Lehdellukuu

  • piiklenarttu

Tavasin tos jonku islantilase panki lehtee ku lykättii mulleki vkl, mahtoks olla nimeltää Glittnir vai mikä. Koree lehti, kaikkee on. Ne oli tekemäs lukijamatka Abu Dhabii ja Arapiemiraattehi tutkimaa paikallisii rahotusmarkkinoita tj (kauhee kiinnostavaa joo). Mut se mikä enempi kiinnitti huamioo oli se juttu Tiimarista. Pikkutyttöje krääsäparatiisi oli tiämmä avannu neljänne kaupa Pualas ja siin jutus kerrottii et Tiimari valikoima uppoo nimenomaa pualalase ylemmä keskiluaka sisustusmakuu. Siis niiku mitä vittuu? Onks oikeesti siä ylempi keskiluakka jääny krääsää vaille vai onks Tiimaris kokonaa erilane ja tosi Tasokas valikoima Pualassa (toisin ku Suamessa)? Onks suamalaset nii juntteja et niille ei maksa myydä ku hajukumii ja muavista tilpehöörii? Miks mä enno ikinä nähny Tiimaris ketää mist ois tullu mulle miälee joku ylempi keskiluakka, must ne väet siä on aina ollu yhtä proleja ku mäki? Mitä mä oon missannu?

Tämpäiväses Hesaris oli juttu siit mite pitää suhtautuu tyyppii ku on kokenu kriisi. Totesin et mä oon näemmä kokenu kriisi vaikkemmä tajunnu sitä nii nimittää. Elokuus mä olin shokissa ja kuul ja kuvittelin et hyvihä tää meni ohi. Syyskuus joskus alko tää mitä ne sanoo reaktiovaiheeks ku on vihane ja tuskane ja kaikkee paskaa ja sen jutu mukaa sitä kestää jokune viikko. Ehkä se menee sit ohi joskus likiaikona? Vois toivoo ainaski. Sit pitäs olla sejjälkee joku "tyästämis- ja käsittelyvaihe" ku voi kestää melki mite kaua vaa. Paska juttu. Tää ei siis ilmesesti lopu ikinä.

Kirjoitettaessa soi The Beatles: A Day In the Life

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:13

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus