Välineit

  • piiklenarttu

Ilmesesti mun kasvatukses on aukko siinäki kohtaa et vittu millai kuuluu käyttää ruakaluvälineit. Hmm. Havatsin vaa et pidän veist ja haarukkaa erillai ku muut ja nähtävästi ne kuuluu ottaa käpälää sillai et niitte päät on niiku kämmenes. Ehkä tää on joku piikleanatomiajuttu mut must niist on helpompi pitää kii samallai ku kynästki enkä mä sitäkää kämmenee iskis.

Se mua nyt sentää lohduttaa et noit puikkoi saa pitää sillee normaalisti eikä niit tarvi kourasta. Tän mäki hanskaan! Ehkä siks mä oon aina tyksiny syämäpuikoist? Kattelin kotona et mullon niit usemmavärisii ylikauniita japskilasii (ja sitäpais niitte kauniita hashi okei!) – japskipuikoil on must mukavampi syä ku paksuil kineeseil, japskit on niiku tarkempii. Pitäs taas alkaa välineurhella keittiös ja inspiroituu laittaa ruakaa oikeesti eikä vaa jotai. Yhelle on vaa joteki nii turha tehä.

2 kommenttia

piiklenarttu

20.11.2008 10:09

joo, paitsi se herättää aika ikävää huamioo tyämaasyättöläski, paremmist paikost puhumattakaa – ja sit pitäs olla pesuvati viäres koko aika et jos vaiks käpälärauta kilisee tai pitää kattoo kalenterii tai jos vaiks iltistä selais

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 10:53

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus