Blogi

Näytetään blogin kirjoitukset, joissa aiheena on kusinouseepäähän.

= facepuu kaatuu! =  7

facebook alkoI lagaan ku juttelin yhen kaverin kaa joka joskus kans on aina välillä legionateatterissa ja sain siltä oikeen jouluhlapäivämäärään. konttisen haten (karanteeni) synkkäri-bileitä eisaa jättää väliin. samankylänpooikii.....tai emmä kyl ees tiedä mis se nyt asuu
-vastavirralla mä sitä oo n nähnyt yhden wiljaMin kaa.

eilen vai oliks se toissa päivänä.mmmm...no pääsin pois sieltä kissoilta ku soitin kyydin ja sAnoin meneväni hakemaan jotain,eilen avasin tietskarin himassa ja sit ne oli tietty oli ne kissat facebookin mesesä maukumassa. kyl mä oikeestaan oon mielummin keikalla ku kahden siskon kaa, vaikkka joku vois kelata toisin. koira-ja hevosihmiset on muuteskin outoja. onhan mul koira myös, mut se on todella älykäs ja sitä ei kinnosta kaks muuta narttua yhtään tai oikeestaan neljä -se on ittekkin narttu ja sitä ei kukaan pikkutyttö ala määräileen:)

sain eilen joltain jonku pussin ja maistoin. nyt ei oo yhtään rekanallejäänyt enää.hyväjuttu -munat ja vittu.

syrkkarin tajusin latitaa lämpenemään...vittu ääni on han pskana...täytyy loettaa noitten paskaröökien vai mitä skareja noi on näää al cabonet. emmä oikeen muuteskaam tykkää ku backwoodsin sikareista

pitäs ottaa vissin toiselle jalalle tuota kissamyrkkyä.
nyt meen heittään kaikki luurit taas kerran pois tästä huoneesta.

broidi ja  mä ollaan pokattu irmelit
broidi ja mä ollaan pokattu irmelit

= erottamattomat =  3

misuista toinen on alkanut viilteleen itseään
ja pääsi just sairaalasta. mun pitäs mennä sinne ja jättää kaikki
muu väliin. Tää on jotenkin mun vikani taas. mul on olllut luurit tukossa eilisestä lentolakosta asti niin etten oo pystynyt tankkaa<aqn siihen puheaikaa. kun oon täällä mettässä amazoniassa vaihteeksi.heräsin just ja sain luurin vasta nyt toimiin ja tankttua. kiitos sonera vitusti. muutaam tonni sinne tänne muka ei vituta.nyt luuri soi, ja kaikilla on yhtä kurjaa -varsinainen perhe.

joo pitäs ajaa, partaa vex ja trimmata hieman hiuksia. ihan paska lätkämatsi tai en pystykkään katsomaan telkuria.

nyt näistä toinen on alkanu vilteleen kännissä itseensä.
se oli tietty juonut alkoholia jonka mä oon kieltänyt....vai oonko ees muistanut sanoa kun eihä tommosta aina osaa kieltää kun emmä näitä katteja niin hyvin tunne....tarviii tarkkailla tilannetta.

toiselta pyysin jopa julkisesti anteex kun olin sanonut sitä jokskin mikskä sitä ei saanut sanoa -vaikee mun ei oo sanoa sanaa pirihuora. kun se on mun biisi ja omat sanani jota en oo perkele tajunnut rekistöröidä.täyty oikeen ottaa pois tekstiä netistä neidin mieliksi. ollaan herrasmiehiä. Mut nää tytöt ei tosiaan oo kyl mitään täysin viattomia -kukapoa ei olisi. teis josksu itte mieli juoda kaljaa, mutta ei mul oo oikeen varaa sekoilla niin paljoo. kuka sitten kaikesta muka huolehtis kun nä ween nartut on kurittomia. kai ne loukkaan tuu tästäkin, mutta savatkin loukkaaantua. mä oon nyt vihainen.

NYt pitää ppitää niile sem,monen huumae-ja alkoholi-valistus-puhuttelu kummallekkin. tuntuu jotenkin kasksnaamaiselta touhulta parempi kehua huumetta terveellliseksi kuin sanooo et älä-älää, koksa mitä keilletympää sen parempaahan se on. noonhän mäkin ajattelen:). Ei kaksnaamaista mainita sitä tosiasiaa, et olis joteskin puhtaampi mut tuskin ne sitä kauaa muistaa.
kaikki pitää testata ekana lihasmuistin kautta. niinhän sitä oikeestaan itsekkin nuorempana on tullut tehtyä.

onx ne täyttänyt kahtakytäkään . just ja eiku toinen oli puolitoista toista nuorempi, mut kumpi. siinäpä kyssäri.

Jooo..täs pitäs jotenkin muutenkin skarpata silleen, et ihmiset ei kilju mulle puhelimeen. emmä sellaista jaksa kauaa kuunnella.muttei ne heti usko tai juovat salaa niinku mä en muka huomais sitten tai emmä kai toisemmalta oo kieltänyt.....putäskö olla niille samat säännöt kun ne on muutenkin silleen ettei niitä voi erotta. kaikin puolin he voisivat olla siskoksia, mutta eivät ole. alkaa oleen ihme orkesteri meitin perhe pian jos on paljo koiria ainakin.

kai ne voi sittenkin sitoo ainakjain vähäx aikaa johonkin. mua alkaa vituttaan niiten toilailut ihan tosissaan ja annna niille piiskaa isän kädellä, yep.

täytyy koolata ihmisille, et mä oon aika myöhään vasta liikenteessä. täytyy hoitaa nää kissanpennut kuntoon ku ooon nää löytänykkin
-mä oon kyl hieman hellöämielinen romantikko, et aina kun on kukkaa se pitää poimia. wen myös käy pitkään aikaan missään helvetin kauoissa kunhan ruokaa on jääkaaapissa.

mä en ala noitra katteja hemmotelmaan piloille.
vittu ja nyt mun pitää mennä sen tai niiten exxäää katsomaan sairaalaan
-samalla vois kysyy parijuttua siltä...mikä vois olla aika nerokasta.

mä en tykkää et ihmiset mun lähellä dokaa alkoholia -etenkään naiset. kyl mä ymmärrän 2 bisseen jotenkuten, mutn ku se on kai joku helvetin pakkoliike et ihan sama mitä siinä lasissa olis.

joo siinä perheongelmaa. koirat on kunnossa kaikki. misujen koirat on talutettu ihan tarpeex ja omani on tossa ihan coolina -se ei oo vielä nähnyt sen uusia kavereita. niitä kahtakoiraa. joo koirantalutusroomantiikka-osastoon sopiva juttu tais tulla. nytr pitää lopettaa snat ja ruveta tekeen.

nyt tuli eno raamattupiirin kans...käännytetään ovella ja "heihei!....on vähän kiireitä!"

- ei huvita ajaa tässä mielentilassa pätkääkäään -pitäs pystyä keskittyyn enempi. emä enkään o ajamiseen korttia tarvinnut, mut nyt voi oikeesti olla omissa ajatukuksissaan. parasta laittaa puhelin taskuun takas se ako soimaan jatkuvasti ja seurata lätkämatsia...en ookaaan pariinkuukauteen keriinnyt mitään.. tai mun jantaju on mitä on. kunhan kuski tuleeee hakeen artistia säätään taas jostain irti rahaaa enempi elintason nousevaaan laskuun.

mun tarvii eua nää kaikki korukaukaoat ja muut vigtut vaateostokset. en edes muista että olisn ostanut juuri mitään. mutta kämppä näyttää ihan siivotulta ja täällä tuoksuuu. lättyjä tääl paistetaan

on täs se hyväpuoli, et on tullut tehtyä n joteski nätimpiä biisejä vastapainoks oikomalleni tielle.


= wwitunwalkosta =  5

wewen heebo menny pilaa mun blogi mkitrjottamalla
tylsämielisesti, et mä muka magun pikkutyttöjen kaa
k-kaikki osas jo kävellä siellä ja muuteski kannusdtaa...yx hemmo meinas tulla anataa m ulle wewissiin halinallee,
mut onnex muulla ei ollu kitaraa just sil kohtee (ne on kallitimpii yleensä ku mikit)
biisii mukana, ni huitasin sen wittuun lavalta mikinjallla
-mikin olin tiputtanut ja se ei eeshajonnu..

saatana heebo haluis et me pidetää
keikkapaikanomistajan pösö, ku odottettais, et
meillä on wiikon sisään taalereita ja witusti enmpi-
asiajammme kans ollaan samoilla linjoillla.

saatna mikä noita roudareita ja
kuskeja waiwvaa ku ne rakastaa
yleensä aina nota peltisiä kumijalkoja
emnempi ku selkeetä rahaa jolla
woi tehä taas lisää rahaa
-täää o semmosta korkeempaa matikkaa.
panee pösöö pakariin pirikikkelillä tos pihala:D

joo keikkaaa olis waikka kuinka,
mut mä oon diiva ja mukawuudenhalunen
, et mä tykkään tehä kaikkein eniten
ihan rahan ja pillun takii tätä hommaa
...meiotin rokkifilkoissa ei näy kyllä saatana mitään kulktaketjuneekreitä, liian hienoja autoja ohjattavaksi
ees turkalle tai tarantiinolle -nkin tykkää pyöräillä mieluiten.
'

nukuibn muute ja heräsi kokonaista
puolitoista tuntii.wittu heebo
se punttailee tuolla sen ween pösön kans
-panee pirikikkelillään...saaatna homohippi!!!
jesus rakastaa snnuu !!!ota hänet ,
hän kyl qantaa ja paaaljon!!!!
ei tartte osata kielii, ku jo tuleee!!!!

nonni, siellä onkin lunta...mun pitäs soittaa
käsineelle, sun muille...
palleriinaa pitä's wiedä ween teatteriin.

wittu wähä hienoo ku on lunta
-nyt pitää päästää lautaileen tai jotain
..olisko irmewli tullu korsosta vasi iks isdässä swe olikaa sukulaisilla...sill on lumilutoja, ku mun kamoja joku pököpää wei roskina kaatsikalle yhden pakulliswen werran...nussi sitä pösöö vaa siel...nyt toi yx säätää jotain taskulampun kaaa päivällä' auton sisällä
-se on kyl kattonut liikaaa niitä amerikan aunen
rikossarjoja telkusta tai jotain

%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%
http://groups.msn.com/zombiegallery


¤¤¤¤¤¤ HOMOLOOTA.COM ¤¤¤¤¤¤¤  4

¤¤¤¤¤¤ HOMOLOOTA.COM ¤¤¤¤¤¤¤

¤ SOLU-TV ¤
-------------------------------------------------------------------------------- O H J E L M A PÄIVITYSHeI,tulkaas lukemaan räppäriä Pihtiputaalta.-------------------------------------------------------------------------------- Joo sain eilen hirveet säpinät, ja poliittiikka antoi aiwoille sähköä ja kyytiä.Mä oon valvonut valveutunut putkiaivo, josta fanaattisuus antoi eka raivot ja sit alkoi savuttaa. Tajusin ihan tikkana, eihän kukaan tajua mitään tosissaan. Mä järkytyin ja lähdin kulkemaan ilman kartaa tajusin: -rahvaan paikka on katveessa kaukana Hervannassa, Kakolassa - ei sillä isolla Aalla ookaan Aune-tätii amerikassa. Se diilaa paskaa ja vetää pulkaa, mut ropettaa ameerikkaa. Sitä ei saa ampua. Se on rebublikaanina tekee formaateja jossain Pasilassa. Sil on varavirtaa generattoreissa-osaa varautua. Se vetää kireitä solmuja virtaan jumittaamaan mut tähän tosi pehmeään sohvaan. Se kusettaa, mut mä en mee sinne koskaan wittullemaan. -se jakaa paskaa valoa tyhmälle kansalle, sillä tyhmyys kuuluu ansaita,eikä irti pääse verkostosta taajamaan pakoon keskustaan. Oon osa kolektiivista tajuntaa.Se tuntuu Jumalalta, mut näyttää ruudulta joka ei osaa lopettaa, ellei paina nappulaa.Se ohjelmoidaan opetamaan meille kuinka oikein douppeja nautitaan.Se valottaa sitä ainoata oikeata. Se on kai tohtori amerikassa. Mä heitin ulos koko amerikkalootan ja en kuolutkaan. Oon jumissa ilman mielikuvitusta SOLU-TeeVee asemillaan polttaa aiwoja.

Aiwoja ei voi lisämuiteihin kuulemma jakata ja ladata.Ne on ihan atomeina, pieninä palasina -päässä soi outo kohina. Se vaan voimistuu, maailma onkin kamala, en osaa pysyy kasassa -nyt harmittaa kun piti telkka hajottaa.Pennut kysyy miks Telkku se lojuu kadulla. Käskin niitä oleen hiljaa ja kuvittelemaan -käyttään mielikuvitusta. Se karkas mielestä jo ja en millään muista sitä ohjelmaa.Oli jotain jotain lisämuistista, mut tietoohan tulee joka tuutista. JOKA TUUTISTA,JOKA TUUTISTA TOISTETTAVAA ASIAA, TOSIASIAA, ASIAA, TOSIASIAA !

FIKSUILLE JA HÄIKÄILETTÖMOILLE OPPIMATSKUU:

¤¤¤¤¤¤ HOMOLOOTA.COM ¤¤¤¤¤¤¤

¤ SOLU-TV ¤
-------------------------------------------------------------------------------- O H J E L M A PÄIVITYSHeI,tulkaas lukemaan räppäriä Pihtiputaalta.-------------------------------------------------------------------------------- Joo sain eilen hirveet säpinät, ja poliittiikka antoi aiwoille sähköä ja kyytiä.Mä oon valvonut valveutunut putkiaivo, josta fanaattisuus antoi eka raivot ja sit alkoi savuttaa. Tajusin ihan tikkana, eihän kukaan tajua mitään tosissaan. Mä järkytyin ja lähdin kulkemaan ilman kartaa tajusin: -rahvaan paikka on katveessa kaukana Hervannassa, Kakolassa - ei sillä isolla Aalla ookaan Aune-tätii amerikassa. Se diilaa paskaa ja vetää pulkaa, mut ropettaa ameerikkaa. Sitä ei saa ampua. Se on rebublikaanina tekee formaateja jossain Pasilassa. Sil on varavirtaa generattoreissa-osaa varautua. Se vetää kireitä solmuja virtaan jumittaamaan mut tähän tosi pehmeään sohvaan. Se kusettaa, mut mä en mee sinne koskaan wittullemaan. -se jakaa paskaa valoa tyhmälle kansalle, sillä tyhmyys kuuluu ansaita,eikä irti pääse verkostosta taajamaan pakoon keskustaan. Oon osa kolektiivista tajuntaa.Se tuntuu Jumalalta, mut näyttää ruudulta joka ei osaa lopettaa, ellei paina nappulaa.Se ohjelmoidaan opetamaan meille kuinka oikein douppeja nautitaan.Se valottaa sitä ainoata oikeata. Se on kai tohtori amerikassa. Mä heitin ulos koko amerikkalootan ja en kuolutkaan. Oon jumissa ilman mielikuvitusta SOLU-TeeVee asemillaan polttaa aiwoja.Aiwoja ei voi lisämuiteihin kuulemma jakata ja ladata.Ne on ihan atomeina, pieninä palasina -päässä soi outo kohina. Se vaan voimistuu, maailma onkin kamala, en osaa pysyy kasassa -nyt harmittaa kun piti telkka hajottaa.Pennut kysyy miks Telkku se lojuu kadulla. Käskin niitä oleen hiljaa ja kuvittelemaan -käyttään mielikuvitusta. Se karkas mielestä jo ja en millään muista sitä ohjelmaa.Oli jotain jotain lisämuistista, mut tietoohan tulee joka tuutista. JOKA TUUTISTA,JOKA TUUTISTA TOISTETTAVAA ASIAA, TOSIASIAA, ASIAA, TOSIASIAA !

NIIN IDIKSIÄ YMS. VAIHDETAAN/MYYDÄÄN SOVITUN MUKAAN ZOMBIE MIELIVALLALLA VALITUILLE HENKILÖILLE JOTKA OVAT ILMAISSEET KIINNOSTUKSENSA JA MEILAAVAT: aaronarera@msn.com

½½½½½½½½½½½½½½½½½½½½½½½½½½½½

TEKIJÄN HUOMAUTUS:

JOS JOITAKIN ZOMBIEN TEKSTIEN KUVIA TAHI REKISTERÖITYJÄ
NIMIMERKKEJÄ KÄYTTÄÄ MUAALLA KUIN ZOMBIEN KIRJOITTAMILLA SIVUILLA, VOIDAAN TEKIJÄNOIKEUKSIA JA REKISTERI - JA PATENTTIOIKEUSIEN LOUKKAAMISESTA/VARASTAMISESTA/KÄYTTÄMISESTÄ RYHTYÄ OIKEUDELLISIIN
TOINEPITEISIIN.

§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§

SMOKE JUP.  SMELL THE BLOOM OF FRESH AIR.
SMOKE JUP. SMELL THE BLOOM OF FRESH AIR.
MAINOS
MAINOS

stressi on tyhmyyttä  1

OPS ! Cityyn vois lähtee hakeen aiwoilta rahaa -ween koukuttajat.
Sit meen uimaan ja punttisalille ja kuudelta oon amazoniassa säätämässä
uuden naiskuvaajan/ohjaajan kans -täytyykin koolata kundeille.

kuvassa alhaalla on jotain otosta luomutilalta...ni ja ylisuuri sylikoira.
ainiin roudarilla piti käydä hakemassa sen korjaama akustinen ja puoliakustinen sekä sekvensseri.

SMOKE JUP

SMOKE JUP.  SMELL THE BLOOM OF FRESH AIR.
SMOKE JUP. SMELL THE BLOOM OF FRESH AIR.

Z.HOOVER.RAVES.NET

Z.HOOVER.RAVES.NET
Z.HOOVER.RAVES.NET

AAADEEHOODEET  1

¤¤¤¤((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((==========

VASTAA JA PALAUTA

KUPERAPUOLINENKAHVIMUKIKONMUSTASSAKOBAIINISSA
RUSINAPULLIAJAKAHVIAPAHVIKUMIKSSA -Wenäjääkö ?
KYBERHOOVER-DID.U.EAT ? yep GOOGLETTAAKKO ? sure
on aiwot ja kypärä -osaako sika saksaa. kaurismäki
sika juo joulukossua vappuna ? witut juo KOSKA SÖIT VIIMEKSI ? vappuna ainaki

KUIVAAKO JANO KUIVAA KURKKUA ? mul o kakskieltä PEUKKU POIS SUUSTA ! vislaa
missä peukalosi ovat juuri nyt ? nenäs

LEMPPARIHARRASTUKSIANI OVAT ? vauhti, smurffaus, kumilautailu, kumiankat, kaikki mistä saa vauhtia, et voittaa...voittaminen on kivaa ja ekat palkinnot.
kerään palkintoja, haluan voittaa ja olla paras ja nopein smurffaafa kumilautalija.
¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
teítin aiwo on koulutettu liian täysin terveeksi. moi
¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
AAADEEHOODEEET !

E I P A N I I K K I A.

Teitille on annettu uudet lääkkeet (piristävää stimulanttii)...teitillä on häiriö ja ootte autistisia ettekä pysty keskittyyn....paits jos sattuu kiinnostaan niinku lentokoneet, formulat, laivanvarustus tai junanratastus.

h e r ä t k ä ä !

teetteoo välttämättä neroja, vaikka oottekin erilaisia
-teil on kyky valikoitua ansiokkaasti menestyksekkäällä urallanne. muistakaa käydä lääkärillä jos nukuttaa liikaa
tai ei muuten kiinnosta -teitii tarvitaan, vaikka oottekkin riesana sähköakvaarioissa.

wauhti ei huippaa ku kaasuttaa (tää onkin vironkieltä)
järkevää ajatella ihan oudolla kielellä....pakko kelata
ekana mitä ajatella ääneekkäämmin -nonni, wai että witamiineja vois moni skitsoilla. niin mut yks onkin monta ja sussa on mikrosiru lukemassa suunitelmias ja sä wee, luulet olevas telkkurissa näkyvä näyttelijä....vaikka tapitat telkkuria silmät ristissä, mut auki. sun pitäs vähän profiloitua ja hankia ittelles joku tauti tai muu pakkoliike. sul on vielä aikaa jonnin verran , muttei liikaa. joittenkin heikompien ja vajaampien on väistyttävä
vahvan onnentunteen tieltä ja pudottava pohjan pinnalta
haravoimaan teflon-radan pintaa pohjalta

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
¤¤¤¤peilikuvajainen¤¤¤¤¤ jobin kääntöpiiri
¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

-FarmaciaHooverHotel.inc-

multipore vaativaan harrastukseen.....motocinemarola collalla on mun taseet nosteessa...haravoitava luonnossa...PLOPPLOPPLOP...akvaariossaliikuvamerirauskuPics

========================================================
¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

sama peili toisten päin X 10

-WATER-
kova paine
mahdoton sietokyky
AVupVA¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
========================================================

on vai se ainoa yksi oikea joka tulee aina ekana -muista !
============================================SUOMUPINTA
MINÄ, MINÄ JA MINÄ OON AADEEHOOWEECEE KOKEES.....OON EKA OON NOPEA.

mainokset tässä lomakkeessa ? -ihan sama kaikille

todellisuus on perseestä
todellisuus on perseestä
more zombie. barbie is not home
more zombie. barbie is not home

AAADEEHOODEET  1

¤¤¤¤((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((==========

VASTAA JA PALAUTA

KUPERAPUOLINENKAHVIMUKIKONMUSTASSAKOBAIINISSA
RUSINAPULLIAJAKAHVIAPAHVIKUMIKSSA -Wenäjääkö ?
KYBERHOOVER-DID.U.EAT ? yep GOOGLETTAAKKO ? sure
on aiwot ja kypärä -osaako sika saksaa. kaurismäki
sika juo joulukossua vappuna ? witut juo KOSKA SÖIT VIIMEKSI ? vappuna ainaki

KUIVAAKO JANO KUIVAA KURKKUA ? mul o kakskieltä PEUKKU POIS SUUSTA ! vislaa
missä peukalosi ovat juuri nyt ? nenäs

LEMPPARIHARRASTUKSIANI OVAT ? vauhti, smurffaus, kumilautailu, kumiankat, kaikki mistä saa vauhtia, et voittaa...voittaminen on kivaa ja ekat palkinnot.
kerään palkintoja, haluan voittaa ja olla paras ja nopein smurffaafa kumilautalija.
¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
teítin aiwo on koulutettu liian täysin terveeksi. moi
¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
AAADEEHOODEEET !

E I P A N I I K K I A.

Teitille on annettu uudet lääkkeet (piristävää stimulanttii)...teitillä on häiriö ja ootte autistisia ettekä pysty keskittyyn....paits jos sattuu kiinnostaan niinku lentokoneet, formulat, laivanvarustus tai junanratastus.

h e r ä t k ä ä !

teetteoo välttämättä neroja, vaikka oottekin erilaisia
-teil on kyky valikoitua ansiokkaasti menestyksekkäällä urallanne. muistakaa käydä lääkärillä jos nukuttaa liikaa
tai ei muuten kiinnosta -teitii tarvitaan, vaikka oottekkin riesana sähköakvaarioissa.

wauhti ei huippaa ku kaasuttaa (tää onkin vironkieltä)
järkevää ajatella ihan oudolla kielellä....pakko kelata
ekana mitä ajatella ääneekkäämmin -nonni, wai että witamiineja vois moni skitsoilla. niin mut yks onkin monta ja sussa on mikrosiru lukemassa suunitelmias ja sä wee, luulet olevas telkkurissa näkyvä näyttelijä....vaikka tapitat telkkuria silmät ristissä, mut auki. sun pitäs vähän profiloitua ja hankia ittelles joku tauti tai muu pakkoliike. sul on vielä aikaa jonnin verran , muttei liikaa. joittenkin heikompien ja vajaampien on väistyttävä
vahvan onnentunteen tieltä ja pudottava pohjan pinnalta
haravoimaan teflon-radan pintaa pohjalta

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
¤¤¤¤peilikuvajainen¤¤¤¤¤ jobin kääntöpiiri
¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

-FarmaciaHooverHotel.inc-

multipore vaativaan harrastukseen.....motocinemarola collalla on mun taseet nosteessa...haravoitava luonnossa...PLOPPLOPPLOP...akvaariossaliikuvamerirauskuPics

========================================================
¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

sama peili toisten päin X 10

-WATER-
kova paine
mahdoton sietokyky
AVupVA¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
========================================================

on vai se ainoa yksi oikea joka tulee aina ekana -muista !
============================================SUOMUPINTA
MINÄ, MINÄ JA MINÄ OON AADEEHOOWEECEE KOKEES.....OON EKA OON NOPEA.

mainokset tässä lomakkeessa ? -ihan sama kaikille

todellisuus on perseestä
todellisuus on perseestä
more zombie. barbie is not home
more zombie. barbie is not home