Uteliasuudest

  • piiklenarttu

Mä enno varma montaks kertaa mun pomo on käyny Voimapiste-kurssil. Ainaski kaks, enemmist mullon epälys muttei tarkkaa muistitiatoo. Se osaa sen hiano diashou kokoomise suunnillee kaks päivää ja sit se kaikki osaamine katoo jonnei huitsinnevadaa. Ja ku se tarttee/tarttis sitä osaamist vähävvälii, ainaha se joutuu esittelee asiaa ja toistaki.

Mä enno ikinä tarvinnu sitäkää ohjelmaa muuhu ku jonku valmii koostee kattelemisee. Munnei tarvi osaa. Ja silti mun pomo tulee joka helveti kerta ku se tekee jotai voimapisteshouta ni kysyy mult et hei millai mä saan vaihettuu taustakuvaa? ja mite mä saan taustakuva sillai et se on eri joka dias? ja miks se tekee mulle tällast ku emmä haluu? Ja joka helveti kerta mä sanon et emmä tiä enkä osaa mut eiks se sit tulis… ja mä avaan sen ohjelma ja rupeen räplää ja yleesä mä saanki tehtyy sen mitä mun pomo halus. Eikä ne yleesä mitää ihmejuttui oo tosissaakaa.

Mä en ikinä väittäs et mun pomo on tosi helveti tyhmä mut se on must metkaa et a) se eijo siit asiat sevvertaa kiinnostunu et se jaksas muistaa ja et sille kertys rutiini ees vuasie mittaa ja et b) se eijo sevvertaa utelias et se tekis sen saman ku mäki eli kattelis mitä valikot tarjoo ja mitä ne kaikist kiinnostavat tarjoukset pitäs sisällää. Kyl mä myännän et ohjelmis (ja varsinki Adobe ohjelmis!) on monesti niimpaljo valikkoi ja alavalikkoi ja kaikellast pilpehöörii mitä ei vaa jaksa räplää auki varsinkaa jossei ymmärrä mihi se ja tää enklanninkiäline termi viittaa siin mun omas tekel olevas projus mut hei: perusjutut yleesä aukee aika helposti. Ja yleesä se oppimineki on toisellast ku kaivaa ne jutut esii ite eikä vaa vispaa et ope ope, mitä mä nyt teen? vaiks sitä ohjaustaki tiätty tarttee aina joskus.

Suuntaantuuks se uteliasuus siis eri yksilöis nii erillai ja eri pualelle? Ja et sitä ei riitä muuhu jos on joku yks ja tiätty juttu miäles? Ehkä mä oon aina ite ollu enempi sillai ympäristöoppi ja askartelu -suuntaantunu et must on kiva näperrellä jonku pikkunippaste kans ni munnon vaikee tajuu et jokkut tekee isoi linjoi ja funtsii päämäärii eikä välinettä. Vai katooks se uteliasuus vuasiemmatkaa jonnei ja minne? Eiks sittois aika raato jo josseijois utelias mistää? Vai vaa ylimiäline?

3 kommenttia

Sinitsu

28.9.2010 19:21

Tuo on niin tuttua!
Meidän pomo on juuri tuollainen.
Se kysyy samaa asiaa uudelleen ja uudelleen (varsinkin kun on kyse tietokoneisiin liittyvistä asioista). Ja mä vastaan uudelleen ja uudelleen. Sitä ei yksinkertaisesti kiinnosta opetella yksinkertaistakaan asiaa, koska aina on joku, jolta voi kysyä ja hänellehän ei ole siitä mitään vaivaa, kun juoksuttaa muita tyhjänpäiväisillä asioilla.
Tuo on toisen ihmisen aliarvioimista ja ei saa mtn arvostusta siitä, että osaa tehdä jotain. Ei sillä että siltä kiitosta kaipaisin. Mutta että kehtaakin olla välinpitämätön!

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

piiklenarttu

28.9.2010 21:24

tsus :/
on se kyl oudoo et jokkut kelaa juttui noi eri tasol…
mut joo, kyl mä saan kiitoksiiki ja se juttu sinäsä on must asialline – mä en vaa tajuu et mitennii ja miks

eems ;D

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 10:40

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus