Puntaroitui kirjamii

  • piiklenarttu

Mun vaaka alko lottoo. Se heitti ruutuu melki minkä luvu vaa ja pual minsaa myähemmi toise mikä oli vittu 18 kiloo enempi tai vähempi tjmv. Niis numerois eijollu päätä eikä häntää eikä varsinkaa niillollu mitää tekoo mun elopaino kans. Miätin millo oon vaihtanu siihe paristoo ja päättelin et kai ne alkaa olla finis kerta en muista muuta ku et vaihdettu on. Sit ne numerot kuali kokonaa, niist jäi vaa alareunaa viis mustaa viivaa.

OK, kotona oli vaa kaks AAA:ta ni hain kaupast lisää, se halus kolme. Räpläsin ne sinne. Ja sit toivorikkaasti koklaa – ja iha samat viivat alareunas. No eikä helvetis? Oliks ne kotona olleet kualleit paristoi? Ei ku kolme iha uutukasta sisää… ja samat vitu viivat. Eli se on ilmesesti koko helveti rakkine kuallu.

Tiirasin ne pesät ja iha normille ne näytti tai siis ainaskaa sinne eijollu entiset paristot valuttanu mitää – ei nii et olisin ikinä sellast nähny mut oletan et oisin tunnistanu jos oisin nähny. Emo aina pelottelee mua falskaavil paristoil. Mut ei, iha siistit oli ne vanhat paristot ja niitte kohdat samallai niiku saatto olettaakki. Eli siis se on koko helveti rakkine kuallu.

Vittu ku vituttaa: se on nätti kappale, vihreelasine pyäree Soehnle ja muistaakseni mä makson siit iha liikaa aikonaa mut tuskin noit kukaa korjaakaa, ainaskaa ikinä kuullu. Mistä mä nyt sit haen yhtä dekoratiivise esinee sen sijaa. Vittu.

Ja sit mä alon miättii et mihi toi kuuluu nyt sit kiikuttaa toi vanha. Lasinkeräyksee? Siin on muaviiki ja ilmesesti jotai metallii kans. Tartteeks mun muka roudaa se jonnei SE/PRA/EPA/votevör-elektroniikkaromukeräyspisteesee? No enkä vitussa lähe, ees tiä mis sellane olis lähinnä.

Elämä koostuu vastonkäymisist. Jokkut niist on pikkiriikkise minimaalisii ja jokkut niist on monumentaalisii. Mut aina, joka helveti kerta, ne on vastonkäymisii.

Kirjoitettaessa soi Kraftwerk: We Are the Robots

3 kommenttia

piiklenarttu

28.10.2008 19:59

toi kuulosti vakuuttavalle (ja aika ällistyttävälle) teorialle mut ei, ei täs rakkinees ikävä kyl oo mitää muuta kohtaa mist sais auki (ees ruuvarilla tj)

ja sit mä huamasin pari seikkaa: a) ei niit viivoi ookkaa ku neljä vaiks mä laskin aikasemmi viis (no, matikka eijo mun paras laji…) ja b) se laite on näemmä tehty tšekeis (ei nii et se liittyis yhtää mihikää mut enpä ollu enne huamannu)

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

piiklenarttu

28.10.2008 20:12

joo ei, nyt viä vilkasin ja ei siä kyl voi olla toista settii mut ei toi myöskää varmasti oo kymment vuatta ollu mulla saatikka et pitempää ja nyt se on siis vainaa

mut hauskaa ku sä oot henkis :)

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 10:53

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus