Löysä päivä

  • piiklenarttu

Vapaapäivä eikä mitää pakollista. Sain nuksuttuu kohtuullisesti mut näin vittu iha ihme unii. Olin esmes shoppaamas jossai yyberkalliis putiikkikauppakeskukses mun anopi kans – se oli sellane akka mist vanha raha haisee ainaski kilometrii… (Sääli etten nähny millane se mun siippa sit oli ;P) Tää tuli mulle miälee ku venasin Stockalla kassalle ja kaiuttimist tunki et Diamonds are a girl's best friends, Miss M. siis tiätty. Mikskähä mulla eijo livenä ikinä sellasii releit ku unes? Ai niijoo, mähä olenki prole oikeesti.

Sain vihdosta viime varattuu taas aja lääkärii. Se johtu kans vapaapäiväst, ja sit siit et ystävätär potki mua tekee sen. (Kiits hani.) Ilmesesti mä en enää saa tehtyy mitää ilma eri käskytyst. Ehkä se on osa tätä oireyhtymää tai ehkä se on osa mun huanoo luannetta.

Luisun sushille ja sit ku olin tehny tilaukse mua alko vituttaa seki. Mä opetin eksä sushille ja siit tuli kans joteki yks Niit Juttui. Vittu. Miljoona asiaa mis on sen urokse leima jossai kohtaa. Oikeesti kaikki keskeset asiat mun elämässä. Mä en enää osta ees mustaa appenzellerii juustotiskist ku eksä nimes sen paimenkoirajuustoks ja se kulki sil nimellä nää vuadet ja mee nyt sit ostaa sitä. Muistamatta. Olis nii paljo helpompi jos vois saa muistimmenetykse joululahjaks.

Kirjoitettaessa soi Johanna Iivanainen: Rakkauden rikkaus

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:10

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus