Vainajii

  • piiklenarttu

Heräsin yällä hätäsee ja eka ajatus oli mun snautserimpualieksä ja ettemmä nyt herätä sitäki ja ruhjo ku sinkasin ylös – ja sit vast oivalsin et helvetti, se uros on ollu vainaa jo vuaskaudet. Jostai syystä mä oon pikkäst aikaa nähny siit unii tänä kesänä ja varmaa nykki kerta se oli herätessä mun päässä nii selkeesti et melki näin sen… Ehkä mun jäi jotai käsittelemättä siit asiast ku on viimeset kaks vuatta ollu kriisi sen piikleurokse takii. Vittu joo: taaksee jättää eestää löytää tj.

Mun sisko löys mummon isä viime viikol jostai venäläselt sivustolt. Se on niit ku Stalin aikonaa listitti, ammuttu Lenskis annodazumal. Vittu kyl kannatti rakentaa tyäläste valtakuntaa. Mun piti käännellä siskolle sitä tekstii, siks mä tiän. Siskoo jaksaa kiinnostaa tollaset sukujutut.

Lisää sukuu: lankomiähe isä kuali. Ei sitäkää kukaa muute ois tiänny mut joku asianajaja soitti sille ja sano. Joo ei, ei se mitää periny mut kuulemma sillon pari sisarust ku ois ollu kiinnostuneit tutustuu isoveljee. Oudoo. Niiku et josseijo pualee vuasisataa ollu yhtää eikä minkäällast kontaktii eikä tyyppi oo ees isääsä ikinä tavannu ni miks helvetissä se haluis tapaa jotai sisaruksii? Mä en haluis ja must näyttäs ettei lankokaa haluu.

Kirjoitettaessa soi Nick Cave and the Bad Seeds: Messiah Ward

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:56

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus