Viä pari juttuu

  • piiklenarttu

Mä oon koittanu naamioi mun kämppää asumattoma näköseks. Tai sellaseks ku sisustuslehdis. Se on tiämmä feng ja shui ku kamat on kohillaa, pölyt pois ja tuareit kukkii maljakos. Okei, se eijois ollu mitekää pakollist mut ku mua vitutti saa vaihteeks isännötsijält kirje et huame tulee käymää epälukune joukko viarait uroksii (sillaikaa ku oon töis – HA!). Se on tiämmä jonkullane remonti luavutustarkastus ku ne on vihdonki saanu kaikki viimisekki ikkunallistat tm paikollee ja vaiksemmä oo reklamoinu vaa päivvasto oon kirjallisesti ilmottanu ettei mulloo niiku mitää valittamist ni silti ne haluu tulla kyylää. Vittu. Et jätäppä turvalukko auki. Miätin et mitäs ku en jätä, mitä te sit teette?

Panin rosmariiniöljyy neljä tippaa haihtuilee omii aikojaa. Mullon sellane käsitys et se kama on kans yks uroskarkotin nii et jospa ne ei vaivaantus ovensuust peremmälle. Saaha sitä kuvitella.

Jossoon ymmärtäny ni seki ois feng ja shui ku ruukkukukat vois hyvi tai ois ees henkis. Hoya! Bella on melki vainaa. Se on voinu huanosti koko talve ja mä oon kelannu et onks se liika kuiva, liika märkä – vai vaa liika talvi ja pimee. Vai mikä. Nyt mä panin sen istuu uutee ruukkuu ja multaa ja huamasin ettei silloo niiku mitää jälellä juurist. No vittu kais sit kualeeki nestehukkaa? Tuski sillon juur toivoo tos uudeskaa ruukus mut saaha sitä yrittää sitäki. Ni samaa vaivaa istutin uude kuparilehde taime ja mesiriipa versoi mikkä on ollu tiäs kui kaua hillopurkis tekees juurii. Ne näyttäs pärjälee.

2 kommenttia

piiklenarttu

17.3.2010 18:16

aaloet on niit kovalehtisii taimii mikkä eijo oikee ikinä feng eikä shui – ja jos sullon sellane nimenomaa makkaris ni se jo yksinää riittää tuamaa huanoo onnee ja karkottaa vastakkast sukupualta…

ja joo, mäki tyksin rosmariinist ku se on ruuas tai rehottaa ikkunal tai ikkuna al vaiks – mut voin kertoo et toi öljyversio eijo iha sitä samaa, tai ainaski se on se haju tiivistettynä x+n:ntee potenssii, tj

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 10:42

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus