Vaihees

  • piiklenarttu

Asuntoproju ei etene. Yks ainoo oikeesti kiinnostava tullu etee tähä mennes ja se oli iha liika kallis mulle. Niimpä! Yks toine olis ollu mahdolline mut se myytii jo enne näyttöö. Niimpä. Aika littee ja alistunu olo, mut hei! ens vuannaki jengi muuttaa. Ja jossei nappaa ni pitää sisustaa uusiks: heittää pualet kamaa ulos, hankkii piänempi ruakapöytä – jopa onki taas hiukka enempi tilaa. Mitä sitä nyt yks moppe yksinää nii kauheesti ees tarvii.

Kuvakirjaproju ei etene. Edelleeki puuttuu neljä kuvaa ja aika alkaa vetää kiireeks. Hmph. Pitäskö vaa kattoo sormie välist ja suastuu siihe et kaikki eijo aina priimaa muuteskaa? Vitut, pakko viä askarrella.

Joulukorttiproju on edistyny sentää ulkomaiste korttie verra. Kotimasii varte on viä monta hyvää iltaa… olevinaa. Mun Jenkkehi muuttanee virolase ystikse joulukortit on nykysemmi täys kaikkee herransiunaust ja muuta iha uskomatont uskiskamaa muttemmä oo jaksanu kysyy ettonksse pamahtanu uskoo oikeesti vai onks se vaa niiku ympäristöst imettyy retoriikkaa – siähä sitä siunaust muistaa aina jakaa kaikki pressaa myäte. (Aika uskomatont seki muute, näi ku kattoo pakanallisest Suamest. Kyl nousis helvetimmoine häly jos meil pressa heittäs uudevvuade puhee lopuks jotai et Herra siunakkoo Suameeki – ja sit viä väitetää et meillois valtio ja kirkko muka joteki naikus. Ha!)

Rusinakakut haisee herkusti keittiöst. Sitä mä en kyl tiä et millo mä muka piparit leivon ku itsaripäiväki meni niiku meni. Eikä siit sen enempää.

Kirjoitettaessa soi Hoedown: If I could (Going fishing)

4 kommenttia

piiklenarttu

10.12.2010 08:19

munnon kyl vaikee uskoo ettois, haavisto nimittäi, hymylly nimittäi… tai no – muttei ainaskaa ku kävin noitte keikal! poijärvi on hyvä kyl ja ku toi kappale on nii nopsa et meitsi vaa läähättää ku kuunteleeki :D

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Django

10.12.2010 14:09

Tuota bändiä en livenä ole kuullut, mutta tällä viikolla Juttutuvassa oli oikein hyvää musiikkia tarjolla. Teemu Viinikaisen kitarointia on aina nautinto kuunnella!

Niin ja tuosta valtion ja kirkon naikusta olen piiklen kanssa ihan eri linjoilla. Tuolta voi lukea lisää: http://fi.wikipedia.org/wiki/Kirkkojen_ja_valtion_suhde_Suomessa
En viitsi leikkiä fiksua ja alkaa liimailemaan tähän toisten kirjoituksia ominani.

Mutta omaa mieltänsähän saa kukin olla ihan vapaasti :)

- D -

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

piiklenarttu

10.12.2010 15:06

hoedown on livenä parempi ku levyl (mvm)

mä enno varma onks mul joku linja valtio ja kirko asias mut joo, vapaasti saa olla samaa tai eri tai iha mitä vaa miält

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 10:40

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus