Nysv nysv

  • piiklenarttu

Viikolloppu ja hiano ilma ni mitä mä teen? Vittu joo. Istun sisäl ja teen töit. Enkä ees kotitöit itelleni vaa huanopalkast sivuduunii veroprosentil 40. Joskus sitä ei voi ku ihmetellä millast hommaa voi suastuu vapaaehtosesti painaa. Vittu musson varmaa joku idiootti hyväntekeväsyyskeeni emompualt perittynä ku ei osaa sanoo riittävä uskottavasti EI.

Alotin ysimpintaa, nyt jo kypsää ja pidänki piäne pikniki sohvalla. Nam nam: kauraleipää, välis salaattii, savupallasta ja kermajuustoo. Miätin tot salaattii pestessä et ku tein tos viikol sen hiilijalajjälkitesti ku on Hesari sivul ni siä kysyttii mitä syät. Jos söi lihaa ni tuli heti helvetisti miinuksii (ja juusto on samallast tappokamaa tiätty, niiku muutki maitotuatteet), ja jos syä salaattii ni kysyttii et ostakko vihanneksii ja hedelmii myäs sesongi ulkopualella. No totta helvetis ostan! Mitä täs valtakunnas ylipäätää muka vois syä joskus tammi-helmikuus jossei syä lihaa eikä kärsi ostaa kasvihuanevihanneksii tai eteläafrikkalasii appelsiinei? Pilkkisärkee kotijärvest? Joo: koko Suame ja vallaki suamalaste olemassolo on ekolokisesti nii vääri, nii vääri. Koko valtakunna sais lakkauttaa ja jättää hyttysille ja talitinteille.

Halivilivoo. Kiskon taas perseeni täst sohvast ja lakkaan ajatteleest liikaa ku ajattelemine ei muutekaa sovellu mun korvievvälille. Mukavampaa viikolloppuu kaikille muille!

Kirjoitettaessa soi Prokofjev: Romeo ja Julia (Gergijev/Kirovin orkesteri)

2 kommenttia

piiklenarttu

22.11.2008 11:19

on se nätti joo – mulla se on vaa alistettu lukuhommie taustamuzakiks viämää huamioo asunno ulkopualt tulevist äänist mikkä hajottaa keskittymist

enempiki naturalistine selitys :P

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 10:53

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus