Unta lättyy, pliis

  • piiklenarttu

Mä en tiä millo oisin viimeks nuksunu kunnol. En ainaskaa kuukautee ja sitä vanhempii ei voi muistaa. Eikä kyse oo ees siitä ettennois nuksunu riittävästi, palasina vaa. Viime yä esmes mä heräsin jotai vittu neljä kertaa ja valvon sit välill pikkemmästi ja välil vähemmä ja koko touhuu meni jotai 10 tuntii nii et kyl mä siis oon nuksunukki, ei siin mitää. Tänä viikolloppuna mä oon lisäks vetäny kumpanaki iltapäivänä pari tunni päikkärit ku ei kertakaikkiaa muute jaksa ja tää on iha poikkeuksellist. Emmä yleesä valosaa vuadenaikaa mitää päikkäret tarvi, mä vedän niit loppuavuade ja talve pimees.

Mut joo, oommä ollu väsykki nyt. Tavalline yä menee nykysemmi siihe tapaa et mä vedän kaks sikeetä tuntii, valvon kaks tai kolme, nukun tunni, valvon pual ja herään pual tuntii enne ku radio aukee. Monesti mä herään tosi monta kertaa yämmittaa eikä kyse oo siit et kusettas / ois kuuma / ois kylmä / ois möykkää jostai. Mä vaa herään ja se on iha perseestä ja poikittai.

Tää on varmaa joku helveti syvälline psyyke ongelma. Jutskattii tyäkaveri kans ja se sano iha samaa: ei vaa pysy unes. Se on mua hyvämmatkaa nuarempi ja se sano et vetää nykysemmi rauhottavii ihavvaa siks et uni pysyy sillai aamuu asti. Et joo eijo kiva juttu ja hän nyt koittas päästä niist eroo mut aina ku jättää pilsut veks ni menee taas yä paskaks. Ja ku kyse eijo nuksahtamisest vaa nuksumisest. Ni me pohdittii sit et ehkä tää on joku tyäperäne sairaus ja on se mahdollist tiätty vaiks meillon iha erillane toimenkuva kummalki – mut sama paskaturpulenssis kärvistelevä tyäpaikka kuiteski.

Tavallisesti mä nuksun ees viikolloppusi nii et tilanne tasottuu mut nyt toukokuus eijo ollu sitäkää iloo vaikson ollu pikkää viikolloppuu ja lomaa ja kaikkee. Mä en viä oo käyny tyäterkas valittaas mut jossei ees kesäloma korjaa tät ni sitton pakko munki hakee jotai kemikaalii.

5 kommenttia

Caduceus

23.5.2010 19:10

Sama ongelma tääl, viime viikollaki ke-pe joka aamu ennen viittä lopullisesti hereille ja pe-la -yönä peräti kolme tuntia unta. Sitten viimein viime yönä nukuin 8 tuntia valvotettuani itseäni edellisen yön kolmen tunnin yöunen voimin lähes puoleenyöhön.

Ja voi helvetti, jos erehtyy puhuun tästä jonkun kans: "No voi? Mikäs siin on? Onks sul jotain huolii tai jotain?" No ei oo huolii, en tiiä mikä siin on ja jos tietäsin, niin kai mä nyt vittu koettasin asialle jotain tehdä. M ä v a a n e n n u k u ja vitustako mä voin sen tietää mistä se johtuu!! Elämä varmaan yrittää nyt tällä keinoo mun hermoja riekaleiks, kun ei oo aiemmin vähään aikaan millään muulla konstilla onnistunu.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

piiklenarttu

23.5.2010 20:26

kunno unet ois påp! ois tosi helveti hiano tiätää mist tää johtuu et jos sille vaiks vois itekki tehä oikeesti jotai – vaiks seki tavallaa lohduttaa kyl et pual muutaki maailmaa kärsii samast vaivast :/

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

tictac

24.5.2010 12:26

Mulla toi nukkuminen on nykyään ihan täysin riippuvainen muusta elämästä. Silloin ku muistaa/jaksaa/ehtii liikkumaan, syömään oikeaoppisesti ja sattuu olemaan terveenä, niin tulee nukuttuakin riittävästi ja tehokkaasti. Mut sitten kun joku tossa ketjussa pettää, niin sit menee kaikki muukin pieleen. Eli siinä vaiheessa ku homma pissii, niin tilanteen korjaaminen onkin vaikeeta. Nappeihin mun ei oo onneks vielä tarvinnu turvautua.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

piiklenarttu

24.5.2010 14:07

no joo, esmes viime viikol mä kävin neljä kertaa uimas (à kilsa) ja askelmittaris oli yli kymppitonni päivä ku päivä ni mummiäst mä en istunu iha perseelläni vaa mut sempualee se uni oli mitä oli

ehkä pointti on sit loppuviimeks toi oikeeoppine syämine?

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 10:42

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus