Palasii

  • piiklenarttu

Kävin apteekis hakees dopingia lisää ni ehkä tää elämä taas paranee hiuka. Huomenna ehkä jo parempi? Jee. Muutaki hankittavaa olis: pitäs järkkää synttärilahja a) emolle b) kummituspojalle. Ei mitää ajatusta niiku ei yleesäkää. Kummituspoika täyttää jotai, mitä, oisko 11 hyvää vuatta kasas?

Mulloli deitti kerrassaa neljä urokse kans täs iipee. Yks hupane, yks asialline, yks hyvännäköne ja yks karju – ammattilasii kaikki. Karju oli pual tuntii myähäs, piti harrastella niitte toiste kans siiheks… Se eijollu must kauhee loistokas alotus meiä tulevaselle rempalle – meinaan et vittu jos remppaajat on aina myähäs ni ehtii talvi tulla enne ku ne ikkunat on kuasis – mut nyt näyttäs sille et se sentää aletaa.

Matkatoimistoki on lähestyny. Mä ehdin jo elätellä ajatust et se koko keissi ois ollu painajasta ja poissa päiväjärjestyksest. Kattelen tät viisumiankeettii ja ihmettelen mitä helvettii pitäs arpoo sen täytteeks. Aikaisempien Venäjällä käyntien määrä? Edellisen käynnin päivämäärä? Mist vitusta näit muka voi muistaa? Pitääks joku päiväkirjaa matkostaa et tiätää mis on ollu ja millo? Joo anteeks vaa mut en ainaskaa mä. Indeksi ja turistiryhmän nimike? Mitä tää ees tarkottaa? Selvitys vakuutuksesta? Oikeesti, voi hyvä helvetti. Ja mitä täst hyväst saa: viikko vittumast kärvistelyy Karjala puskis. Kreit.

3 kommenttia

Kaarin

15.6.2009 19:20

Ooks sä sitten se pummitäti?

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

piiklenarttu

15.6.2009 20:44

eems, vähäst on sunki päivä pelastettu :o

kaars joo voimmä ollakki, enempi mä oon kummitustäti :P

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 10:47

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus