= kaikkkii jaetaan eniten pyytävälle =

  • ZOMQandBarbieQ

NÄIN UNTA JOSSA JAOPIN RAHAA ....€,#"#¤¤ &<3 ja huhuhuh sekä piku hikiHeräsin juuri ja en edelleenkää tee hätiköityjä johtopäätöksiä.

Näin zhamaanina ja zombina vois pitää matalaa profiilia ja mennä shoppaileen niinku muutkin dorkat kai tekleee. raha ei oo mikään ongelma siis mulle, mut se voi olla jollkkeekin ja sen pitäs ostaa mielikuvitusta, mut eihän sil oo mielikucvituista ostaa mieliokuvitusta jotebn rahaa kävelee kotiin takas.näin olemme taas feodaalijärjestelmässä ja lopetamme paskanjauhamisen ja olemme henkistyneitä tahi vammmaisia -näin se joteskin meneee.Päikkärit vetäsin mä jo komelta aamulla....mut sit tajusin et on samapäivä ja tuli vwedettyä tieterskin kahden päivän puuurot, huumeeet jne. minkäs teet. Voisd suunnistaa tammertukkuun eka ja sit apteekkiin eiku toiste päin sit voismennä tsekkaaan jotain tonttia joka on muka halpa -ne on aina liian kallliita mulle -ja ihan niinku osata itteltään...mikä sinänsä on tyhmää ja voi tulkita veropetokseseksi.En kumminkaan kysy asiaa cviranomaisilta, koksa ne kyselee yleensä multa kaikeee ku josssain suosikin toimituksesssa tai pöllövisasssa.

ostaa röökiä sekä huumieta tai jotauin -teen ostoslistaam jota oon tehnykkin täs viikon -aslkaaa oleen sopivasti puyolelssavälissssä niinku yleeensä -koska ostosdlista on tarpeex valmis -nyt, se on nyt -meen törsäään taas eun ja u san mutten kiinaa -raha on oikeestaan perseestä ja päätettiiin jannujen kaa vaihtaa valuuttaaa feodaaalijärjestelmään sopivammax -mä oon muuten mustasukkainen mikä sinänsä on naurettavaa. hook by hook i`m out side...Tä*hämn tulee TOSI SIIS TI KITARA KOHTA. KUSKI KYSYY JOKO MENNÄÄN. KIITOS TAAS JA HEIHEI.

NIIN VALUUTTAA EI OLLA PÄÄTETTTY VIELÄ, MUT EURO JA RUPLA SE EI OO JA EI EES RAHA ...JOO EI. TARVII FUNTSIA NÄITÄ TARKEMMIN ETTERI TEE LIIAN HÄTIKÖIDYSTI -ON MUUTENKIN JUMALAINEN OLO -NORMII TIETTY.

OTAMME MAASTON VÄRISEN AUTON JA PIDÄMME MATALAA PROFIILIA -TÄYTYY KATSOO ETTEI KOIRA TAI KUKAAAN ALA DIIVAILLA MISSÄÄN. TÄNÄÄN EI OO SEE PÄIVÄ EI. NYT JENGI SEKOILEE JUHANNUKSENSA JA MÄ KERÄÄN VALUUTTAAA VAIKKEMN EES HALUAIS, MUT MINKÄS TEET KU OOT NARKKARI JA ARTISTI -JOUDUT HYPISTELEMÄÄN JOPTAIN PASKASIA SETELLEITÄ JA SEKIN VOI RASITTAA JA VOI TEHDÄ MIELI JUODA KALJAA, MUT PÅITÄÄ PYSYY BEBET LUJANA JA KOVANA SIL ON PALJON KYLVETTÄVÄÄ JA NIITETTÄVÄÄ ET ASIAT OLIS TOISIN -MÄ KÄYN PYHÄÄ SOTAA JOTA TAVALLINEN KADUNTALLAAAJA EI EES HUOMAA -MUTTA HE OVAT SOKEITA JA PYSTYYN KUOLLEITA JOILLE VOI TEHDÄ MITÄ VAAN -ANTEEKSI EN PYYTELE KUN SUT KAADA KUIN PUUN , ET SDÄ OO NEITSYT EIKÄ AMAZONIAA TAERV I PEÖASTAA KU SE ON JO TAIVAASSA -MIKÄ SIONÄ'NSÄ ON JO HERRA KORVEN SANA. TARVII PANNA TAI JOTAIN MUN LASIIN LATETTIIN JOKU IOHME LÄÄKE JOKA AIHEUTTAA VIIDENKYMPINVILLITYKSEN -TOSIN EN OO VIELÄ VIITTÄKYMOPIPPIÄ' TÄYTTÄNYT, MUT ON HANKALA KÄVELLÄ. AINI OLI KIIRE. MOI

2 kommenttia

ZOMQandBarbieQ

24.6.2010 13:41

SAUHUT KYL VÄSÄÄN ENNE MEE MIHINKÄÄN JA TASURIT , JOO:d

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 10:41

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus