= pro-hiekkalaatikko ja uudet kakkumuotit =

  • ZOMQandBarbieQ

ihannenaisista oli täällä olzilla juttuu.
vvilli arvaukseni on, et mikään näistä ihanne naisisista ei
ehkä oo testattu kuten kiira korpi -se voi olla hieman kiireinen ja kurinalainen monen makuun, mut hyvä silti olla positiivinen ja visioita täynnä.

itse koitan olla menemättä mihinkään tai minekkään ja elän kuin kissa vaistoilllaan.
raha ei poltataskuja ja himon kurissa pitäminen on rankkaaa. artisti tekee biisejä selvänä vaikka mieli tekis vaikka mitä.

Oon itse ostanut soittokamaa sun muuta ja se on jotain uutta kun aina on mennyt jollain lailla valmiisiin kattauksiin bändien kanssa ja en oo saanut mulle kuuluvaa valtaa. kämmeistä oppii.

bändin kasaus on vaiheessa. on parempi duunata sairaan hyviä biisejä kuin mitä sattuu ja ottaa aikaa ilman mitään paineita, ettei managerit oo myymässä mua keikoille soolona tai muuta ettei tuu päällekkäistä duunia joka syö energiaa tarpeettomasti. basisti on ja joku kitaristikin kuulemma , mutten oo vielä ollut tosi toimessa ees basistin kanssa ja kaikki rullaa oikein ajoitettuna, silä joittenkin biisien sanoja pitää vielä rukata.

tässä on aikaa kun oon olut bändin kanssa toimessa ja oon sooloillut omiani satunnaisilla keikoilla ku ei oo ollut mitään hinkua esittää jotain,
mut se hinku on taas kasvanut ja kun se noin viikonpäästä alkaa saavuttaaan jo megalomaanisia mittoja, vaikka en edes oo suunnitellut kaikkea vaaan annan intuitiivisesti mennä alkuun -samanlainen tuntuu olevan basistin mieli ja hyvä niin. kiire on kirosana ja köyhää.

emmä silti oo tullut huumekielteiseksikään -kunhan tietää mitä tekee niin se douppaus on ok jos se antaa jotain lisäpointtia ja tuo enempi energiaa, et lamppu palaa kirkkaammin ja aura pysyy iisakin kirkon kokoisena. ihiset valehtelevat itselleen kokoajan ja jäävät siitäitselleen kiinni ja syylistävät itseensä ja stemuja kerääntyy kivirekeen lisää -ei näin, vaan minä olen valonlapsi ja tuon valoa enkä imuroi kokoaikaa muitten maailmoja. sehän on kuin ryöstäis ihmisiä -näin artisti ajattelee ja luo eli rakastaa.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:40

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus