= ILUUSIO SIITÄ, ET ON JÄLKKÄRIT=

  • ZOMQandBarbieQ

mul kun on nyt ollut hampaitten kanssa ongelmat loppuneet hampaitten kohdalla , et ne on ihan yes ja upeessa kuoissa ja oon kiitollinen tälle HAMMASTEKNIKOLLE JA HAMMASMESTARILLE RAIMO REPO (NOKIA) UIMAHALLIA MELKI VASTAPÄÄTÄ.

2 viikkoa aiemmin YLEISLÄÄKÄRISSÄ SUUHUN KATSOTTIN JA TODETTIIN SE KOLMIHERMOKIVUISTA, TULEHTUNEEKSI JA VÄÄRIN TEHDYKSI KOKO VANHA HOITO JamuLLE MÄÄRÄTTIIN MORFIINIA JA LÄÄKJÄRI JO KELAS TIPUSTUSKATAKIN, MUT PÄÄSTI MUT HIMAAN KUN OLIN KUUMEESSA JA SEKASIN JOSTAIN KÄSITTÄMÄTTÖMÄSTÄ OLOSTA -KAI MUAKIN VOI SATTUA NIIN, ET OON IHAN PASKANA ENMPÄ VAAN YLEENSÄ VALITA JUURI MISTÄÄN JA KOITAN OTTAA POSITIIVISESTI JA NAURAA JA KOETTAA SIETÄÄ VIEROITUSOIREITA JOKKA OVAT JO ERI KIPUA KUIN AIEMMAT ELI AIVAN UUSIA ! NE PITÄÄ OTTAA VASTAAN POSTIIVISIN MIELIN AVOSYLIN KUIN LUMIKKI OLISIS TULLUTR KYLÄÄN JA PÄÄSET SIT SITÄ ..MMMMM NAISET MÄ OON OTTANUT AINAKIN NAHAVAKSI TUEKSI TÄSSÄ ET EI KELAA ITTEENSÄ SILLEEN KUIN ET TEKEE MIELI NAISTA SILTIM KOAJAN...SE ON TULLUT NYT TRIPLANA TULLUT TILELLE -TAI AINHAN SE ON OLLUT YKSI DOUPPI, MUT NYT SE ON JA SAA OLLA BÄNDIN KANSSA PALJON VAHVEMPIA KU JOKKU WEEN PILLERIT SUN MUU PASKA JA MÄ OON VAAN TYLYSTI PÄTKÄSEMÄSSÄ KOKO MLÄÄKITYKSEN TÄNÄÄN JA TAI EN OO OTTANUT ENÄÖÄ MITÄÄN OPIAATTIA...YHDEN JOINTIN POLTTANUT JA OTRAN KITARAN KÄTÖSEENI JA MIETIN JOTAIN NAISTA JOKA OLIS HYVÄ MULLE, JOO HYVÄ IDEA. ... mun elimistö on sopeutunut salkavalasti kipu ja tulehdulääkeisiin joissa on morffiinia jas niistä vierpoittautuminen on aika kusista puuhaa ellei haluu jäädä narkomaaniksim -taas...joksu ollut koukussa...joo vähän kaikeen mut morfiinin tulee ei nyt ihan yhtä opaha mut melkeen ku heroiiniin tuo riippuvuus kun kysymys oin opiaatista ja mun pitäs saada lääkäriä kiinni luurilla ja sit paria pentua joilla on hommat tekemättä ! tehdään se mikä luvataan ja seistään sanojen takana pennut ! jos näin ei oo , teitin san ei paljoo paina ja uskottavuutenne katoaa -ei kukaan halua olla paskanjauhaja ja siks mäkin otin tän ongelman esiin ku juteltiin siitä kitarisitibasistin kanssa ja se tyttöystävän ja nää hommat pitää hoitaa ja jos ne pystyy yuhdessä hoitamaan siten, että kukaan ei provosoi käyttöä vaan tukee just päinvASTAISTA JA ottaa ilon irti siitä kun on ihan saatanan paskana...sileen tulee nyt hyvää tekstiä ja kunon tatsia kitaraan. kunhan vaan pysyy se kitara kädessä.

hook jones
hook jones
Debby
Debby

jÄLKKÄRIT KESTÄÄ PARISTA VIIKOA NORMISTI, MUT TÄS EI OIKEEN OSAA NYT ARVIOIDA MITÄÄN JA PITÄS KOETTAA OLEEN NORMAALISTI SILLEEN, ET PARIPÄIVÄÄ NATAIS ITTENSÄ MAATA SÄNGYSSÄ, MUTTEI YHTÄÄN ENMNPÄÄN VAAN POTKIS ITTENSÄ SIT KU ALKAA ENEMPI OKSETTAMAAN JA HUIMAAMAAAN JA RIPULOIMAAAN JNE -EI SUOMESSA OO MITÄÄÄN BETYFORD-KLINIKOITA EIKÄ minkäänlaista järkeväää vieroituspaikaa josta olisi konreettista hyötyä -se on taivaan tosi, et pitää itse pystyä ainakin täällä hoitamaan ittensä tai oot virrassa heitteillä ja jäät muitten jalkoihin...ja se on ihan perseestä! Mua ottaa päähän ku jokkut nuoret joutuu kärsimään ja syömään kaikee paskaa -ei mau kiinnosta nyt omat kipuni sil mmä ooon tottunut oleeen aian ihan paskana, et ooon vitun hyuvässä kunossa kokoajan:D nojoo, voihan se mun huumorikin olla hieman mustaa, mut jos mielisairaalassa edlleen hoidetaan päihdeongemia ja muita riipuvaisuuksia on jotain tosiaan pielessä tässä maassa.......mut hullujen kanssa on silti ihan mukava olla muttei umpihullujen ja tiedän kuinka ihmisä leimataan joten leimaan itseni ekana, koksa määrittelen itseni itse, koska kukaan ei tunne minua paremminb kuin minä.

näin asiat on nähtävä. asiat on oterttava asioina ja mmmmm...aurinkom paistaa kivasti tuolta pilvbien lomasta tänne ja hymyilen itsellen....mmm emmä voi itselleni mitään et oon hieman maanineni JA KYL ja sille mitä hassua on tullut tehtyä tän " korvaavan hoidon saamiSEKSI

ollaan hyvässä kuosissa -sähköiskut on ihan yes jos ne tulee tasawirrasta, mut voimawirta onkin weri juttu...sit tarvii roudari tai siis karvaa apuun.
ollaan hyvässä kuosissa -sähköiskut on ihan yes jos ne tulee tasawirrasta, mut voimawirta onkin weri juttu...sit tarvii roudari tai siis karvaa apuun.

mul voi olla jotain kämmejä etten muista kaikkia aikoja ja päiviä oiein, mut ei mul silti muiti mitenkään oo mennyt ku oon nukahtanut ja oon koettanut olla liikoja murehtimatta, mutta kyl se hieman kieltämättä tai tää stressaa ku mun pitäs olla esmerkkkinä pennuille ja nuoremmille eikä ulvoo täs ja kyl mä varmaan oon jonkun verta univelkaakin...nukuttaaa ihan sairaasti, mut smalla tekee mieli mennä jonekkin PIMULLE VAIKKA PÄÄ IRTI -IHA SAMA...PANETTAA SILTI VAIKKA SILMÄT MEINAA RÄJÄHTÄÄ PÄÄSSÄ:D UPEETA ! KAI MÄ OON SEKASIN ONNESTA ! <3 <3 <3

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:37

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus