Suamalane itsemurha, ja ruatsalane

  • piiklenarttu

Viime aikona jopa mäki oon oppinu sellase termi ku laajennettu itsemurha. Sitä on käytetty paitsi Kauhajoe myäs Oulu yhteydes ja kuulemma se on vanha tapa sanoo et joku murhaa muit ihmisii ja viimetteeks sit ittesä. Must se on yliperverssii et joku voi ampuu toistakymment ihmistä ja sit sitä sanotaa itsemurhaks. Mut enikeis. Mumpualesta jokane saa vastaa omast hengestää ja jos ei haluu eikä jaksa ni silvuplee, ittesä voi tappaa mummiälest – mut ei helvetis siihe muit tarvi sotkee. Sellane on raukkamast ja se on rikos. Jotai ryhtii kuuluu olla. Tulee miälee jokkut entiset hallitsijat mille tapettii vittu pual hovii mukaa matkaseuraks ettei tarvis yksinää selvii. Sääl sääl.

Viimeste parivviiko aikaa on päästy havannoimaa myäs ruatsalast itsemurhaa. Se tehdää nii et hypätää laivast Ahvenammerel, iha iteksee ja kiskomatta muit mukaa. Ja sit kaks tai niiku viime yä ni kolme isoo autolauttaa, merivartiosto ja pualustusvoimat etsii sitä raatoo tuntikaudet hyrränä merel ja jokane tiätää et helveti turhaaha se on siä pimees. Sellane itsemurha on mulleki joteki ymmärrettävä. Loppuviimeks se on lähinnä omasuusrikos, mere saastutust ja haitantekoo toisille ku jää jatkoyhteyksistää tj ja toisille ku ei pääse lähtee sillo ku piti. Epälemättä se on helpompaa yhtesölle, mut oikeesti sillon paljo isommat haittavaikutukset vaiks ilmasto suhtees. As if, mitäpä siit kukaa välittäs.

Kuuntelin areenast Taustapeilii ja totesin et Kaarina Hazard oli kiinnostaval jäljel ku se ihmetteli et miks vitussa me otetaa helvetisti pulttii jostai tollasest Kauhajoest ja se on yhteskunna syy ja kaikkie meiä syy ja lässympee mut sit tollane Oulus tapahtunu perheväkivalta on niiku normikamaa ja se vaa sit vaietaa kualiaaks ku on kohautettu olkapäit – miks se eijo yhtäläsesti sit yhteskunna syy ja kaikkie meiä syy? Perhettä saa ampuu yksitysemmi ku kavereitaa?

5 kommenttia

piiklenarttu

24.10.2008 08:22

on se kyl – viä joteki ymmärtää et pystyy tappaa tyypi mitä vihaa, tai et se ei tunnu missä ku vetelee tuntemattomii jollai joukkotuhoaseel mut ei helvetti et jonku ketä rakastaa

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Sinitsu

24.10.2008 08:24

Mun mielestä on aika järjetöntä lähteä etsimään jotain laivasta hypännyttä merestä. Siinä vaiheessa kun merivartiosto yms. ovat paikalla, kohde on lillunut siellä meren vietävänä jo niin pitkään, että turha toivo.
Ja jos se hyppäsi, se oli sen valinta.
Merivartiostolla varmaan parempaakin tekemistä kun etsitä urpoja meren pohjasta. Hmpf.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

piiklenarttu

24.10.2008 08:49

totta, mut ilmesesti ne ei saa ottaa itsestääselvääkää niiku itsestääselvyytenä

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

suopiru

25.10.2008 21:41

Niinpä, kun joskus niitä löytyy elävänäkin vaikka kaiken järjen mukaan pitäis olla koivet oikosena. Esimerkiksi isot maanjäristykset jne jne..ihminen o loppupeleissä aika sitkeä elukka.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 10:54

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus