Taas merkittävä kynsipostaus (ja väliaikatiadote)

  • piiklenarttu

Mullon kynsinauhat iha käsittämättömä paskas kondikses. Mä en iha tajuu miks mut ne tuntuu kuivettuu ja katkeilee ja ratisee irti sillai et se eijo normii, ei ylipäätääkää eikä ainaskaa tähä aikaa vuatta. Eile illal mä editoin kynsii pikkemmä kaava kautta, viilasin ja hion ja palsamon ja viritin hoitolakkaa ja siin samas mä koitin saa niit kynsinauhoiki kuasii. Kissampiarut. Tänää ne on taas pykälävverta huanommas jamas. Mitä helveti sheavoita, aasintammankermaa, keskiyäl puristettuu tyrniöljyy niihi pitää virittää? Ja pitääks se virittää ulkoo vai sisält päi?

Kynnet voi paremmasti, kiits kysyyst. Jahka noi nauhat pysyy kii taas ni mä viritän monivärilakkaukse vaihteeks (jokane kynsi eri värii).

Mitä tulee niihi lenkkarehi mikkä mä taannon tilasin ni on väliaikatiatoi. Ne oli siis viä maanantaina Shanghais mut sit tiistai-iltasella ne oli tullu Suamee ja tullist läpi. Mikä on must iha kiitettävä tempo ja niijaan pikkukiinalasille täst. Eiline merkintä oli sit: 2010-09-22 13:55:00 REPUBLIC OF FINLAND Attempted delivery – nii-i, tää on niiiiiiii nähty tää kuvio et yritetää toise tyäaikaa viä kotii kamoja. Ne eijollu sattumosi päässy ees lappuu jättää kerta mä asun just siin ainoos talos Suames misson oves koodilukko…

Tsiiiz et mä en tajuu mist näit toine toistaa onnettomampii kuljetusfirmoi sikiää. Ne toimii varmaa maailmalla tosi helveti hyvi kerta ne on aina vaa pystys ja niitton aina vaa enempi mut joka kerta ku mä kuulen et joku Suames on saanu pakettisa UPSi/TNT/Fedexi/EMSi/jne kautta ni joka helveti kerta se on Sirkus™ tai suaranane trakedia ja tavalline postipaketti ois viiskyt kertaa helpompi hakee ite ulos postist ku joku ekspresspaketti mitä kuskit pyärittelee viikovverra ympäriisä ja mikä pahimmas tapaukses voi lähtee takas lähettäjälle. Soittiks mulle joku kuski eile? Ei. Löytyks netistä numero mihi mä voisin soittaa ja sopii toimittamisest? Ei – kaikist lähellä ois ollu jossois Piatarii soittanu ja kysyny ja takuulla ois kannattanukki.

No, ehkä ne lähettää mulle korti ja mä saan jo ens viikol ne jalkumet. Onha se sikses nopeeta sit enikeis. Ainaski jos vertaa et ne kävelis omii aikojaa Kiinast.

2 kommenttia

Caduceus

23.9.2010 20:48

Kaverin kenkäpaketti oli jätetty rappukäytävään. Kuski EI ollu soittanu etukäteen et olis tulossa. Onneks kukaan ei pölliny klopoja.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 10:40

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus