Kipeit koipii, mustii sukkii

  • piiklenarttu

Huanompi takakoipi meni taas alta vittu ja pyllähdin perseelleni jalkakäytäväl. Joo ei sattunu mitekää ihmeesti, hyvi se koipi rullaantu alta eikä ollu ees märkä ja kurane katu – ainoo mikä vituttaa on et tulin istuneeks veskampäälle ja silmälasikoteloo tuli jostai nuilu naarmu. Ja sormus naarmuttu. Mut tollane toi ny sit on, toi koipi: vittu siihe vaa ei vois luattaa yhtää.

Omenapuustaki oon sit pudonnu pari kertaa, toisel kertaa aika sillai tasajalkasesti ja siististi mut toisel kertaa tulin alas omppukori kans ja koitin niiku varjella nii omenoi kössähtämiselt ni vetäsin päi sitä sähkötolppaa ku on puutarha nurkas. Vittu mä oon kans yks urpo. Tais niukahtaa jotai seläs ja sit oli niiku molemmakki takakoivet taas kipeenä. Et kyl kandeis urhella.

Flattiystis kenkäs uroksesa lauantaina. Se uros oli mustis jo aikasemmi mut ku flattis vaihto urosvaltasempaa tyäpaikkaa ni ne mustat sukat muuttu niiku vakioasusteeks. Mä ennois halunnu uskoo mut joo: se meni nii pitkäks et flattis löys sattumalta ja vahinkos kuuntelulaittee kotootaa. Siis oikeesti. Ei vittu! Flattis ajatteli eka et no Supo perkele, mut kyl se aika pia sit oivals mist oli kymysys. Mä taas sanon ekana et vittu toi on laitonta ja rikollist mut ystikselle se oli sit jo sama, se suhde oli passee ja uros oli jo kertonu senki, mis siä oli toine kuuntelulaite. Kuusko vuatta ne oli yhes ja kihlos ja sit luattamus oli tollasel tasol. Eiks tunnu niiku oma koti ois raiskattu ku ei voi rauhassa ees piarasta makkarissaa ilma et se kuullaa muualla? Mätkimine on perseestä ja toi on must niiku psyykkist mätkimist.

Mä oon tehny kaike vääri omis suhtessani mut helvetti mustis enno ikinä ollu, tai juur vähä kerrallaa ja vähä aikaa ja silloki ns. aiheest. Munnon pakko sanoo et tontapane menee mult iha helvetisti ohi ymmärrykse.

Kirjoitettaessa soi Marianne Faithfull: Falling From Grace

3 kommenttia

V.C. Mikko

28.9.2008 22:15

Mun äitee käväs Tyksis leikkaukses ja tulos oli vasen kinttu hermoa n.5cm kualios, eli nysseki kompuroi alvariins ja enne leikkaust se oli torellinen tarmonpesä, nii nykku se ei enää pääs liikkeel semmottos ku enne, ni se o sil tosi paskamaine juttu!

Mustis o sairaus, eikä semmost pitäis olleskaa ymmärtää, mut ku ei siihe ol olemas mittää parannust, niinne vaa sekoilee ja pilaa toiste elämä siin samal. Onneks niist pääsee eroon, jos ei muuten, niin sit ne hullut tappaa ja taru päättyy semmottos omalt kohralt! :o(

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

piiklenarttu

29.9.2008 08:12

paskis :/
kai mäki sit oon vanha akka joo, mut on tää kyl perseestä

mä nyt haluisin uskoo et toi loppu eikä tuu mitää tollasii jälkiepisodei ku sä povaat! flattis sit soitti poliisillekki ja keskusteli siit kuuntelimest ja kylhä se rikos on mut nähtävästi siit nyt eijo mitää seurauksii toistaseks – jos se uros nyt ottaa järje kätee ees täs kohtaa

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 10:55

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus