Puhtaat valkoset lakanat

  • piiklenarttu

Mulle oli yllätys tajuu et pussilakanakki on kulttuurine kymysys. Siis ei se ettonks pussilakana vai ei vaa se et millane se pussilakana on. Okei oommä tiätty itekki nähny jossai mais sellasii lakanoi misson iso pyäree reikä keskel päällispualta ja se peitto pujotetaa siit sisää ja jokane näkee mite kaunis ja hohtavakankane ruusutäkki sullon siä sisällä. Mut se oli mulle yllätys et ku on tollane tavalline alalaidast aukinane pussilakana ni joka paikas eijokkaa sit niit kädenpujotusreikii siä ylänurkis et sais kiskottuu sen peito sisää. Mulle on väitetty suarastaa et se ois suamalane fiksaatio et pitäs muka saa käpälä sinne lakana sisää… No, en tiä. Mut emo on jossai välis hankkinu uusii pussilakanot tiäs mist postimyynnist eikä sillo aavistustakaa et mist ne ehkä on peräsi. Pari se on vaa pessy ja mankeloinu kaappii, pari on jo käytös. Niist se oli kuulemma ratkonu ite kulmat auki kerta niisseijollu minkäällast reikää. Nyt mä petasin puhtaat lakanat jouluks itelleni ja niissoli sellaset miniatyyrireiät mist sai kolme sormee sisää et hiukka asetteli sitä vilttii.

Maailma epäpraktisuudel eijo määrää, se on fakta. Mut korvaantuuks se epäpraktisuus täs jollai muulla niiku vaiks siisteydel tai kivannakösyydellä? Ennusko.

4 kommenttia

animisti

20.12.2009 11:44

Mulla on jo pitkään ollu yks sellanen pussilakanasetti, jonka pussilakanasta puuttuu ne pääpuolen sivuaukot. Kerran oon meinannu ottaa sen käyttöön, mutta kun huomasin, et peiton sisään saaminen kunnolla ja suoraksi on lähes mahdotonta, niin luovutin.

Kuinka ovelaa onkaan ratkoa sinne ne aukot! No, eihän kaikkee kymmenessäkään vuodessa voi keksiä. Onneks mulla ei kuitenkaan ole ollu pulaa pussilakanoista, ennemminki pulaa kaappitilasta niille.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Caduceus

20.12.2009 15:14

Mä sain kerran lahjaks pussarit, joiden täyttöaukko oli siinä pitkällä sivulla eikä mitään käsireikiä missään päin. Niiden käyttö oli saatanallisen hankalaa ja loppupeleissä ne taiski sit mennä matonkuteiksi jonnekki kirpparille...

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

piiklenarttu

20.12.2009 17:28

ans, se tarkottaa et pitää kykenee sit ompelee sevverta ettei se lähe koko helveti sauma purkaantuu… ja muuteki sit joutuu siistiksii

cads, tota versioo ennollu ees kuvitellu :O

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 10:43

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus