Sunnuntai

  • piiklenarttu

Mun eka havanto täst päiväst oli vähä yli yks yällä. Yläkerras alettii taas sisustaa eikä se oo ees eka kerta siihe aikaa, edelline kerta oli tos uude vuade alla. Sillo ku ne väet muutti ne vaa pani keskel yät kovaa äänee, nyt ne siirtelee huanekalui, raahaa niit pitki lattiaa. Mitä täst pitäs päätellä niitte suhteest?

Toka havanto oli et naine ja miäs mikkä puheist päätelle eijollu pariskunta poistu talost. Niitte piti kävellä ja kälättää koko matka rappusii ylhäält alas. Miks vitussa nää väet ei voi käyttää hissii? Se olis nopeempi ja siit lähtis olennasesti vähempi ääntä. Ilmesesti nää tyypit asuu omakotitalos tai rivaris ja ne kuvittelee et hissi pitäs enempi ääntä ku niitte kälätykse kaiku porraskäytäväs. Vitu maalaset! Mä voin kertoo: hissii tottuu nii et sitä ei kuule mut tottaviä se kälätys kuuluu ku kello on pual viis aamul.

Kolmatta kertaa mä heräsin pual ysiltä, nousin ja luin lehtee aamupalal. Puuttu C- ja D-osa. Voi vittu ja huakaus, piti soittaa ja reklamoi kerta nehä on just ne osat ku sunnuntaiaamuna haluu lukee. Ystävälline palveleva asiakashenkilö lupas et uus lehti kiikutetaa mulle ja halusinko sillaikaa lukee Hesarii netistä? Sanon etten oo kauhee ihastunu ajatuksee mut ookoo ja tyty lupas laittaa mulle notulit meililootaa.

Meililoota ei auennu, Error se sano. Eka kerta ikinä, mut totta helvetis se oli sit just tänä aamuna enkä mä siis saanu niit notuleit. Päätin lähtee sunnuntaikävelylle, fyllasin itteni ja otin kamera. Tein hyvä iso lenki ja tutustun uude ulkolupuvu ominasuuksii. Hyvi piti tuulta. Hyvi on tilaa hartios. Otin muutama kuva.

Uus lehti oli matol ku tulin kotii. Join pual litraa kivennäsvettä, kävin suihkus ja alotin päivä uudemmasti. Kuuntelin Blues Brothersii ja laiton salaattii, sit mätkäsin vähä sateenkaarirautuu pannuu. Se oli niiku osuus lunssi. Sejjälkee tsekkasin kuvat mitä oli tullu, nakkasin kaikist huanommat pois ja räpläsin muutama parempaa kuasii. Vaihdon muutama sana ystikse kanssa skypes.

Lunssijjälkee olin miättiny tiskaamist sevverra et avasin pussist uudet kumihanskat mikkä sain ostettuu perstaina, entiset meni rikki. Ku tulin takas keittiöö ni ihmettelin et mikä vittu tääl haisee ja paikansin sit et ne oli ne kumihanskat. Oikeesti. Mun oli pakko kaivaa se pussi roskist ja totta helvetis: nii siin sanottii et sisäpualee on ängetty jotai aaloeveeraa jm ja tän pitäs hoitaa mun käpälii samalla ku mä tiskaan. Voi vittu, kaikkee on! Mut se on sanottava et ne istu paremmi mun käpälää ku mikkää entiset. Ehkä siit kannatti maksaa joku orava enempi?

Luin viimise kolmannekse Siri Hustvedti elekiaa, heitin kohtuullise iltajumpa ja totesin tyytyväsenä et lihaset alkaa uskoo et niitte kuulus olla lihakset. Kävin uusiks suihkus ja oivalsin et mullon ranskalläksyt tekemättä. Nii, eihä mulloo ollukkaa ku kuukaus aikaa.

Kukaa ei tarvinnu eikä kaivannu mua tänääkää.

Kirjoitettaessa soi Blues Brothers: Everybody Needs Somebody

5 kommenttia

GJ_

11.1.2009 23:35

Mut on sun jaarituksia täs jo ooteltu.

Miks pitää väkisin keksii uusii sanoi? Lunssi ja erityisesti perstai on aivan hirveitä sanoi. Jos et enää käyttäis niitä. Jookosta kookosta.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

piiklenarttu

12.1.2009 08:36

ha? kumpi noist on uus tai mun keksimä sana?? :O

hmph. mä siis käytän just niit sanoi ku mun pälähtää pildee käyttää siin kohtaa ku kirjotan enkä tasan rupee selaa mitää kiällettyje sanoje listaa et saaks mä sanoo tollai tai tällai. vittu.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

GJ_

13.1.2009 22:52

Joo, mutt koit saar päähäs jottai kauniit ja mukavii asioit, sit tulee hauskaa ja mukavaa tekstiä. Mutt jos sä mietit jottai vastenmielisiä ja rumia ajatuksia, niin sit rupee tekstis vilahtellee lunssii ja perstaita. Nih.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

piiklenarttu

14.1.2009 08:36

ei lunssi oo vastemmiäline ajatus! ainaskaa jos on hyvää ruakaa!

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 10:51

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus