= antakaa miikallle koiranpentu =

  • ZOMQandBarbieQ

mua on "haastattellut" ihme naikkosia ja ne tykkäää siitä kun
mä välitän huorista ja on mun sydämmenasia...siis nuorista, mut menköön huorakkin -kyllähän mä niitäkin paaapon välillä -sutennööörinä en oo vielä ollut.vois kuvitella et siinäkin ohjaajan vois joutuu ihmetilanteisiin jois pinnankireys voi olla aika tiukka.

ottopoika listautu facebookkiiin ja chättäili et on tulossa tänne.
hyvä juttu -tääällä on joku taas säätänyt silleen, et piuhoja ja muita johtoja sun sellaista pitää kolvaillla. sit mun pitää opettaa sille naisten pokaamista -tai ei se siinä mun neuvoio tarvi, mut mun pitää kysyä aina siltä mitä pimuja sillä on etten sotkeennut sen säätöihin.

vois vähän opettaa miikalle korttipeliä ja backgammonia ja kuinkia niillä pelataan rahasta jne. sil on paljon vielä opittavaa ja se haluais tietää ja saada kaike heti tässä ja nyt -se on siistii kun jätkä 19-wee, niin ÄLÄ-sanaa en käytä ollenkaan, koska se on mahdotonta....sille pitää vittuilla kunnolla ku se kämmää ja kolauttaa sitä hieman vaikka rahallisesti pelaamalla siltöä vaikka kaikki pois -silleen sitä oppii kantapään kautta kaikki -wee ku mä oon hyvä faijana....suorastaan nautin tästä ja oon tietty ylpee vaikka se nyt on ottopoika eikä ihan oma -varastetut ihmiset on kiivempia..eiwais:D

vois myös opettaa sen kokkaan jotain sellaista jolla nainen vietellään, joo.
muska (koira) odottaa jo inollla kksa kloppi tulee. Miika tarvis oman koiran mielummin kans seefferin tai jonkun oikeen koirankokoisen ei mitään räksytäviä pikkupiskejä tai muit degeneroituneita karvatuppoja vaan semmonen koira jossa on powerii ja jota voi tuunata ja virittää.

oon kelannut, et kun muska saa pentuja joku niistä lähtee holly- tai bollywooodin näyttelijäksi -kunnon koiranäyttelijöitä on liian vähän -simpsoneissakin se piski on oikeestaan tyklsin otus kokoperheessä -se on vajari ja semoosta koiraaa ei kukaan haluasi, mut kyl siitäkin peilautuu kaikki se mitä huomaa et perkele meitin koirakin osaa mokata just sillleen eikä purekkaan rosmoo vaan hassuttelee oletetun rosmon (joku piripääkaveri esmes)

heebo tulikin heti aamulla 4 aikaan amerikan aunen pullakahville ja takomaan vasaralla tossa jotain metallia -siitä tulee joku kunniamerkki mun sotilasuniformuun se sano. jätkä tekee vaikka kirveellä sormuksen vartissa metalli palasta -aika kätsy gubbe.

Zomq on tekeytynyt yksityisetsiväksi
Zomq on tekeytynyt yksityisetsiväksi

zombie

tupakointi harrastus kulkee suvussa

miika

3 kommenttia

BarbieQueen

10.4.2009 13:56

artistnettihaastattelua sun sellasta
portti.iltalehti.fi...a/showLuomus.do?id=42ef08c517ce7d0f01181cb1b0c015e3it, muoti ja ilmiöt

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 10:48

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus