäki sen ajattelin muttennois osannu muatolla noi nätisti. Mä enno kauhee hyvä muatolee mun ajatuksii aina mut hei! sentää mullon näi ihkusti muadokas kroppa! No enikeis.

Tulimpa sit vaihteeks lukeneeks ton Lothar-isännä plokii ja se kerto kaheki viimisemmä leffasa juane just nii tarkkaa ettemmä voi kuvitella et yhtää ketää enää kiinnostas lataa niit netist itellee tojjälkee ku joka nytkähdys on tiados. Mustton mysteerillist et se halus ite kertoo ne noi tarkkaa. Ilmesesti tollast pornompaa kamaa markkinoidaaki just nii? Ehkä se on se juani? Mullon yks totaaline kulttuurigäppi siinäki kohtaa. Joskus ihmetelly ettei kukaa entine uroskaa ollu mun tiäte kiinnostunu siit kamast siis ettois kateltu yhes tj muttemmä muista sitä myäskää koskaa kaivanneeni tai peränneenikää et mitäs kattelet ilma mua. Oli vaa sitä omaa kotiviihdettä.

No kerta pääsin tänne asti ni voin samaa rahaa ihmetellä toistaki plokii mis hottis misu kertoo hankkineesa 43 orkkuu yhtenä ja samana yänä. Mustton mysteerillist et se halus ite kertoo ne noi tarkkaa. Jos ajatellaa et se olis kirjamellisesti tottaki viä ni mä en voi ku ihmetellä et mite jollai voi olla nii helveti tylsää ees iteksee räplätessää et jaksaa ja viittii laskee tonne asti (olikoha sil laskuri?). Saati jos silloli joku sura siä! Mut tän kupleti juanta siis ei kerrottu nii paljastavasti eli juttu jäi kiinnostavammaks.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:41

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus