Tuuppa meille Tuamas ;P

  • piiklenarttu

Huamenna tää loppuu. Jossei heti tuukkaa valosampaa ni ainakaa ei enää pimene. Halleluja sille! Ja sit iha pia vaihtuu vuasiki taas ja ei vois sanoo et tulis mitekää ikävä tät vuatta 2007, tää on ollu kyl jokseski nii paska vuasi ku olla voi – tervemenoo vaa! Mua lohduttaa ajatella paitsi tota valo lisääntymist myäs sitä et 2008 ei voi olla yhtä huano vuasi. Mun elämäs ei enää ikinä koskaa millonkaa tuu yhtä huanoo vuatta! Mitäs siihe sanot – kaikil ei mee yhtä hyvi! :P

Mä oon ollu iha paskana koko syksy mut ehkä seki tasaantuu ens vua. Ainakaa kukaa ei enää ikinä säretä mua uudestaa. On ollu kiinnostavaa täs syksyl mite monellasta ja erillasta kommenttii on tullu mun fiiliksist, myäs tääl Sitys. Vittu mä mitää ehroon tahroon rypeny oo ahdistuksessa niiku jokkut on tulkinnu. Totuus on et me vaa ollaa kaikki erillasii, jokkut on hitaampii ja jokkut on nopeempii käsittelee raumojaa, jokkut on vahvempii ja toiset menee enempi sirpaleiks jo oma perskohtase historiasa takii. Ja jokkut myäs sitoutuu enempi ku toiset ja saa sit sitä myäte enempi turpiisa. Ku mä kattelen tätä syksyy takasippäi ni must on helveti hiano suaritus jo se et mä oon viä henkis ku ei sekää nii itsestääselvää oo ollu täs joka päivä. Joskus viä mä osaan olla siit ylpee.

Tää ei myäskää ollu mun syytä tää ero vaiks jokkut on olettanu kerta mä oon näi vittumane narttu. Paskempi mulle ku menin romahtaa uroksee milt oli sit kuula hukassa pahemma kerra. Viä ku mä puhun sen kans tos marraskuu lopulla ni vittu sil oli edellee hakuses vastaukset niihi sen Isohi Kysymyksii niiku esmes et kuka se on ja mitä se haluu. Vaiks mä olisin ollu itte herranenkeli ni ne vastaukset ei olis silti musta kii enkä mä kyenny sitä auttaa niis ku noi on juttuja mikkä kypsyy toisil hitaammasti ja voi olla et jokkut ei löydä niit vastauksii ikinä. Ja nii, mä enno enkeli, mä oon pelkkä piikle.

Mä tarkotan selvii henkis joulustaki, vaiks se on musta selluaka sinkkujekyykytysjuhla et siihe ei mikää muu sesonki yllä eikä likikää. Helppoo ei tuu olla ainoo yksinäne luuseri täs sukukunnas eikä sekää tuu olee helppoo ku voi ajatella ees tyäasioit ja pääsee siis käpertyy vaa iha oma napasa ympärille. Mä myännän et mua pelottaa tää joulu tosi helvetisti. Enne se on ollu vaa kärvistelyy mut tänä vua voi oikeesti iskee akuutti psykoosi.

Jouluruno

Jouluna lauletaan ja kulkuset
kilisee
Paukkuvassa pakkasessa lapsoset
vilisee
Ja kirkosta tulevia odottaa
kinkku.
Ja koko homma on kamalaa, jos olet
sinkku.

Wendy Cope tiivisti tänki tunnelman; ja ei, en tuata nyt orikinaalii tän (edelleeki Tuomas Nevanlinna) käännökse seuraks ku se orikinaalikiäline nide oli kans lahja silt urokselt ja siis poistettu taloudest.

Piiklis jouluuntuu pikkuhiljaa takavasemmalle. Hyvät ja paremmat sulle, kaikki sesonkikohtaset toivotukset – ja voi paremmi ku mä! *pussss*

Kirjoitettaessa soi Elvis Presley: Santa Bring My Baby Back To Me

2 kommenttia

piiklenarttu

21.12.2007 10:54

*rapsuuntuu* :)

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 11:09

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus