# kontorllift´riikki narkkaa #

  • ZOMQandBarbieQ

Yleisen tympiintymisen välttämiseksi ( hyvä tekosyy ) Ei -koskaan- enään-osasto taas juuri murrettttiin kuin vanhat kaavat ja vedin suoneen subtex-opiaatia ILMAN TUNNON VAIVOJA EN VETÄÖNY OHI VAAN SE MENI JUST OIEIN EIKÖ NIINKU KYL T TIETTE JOKA OOTTE NÄHNEET KU MÄ OSAAN TEHDÄÖ SIITÄKIN KAUHUTEATTERIA TAI MITÖÄ FARSSIA LIE KAIKEN SEN VEREN KANS:d...joku suboxxon kai se on virallisesti0,15 g -punistin sen:) opiaattia enkä pode syyllisyyttä vaan ajAttelin et ns. huumeet on upee keksintö NIINKU ONKIN ETENKI lsd TAI JOKUM MATKA OLIS HYVÄÖ PORIN AVAAJA, MUTTEN SUOSITTELE SITÄÖ KUN SHAMNAANIKURISSINKÄYNEILLE ELI EN KELLEKKÄÄN IHAN PERIAATEESTA JOTA EWN OO MUUTANUT VIELÄKÄÄN. ja mähän vedän tota paskaa ja tuun ilosemmaksi kuin kiusaan enempi itseän sillä enää yhtään kauempaa. ulktahan menis yöunet tai sittren mun tarvis heittä tuo veresäni olut juttu roskikseen että en silti sdaisi nukuttua ja se olis vielä tymempää. se päätösd tulöi siis il eisemmin heti kun näöin sen palan, mut onnistuin muka onhtamnalla valehtelmasan itselleni että se ei kiinosta mua. mähän olisn iloinen ku sitä löyty -sen verta ihanm hukannut tavaraa niinku kameroita, kännyjä ja muuta elktroniikkaaksen ja tietyy huumeita tänne, et niitä joku vois laka kontaten etsiä esmnes tuosta lattialta jota ei oo edeleenkään tai se ei oo ikinäö liian hyvin siivottu. tämä tietskarinkohta jossa kamat säädöt yleensä on tapahtuneet on varmaan trynnä kakkee mitä ihmeelllisempää löydettävää jas vaateitten tskut truli kansdsa mieleen ja komerot joita en tänäänkään katso enkä barmana huomennakaan , et sen verta oon iän myötä tai huvikseni tullut laiskemaksi "narkkariksi". ihmiset tarvi leimoja ja niitä leimataan. kyl mä mielummin leimaan keka itteni ku toivon kun alan siihen juttuun et mut kerittäs sitä enne leimaamaan , niin sen oon tehny mahdottomaksi tai niinl.uulinj,mut ei ua kyl pätkääökään häiritse se ooksmä rokkari, punkkari vai ikä mä oon, itse ja kaverit tietää sen tasna tarkkaaan ja hyvä niin. mä oon mä ja se koosttuu taas siitä keitä mul on ihmisiäö kavereina ja joittenkanssa SÄÄDÄN ELI ME OLLAAAN OIKEESTAAN SMAAA MUT SILTI OM IA YKSILÖITÄ, MUT ANNETAAN OMA VÄRIMME KAIKKI SOPPAAAN. JOS MÄ ONNSTUNSAAMAAN JOTAIN HENKEVÄÄ OPETETTUA SIINÄ OPPII ITSE LISÄÄÄNIILTÄ KAMULTA TAI NUOIRISSOLTA -EN OO IKÄRASISITI JA MUN NUORWET YSTÄVÄT NE TIETÄÄ PAREMMINK,UINKA VANHA MÄÖ OON OIKEESTI KUIN MÖÄ ITSE NETISSÄ JOSKUS JOUTUNUT VALEHTELMAAN NJAS SITÖÄ VALETTA SAAJATKAA ENNE KUINNETTIRIKOLLISUUS ON PYSÄYTETTY -JOKU ON KAI MULLEKATEELINE JA SIT AHNEITA ON AINA. NIITÄKIN PITÄÄ YMMÄRTÄÄ EIKÄÖ SYYLISTÄÄ LIIKOJA KUIN TEHDÄ NIILE ASIOILLE MITÄ TUNTUU.

Tää on taas hommn uuta vanhaa mulle, et oon ollut vuoden vetämättä...mut kyl mä sanon et kaikeen kylästyy asikanaan ja kaiki uudempi on varmasti parempasa humetta opli se sitten nainen tai desing-huume tai uus kaveri uyus buiisi, uus ihmisuhde, uus päivä, uus mahdollisuuss tehdä asia uudellas tavoin keksii joniin idean on ormaalein hume mulla ja se ilenmee yleensäö ihan musna tai tehkstuinäö nin kuin nyt se lakoi tällä tejstillä ja siirtyy mihin haluan, mjut mulla on se vaaras et jään junnaaan täänne nettiin kun ooin bvetänyt tätä kamaa n yt sitten yksin, bvaikka se alkoi sittenkin toiniin samaan aikaan kuin kaveri nisti sen oman palnsa ja sen kaa ollaaan puhuttuy asiastas ja mäö oon iloinen kun meillä ei oo tästä mitään ongeklmaa ninku joskus, vaan nyt me ollaaan opittu nauttriin siitä oikeemmin:D

. Päivällä kamu sen löysi sen palanSUBUTEXIA tuosta HYLLYLTÄ LOJUMASTA ja jos silloinajattelin et nam, mut sylylistin itseäöni ja annoin kamun vetää , mut itse en -oikeestaan mun olis pitänyt kamun kaa vetää yhdessä niin se olis olut järkevämpää ja kolektiivisempaa -ettrewi käänny sisääänpäin vaan pysyy mieli avoinna silti ja pystyy saamaan aineesta kaien sen positiivsen energia jota siinä on. Jos näin en kelais tämä pala ehjkä oksettais sillä otin sitä sen verta isosti et naurattaa -.huomenna ei oo ainakaan palaaa aamuksi jos kelaa että niistä tulee joikkut pahat olot. miksi kelata semmopisia. Se on vähän sam kuin manaisi pahan olon ja silleen se kyl tulee kun sitä noin oikeen toivoo. ja tää toivo on kyl epäötoivoo joka perustuu pelkoon et jos mä jään taas koukkuun.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:37

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus