Kuulokemiäte

  • piiklenarttu

Ämpärisoittimest alkaa hajoo kuulokkeet. Tai ei niikää ne nappiset ite mut soittimee kiinni tuleva liittime tyvi ja sitä myäte piuha sit. Mä oon vähä kahde vaiheel pitäskö hankkii uudet vai tarkottaaks toi vaa sitä et koht se ämpäri on itekki vainaa eli ettei maksas vaivaa. Mut on se niiki et ku toi ämpäri vainaantuu ni mä hankin uudemma kerta mä oon nii elääntyny siihe kii ettemmä haluu enää olla ilma. Ni sit ois ne kuulokkeet jo eeltä enikeis.

Toine juttu on sit et millaset ne kuulokkeet olis. Pitäskö hankkii jotai parempaa ku korvanapit, jokkut ku jää päälle ja jopa niiku eristää ulkopualist ääntä. Maksaaks se vaivaa ku ämpäri äänentoisto on kuiteski mikä on? Ja ku kuiteski lähtee lenkille ja ympäristös on aina hälyy enempi ja vähempi nii ettei siä mitää huippuhifii vaativaa klassista kukaa kuiteskaa kuuntelis. Ois kiva ku ois joku sanoo ees jonkullase näkemykse mut ainoo ku sanoo on toi mun kesäisäntä ja se nii rypee materias et mä en jaksa ottaa sen juttui vakavasti.

Ei nii et mä tarttisin tukee näi järisyttävä valtava päätökse tekoo… mut ois kiva jos vois jakaa jonku kanssa arje pikku tyhmii asioi.

Kirjoitettaessa soi The Doors: When the Music's Over

2 kommenttia

piiklenarttu

20.8.2009 08:07

okei, kiitos!
(mut siis vaa mustana saatavis, hmh)

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 10:45

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus